26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

kader arkadaşım benimm bi sarılıp ağlaşalım halimize

Sarılalım valla yaaa
Hayır meslekle okumuslukla alakasi yok bunun arkadaslar ben de meslek sahibiyim insan meslegi isi icin caba sarfedeniliyor ama baht guzelligi ayri bisey evlilik onemli bir müessese ve belli bi yastan sonra evlilik imrenilesi bi hal alıyor. Instagramda milletin evlilik tekliflerini dugunlerini kina gecelerini dugun tbtlerini begenmekten yıldım

Ben gecen sene 31 yasimdayken evlendim. Evlenenene kadar bik bik otenler evliligimin ikinci ayinda cocugunuz olmuyor mu yoksa, elinizi cabuk tutun, yasiniz geciyor diye soylenmeye basladi :) Simdi hamileyim "hadi bunu dogur da arayi acmadan ikincisini yapin" diyenler girla.
Demem o ki bu milleti hicbir sekilde memnun edemezsin. Onun icin "yav he he" diyip gecmeyi öğrenmen lazim acilen.

Bence erken bile.. size tavsiyem işinizi gucunuzu oturtmadan , maddi olarak ayaklarınız üzerinde durmadan hatta kendinize bir arac edinmeden evlenmeyin

ne geç ne erken tam kıvamındasın

Böyle konuları okurken sinirim tepeme çıkıyor. Milletin işi gücü yok, böyle başkasının canını sıkıyorlar.
Ağızlarının payını vermek gerek ki bir daha bir şey diyemesinler. Mesela " benden küçükler evlendi de noldu sanki çok mu mutlular. Şu kişinin şöyle derdi var" diyerek canlı örnekler verilebilir.
Yine çevreden veya ünlülerden, öyle konuşanlarla yaşıt insanlardan bahsedilebilir. Mesela " teyze, Ajda Pekkan da seninle yaşıt ama maşallah kadın da bir vücut var ki... "

Canım ben 30 yaşındayım.Karşıma bana değer veren,adam gibi adam çıkmadı.Başkasının ağız kokusunu çekeceğime yalnız olman çok çok daha iyi.Çok sevdiğim bey tarafından red yedim.Allah’a şükür ediyorum hayırlısı diyorum.İşim var,sağlığım yerinde koca işi tamamen nasip ve kısmet takılma hayatını yaşa...

şöyle bir bekleyiverin...
ben kendimi balkondan atıp geliyorum!
26 yaşından geç kaldığınıza göre...
tövbe, tövbeeee....

hayır! çevre baskısı, toplumsal önyargılar deyip haklı bir yönünü bulayım diyorum...
yok, olmuyor...
bu seferde okumuş, eğitimli bir insanın bunları söylemesini aklım almıyor...

O değilde, güzel bir kadın asla evlilik yapmadan hayatı bitmez demişti Bi üye hiç evlenemezsem çirkinmişim yani aynı böyle demişti belki çirkin değil ama bakımsız olabilirim :)
Evlilik yapınca hayatı biter anlamına da gelebilir o söz.

Ya kusura bakma da şunların suratına 2 laf çarpamıyorsan diyecek bir şeyim yok . Bir de yüksek lisans yapıyormuşsun .

27 de evlendim çalısiyordum geziyordumda ama 27 de evlendim kismet hic evlenmek gibi bir niyetimde yoktu. Dert etmeyin. Evlenince kimsenin başi göğe ermiyo.

Şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmezdim... okumak okumak çok okumak kendinide iyi tanımak lazım... şükğr erken evlendim eşim iyi ya yanlış bir karar verseydim 23 yaşında evlenilirmi asla... insanlara takılnayın evlilik illa olmalı diye birşeyde yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…