- 8 Şubat 2024
- 2.923
- 15.798
- 123
Canım şu hastalık sürecinin kendisi de kullandığın ilaçlar da etkilemiş olabilir. Kadın doğuma gideyim demişsin zaten, bence de en iyisi o olur. İnternete bakarsak kafayı yeriz.Kızlar ben dün gece 2.kez regli oldum neden acaba. Regli gecikmesi çok yaşadım 2 3 ayda olduğum bile oldu ama ilk defa 1ayda 2 kere reglj oldum. Internette baktım insan korkuyor okuduklarından. Kan pıhtılaşması problemim var ondan olabilir diye düşünüyorum
Birazdan markete gidecem canım lahana almak için. Havuç da severiz. Belki onu da alırım sen de tarifi yazarsın kurarım. Sirke falan gerekiyor mu.İçine havuç karnabahar da güzel olur
Tarhana bazen ben bazen görümcem bazen de annem yapıyoruz dönüşümlü gibi oluyor bana 2-3 senedir sıra gelmiyor çocuklar küçük diye
Zeytin de. 7-8 senedir hazır almadık hiç o da çok kolay bi yapınca hazır yiyemezsiniz hazırlar ekşi geliyor bana
Peynir bazen ama kefir hemen hemen her hafta yapıyorum çocuklar da içiyor hazır çok ekşi geliyor bize
Çocuklar küçük olunca sana sıra gelmemesi mantıklı Zeytinin yapımını biliyorum ama ben buralardaki zeytinleri sevmiyorum. Genelde yağlık zeytin o yüzden kırma zeytin kurunca yumuşuyorlar çürümüş gibi oluyorlar. Ablam Akdeniz bölgesinde, oraların zeytinini seviyorum ben. Benim için alıp yaptı sağolsun. Çocukluğumuzdan beri hep annem alıp kurardı zeytini, ben de ona alışığım ama buralarda mecburen alıp yedim. Çocukların kefire alışıksa ne güzel, ben sevemedim.