- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
TE="nuffiun, post: 48686625, member: 370397"demişti iağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları
İnşallah Allah hayırlı evlat nasip etsinKilo vermedeki en buyuk sebeb 10 kilo verip ALLAHIN izniyle bebek sahibi olmak canlar bu topik ugurlu gelir INŞALLAH
Yaş 32 kilo 87 boy 1.70 canımCanlar liste hazırlacam benimle birlikte 7 kisi olduk herkes boyunu yasini kilosunu yazssin listeyi yapayım sali gunu bakalim haftanin galibi kim olcak yaris baslasin
AMIN ALLAH razi olsun canimmmİnşallah Allah hayırlı evlat nasip etsin
Yine vericez eminimmm ben canimAgzin bal yesin 6 hafta sonra -10 inşallah.
Aslinda 10 vermiştim ama aninda aldim
ALLAH bagislasin kuzucuklarini canim zor seyleri atlatmissin simdi iyisin cok sukur. kosu bandi bendede var devamli kullansak cok ise yarar bence canimMasalim sagol canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin ben ilkinde ohss geçirdim bi tek ölmedim sonra dondurulmuş embiriyolarimla ikiz hamile kaldim cinsiyetlerini ogrenmye gittik kalpleri durmuş onlarida dogurdum verende o alanda o yasamayan pek anlamıyor ben zayiflamak için eve yürüyüş bandı aldim.
Hosgeldin tatlimYaş 32 kilo 87 boy 1.70 canım
Hoşgeldin canımBende araniza katilmak isterim. Kilomu sbah tartilip yazarim insallah .80-81 civari
Canim cok tatlisin. Sabah sabah enerjin cok iyi geldiDuyuru 5
Bütün sevgimle birebir ilgilenicemmm grubumuzla canlar
Sizde menulere yorumlar yapip destek olursaniz super bi grup oluruz korksun kilolar bizden
Evet mantikli hem unutmamis da oluruzYedikçe yazarsak kimin ne yediğini de görebiliriz diyer yemegene fikir olabilir aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?