• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

çalışan bir insanım hafta sonu anladığım kadarı ile yerleri elinle silersen spor yerine geçiyor :KK70: akşam ekmek yeme çorba salata gibi hafif yemekler yersen günü kapatırsın.. bir an kendimi 3 çocuklu hayal ettim ve gözüm korktu allah bağışlasın canım yaşları kaç
Sağol canım cumlemizinn. 18 15 ve 3 yaşında lar.

Ben de listeye girmek istiyorum. Benim de aklimda vardi kucuk amaclar belirleyip kendime guvenimin gelmesini istiyordum.
Gorunce hemen yazayim dedim.
98 kilo olunca verilmesi gereken kilolar insani korkutuyo haliyle.
En son 98 kiloydum sabah yine tartilirim.
38 yas
1.59 boy ve 1çocuk

Yas 32 boy 1.68 kilo 86.9 3 cocugum var 1 kiz 5yasinda 1 de ikizlerim var 1 kiz 1 oglan 10 aylik oldular nuffin Allah yardimcin olsun benimkilerde tüp bebek pco ve hipotroidim var doktor nekadar zayiflarsan tedavin daha kolay olur demisti 70 düstum 2 haftada ignelerle 8 kilo aldim hamileligim kanamali geçti yaklasik 8 ay yattim 40 kilo aldim dogum emzirme 15 kilo somrasimda 9 kilo gitti şimdi veremiyorum sirf bunun için üye oldum 86 takildim yarin yazarim menü yu

Ben de listeye girmek istiyorum. Benim de aklimda vardi kucuk amaclar belirleyip kendime guvenimin gelmesini istiyordum.
Gorunce hemen yazayim dedim.
98 kilo olunca verilmesi gereken kilolar insani korkutuyo haliyle.
En son 98 kiloydum sabah yine tartilirim.
38 yas
1.59 boy ve 1çocuk
Aynen boyle sanki daha eglenceli olur diye dusundum bende hosgeldiniz :KK200:

Yas 32 boy 1.68 kilo 86.9 3 cocugum var 1 kiz 5yasinda 1 de ikizlerim var 1 kiz 1 oglan 10 aylik oldular nuffin Allah yardimcin olsun benimkilerde tüp bebek pco ve hipotroidim var doktor nekadar zayiflarsan tedavin daha kolay olur demisti 70 düstum 2 haftada ignelerle 8 kilo aldim hamileligim kanamali geçti yaklasik 8 ay yattim 40 kilo aldim dogum emzirme 15 kilo somrasimda 9 kilo gitti şimdi veremiyorum sirf bunun için üye oldum 86 takildim yarin yazarim menü yu
Hoşgeldin canim ALLAHIM bağışlasin kuzucklarini:KK200: berabaer kurtulcaz kilolardan:KK37:

Peki toplamda 5 kez mi tartiya cikicaz
Ben de iki ay once 92ydim ödem vardir dusunuyorum
Yoksa 6 hafta da 10 kilo benim icin zor
Artik yarin sabah ki kiloma gore -10 dicem insallah
M masalim canim inşallah bebegine kavusursun cok kisa zamanda

Peki toplamda 5 kez mi tartiya cikicaz
Ben de iki ay once 92ydim ödem vardir dusunuyorum
Yoksa 6 hafta da 10 kilo benim icin zor
Artik yarin sabah ki kiloma gore -10 dicem insallah
M masalim canim inşallah bebegine kavusursun cok kisa zamanda
haftada her sali gunu tartilicaz canim 6 defa bakalm kac gidiceek 6 7 gitsin ne giderse gitsin kuzum gelmesinde 10 vermek sart degik:rapci: suoer eksi 10nu zaten gormussun canimmm tebrikler bakalim bu 6 haftada ne gibi sonuclar alcaz:KK19:

AMIN ALLAH razi olsun canimm:KK68:

haftada her sali gunu tartilicaz canim 6 defa bakalm kac gidiceek 6 7 gitsin ne giderse gitsin kuzum gelmesinde 10 vermek sart degik:rapci: suoer eksi 10nu zaten gormussun canimmm tebrikler bakalim bu 6 haftada ne gibi sonuclar alcaz:KK19:

AMIN ALLAH razi olsun canimm:KK68:
Agzin bal yesin 6 hafta sonra -10 inşallah.
Aslinda 10 vermiştim ama aninda aldim

Masalim sagol canım Rabbim olmayan herkese nasip etsin ben ilkinde ohss geçirdim bi tek ölmedim sonra dondurulmuş embiriyolarimla ikiz hamile kaldim cinsiyetlerini ogrenmye gittik kalpleri durmuş onlarida dogurdum verende o alanda o yasamayan pek anlamıyor ben zayiflamak için eve yürüyüş bandı aldim.

Allah bağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları

TE="nuffiun, post: 48686625, member: 370397"demişti iağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları[/QUOTE]
Allah bağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları
Doktor halime bakip stress yaparsaniz olmaz demişti nasil stress olmiycaksa allah sığındım eşimle hz ibrahim in duasını çok okuduk Rabbi heblin minessalihin.Allah ım bize hayırlı zurriyet nasip et.

Back