• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar 2 gecedir çok zor geçiyor benim için bebenin biri hastaydı o iyi oldu derken diğerine geçti oda mahvediyor 2 gecedir beni uykusuzluk bide regl im yakın ondan sanırım daha fazla eski bekliyordum ama buda iyidir
Gecen hafta 103.9
Bugun 103
Fark -900 gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250215_085421.webp
    20250215_085421.webp
    17 KB · Görüntüleme: 8
Çok üzgünüm kaptanlarımm 4gündür acillik olduk gecem gundüzüm karıştı oğlumun ateşi inmek bilmedii şu 2 gundur dengesiz beslendim bu tartı çıktı ne yazıkki 😔 güzel gidiyordum iradeliydim bugece çok su içtim 1litre oda etkisi vardır diye düşünüyorum

1000012797.jpg

Şuanki kahvaltımm tonbalıklı salata hafif bigün geçireceğim inşaallahh

1000012801.jpg

P Purple58 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.
Geçmiş olsun canım. Önemli olan çocuklar

Çok üzgünüm kaptanlarımm 4gündür acillik olduk gecem gundüzüm karıştı oğlumun ateşi inmek bilmedii şu 2 gundur dengesiz beslendim bu tartı çıktı ne yazıkki 😔 güzel gidiyordum iradeliydim bugece çok su içtim 1litre oda etkisi vardır diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 3544842

Eki Görüntüle 3544843

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlarlar. Salgın demek ki baya.

Günaydın kızlar 2 gecedir çok zor geçiyor benim için bebenin biri hastaydı o iyi oldu derken diğerine geçti oda mahvediyor 2 gecedir beni uykusuzluk bide regl im yakın ondan sanırım daha fazla eski bekliyordum ama buda iyidir
Gecen hafta 103.9
Bugun 103
Fark -900 gr
Geçmiş olsun bebişlere. Acil şifalar canim

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlarlar. Salgın demek ki baya.
Evdeyizz hep sırf birsey olmasin diye biryere gitmiyordum nerden geldi çatttı anlamadım ama buaylarda enfeksiyon yaşanıyor benim kızımda 8 aylıkken böyleydi 🥲 benim oğlum bide çok sesli ağlar aşırı herkes duyulacak kadar ses neseki influenza değil kan falan aldırıldı biraz enfeksiyon çıkmış doktor neolur neolmaz ilerlemesin diye influenza ilacı bile verdi akşama kadar saatli veriyorum

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Kilo bildirimim
Geçen hafta:87.3
Bugün:87.7
Fark:+400 g

Bahanemin olmadığı bir haftaydı ama bu hafta çok daha iyi olacak inşallah 😉
Yine de + gelecek bir hafta gecirdigimi düşünmüyorum. Ben -500 gram falan olur doğru düzgün kilo vermemiş olurum diyordum ama +gelmeme de çok şaşırdım.

Son düzenleme:
Oğlumla bakışarak yapıyoruz her şeyi maalesef :KK48:
Ayyy sorma ya ben de öyleydim 😂😂 Geçiyor ama her şey şimdi kapıyı kilitleyebiliyorum bile 😁
Geçen hafta 74.9
Bugün 74.5
Fark 0.4
Kârdan zarardayim 🙄
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes
Ekside olman çok iyi canım
Kilon bildirimi
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.45
Fark -1. 05
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58
Kızlar misafirim var akşam uğrarım perşembe cuma menü lerini de akşam yazacam not aldım ama buraya yazamamıştım öpüldünüz 😘😘😘
Herkese bol eksiler 🥰🥰🥰Eki Görüntüle 3544833
Tebrikler kaptanim, çok iyi vermişsin.
Kızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.
Çok geçmiş olsun canım 🥲
Kilo bildirimimi de yapayım . Regl de geldi dün.
Geçen hafta75.00
Bugün 75.600
Fark +600
Çocuklar hasta olunca tüm düzen,moral bozuluyor canım ya çok nirmal
Gecen hafta 103.9
Bugun 103
Fark -900 gr
Nasıl bir salgın yaa, herkes hasta çok geçmiş olsun canım benim
Eki Görüntüle 3544841
Geçen Cumartesi 71.7
Bugün 71.7
Fark 0
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307
Ağrılı hareketsiz kabız nefretlik bir haftaydı. Ben hala düzelemedim maalesef 😶😢😢
İnşallah hemen toparlarsin kaptanım

Eki Görüntüle 3544842

Eki Görüntüle 3544843

Çok geçmiş olsun canım, herkes nasibini almış hastalıktan.

Buraya girdiğimden beri hiç böyle sonuçla karşılaşmadım
64-65 bandını bu hafta kırarım sandım regl geldi.
Üstüne İşimden ayrılıyorum herkes birşey ısmarlıyor bu hafta menümü de yazamadım

Hazırlığa girebilir miyim.

Menümü tek tek yazayım şu an ama çok düzensiz oldu. Kaptanımdan ve takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum

Geçen hafta:64.0
Bugün : 65.1
Fark: +1.1
Yüzde: -1.719
IMG_5057.webp

Eki Görüntüle 3544842

Eki Görüntüle 3544843

Cok geçmiş olsun canim bizde aynen soğuk bi yerde çıkmıyoruz ama abimiz okuldan babamız is yerden getiriyor napalim böyle geçecek bu kış da sanırım
Geçmiş olsun bebişlere. Acil şifalar canim
Sagol canım benim
Geçen hafta: 81,7
Bu hafta 81,3
Fark:-400
Oran:0,48
Harikasın canım bu hafta kilo veren nadir kişilerden 👏👏
Kilo bildirimi
2 hafta önceki cumartesi 83.3
Bugün 83.2
Fark -100 gr
Oran %0.120
Eki Görüntüle 3544880
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kilo almadan dönmüşüm çok şükür, izne ayrıldığım hafta çok yemiştim ama kilo yapmamış. Bugün takımlara dahil olmak istiyorum.
Süpersin canım benim hosgeldin ❤️

Back
X