- 24 Ocak 2021
- 12.514
- 28.833
- 548
Sen evladından bir şe...r...siz için vazgeçmişsin, yazıklar olsun sana , bir de bununla övünüyorsun haaa, kendi keyfin için çocuğunu heba etmişsin, sana kötü bir haberim var kendini de yırtsan bu evlilik yürümez ve boşanman kaçınılmaz, bu aile oğullarını sana yar etmez , belki akıllanır evladının kıymetini anlarsın ama hiç sanmıyorum nedense !Herşeyi açık açık anlatıyorum yaşça da küçük benden ilk evliliği bide olabilir diyorum aynı dediğin gibi mala anlatır gibi anlatıyorum ama tepki sıfır susuyor sadece karşımda bir aile babası vasfı taşımıyor tamam belki bu zamanla olur ama bana yapılan muameleye ve sürekli boşan gel biz sana demedikmi o kadından sana hayır gelmez diye vs diyolar hemde kendisi anlatıyor bana bunları tamam benimde hatalarım olabilir hatta sinirli olmam bile yetebilir ama yinede bu kadar dışlanmayı haketmiyorum tanımaya bile çalışmadan sallıyorlar habire arkamdan oğlum yeni evlisin orta yolu bul yıkma yuvanı diyeceklerine boşan gel diyorlar ve evliliğimizi de akrabalardan gizliyorlar benim yaşadıklarımı yaşamadan yargılıyorlar ve ben ilk elimden ayrılalı 12 sene oldu kolay vermedim bu kararı ona güvendim ona inandım ve çocuğumu sırf bu evlilik için içim rahat etsin diye çocuğumu da olası problemlerden koruyabilmek adına öz babasına verdim liseye gidiyor orda okusun genç kız oluyor dedim bu kadar büyük bir fedakarlık yaptım onun için ama yine ailesi kıymetli yanlış düşünüyorsun diyor ama hissediyorum görüyorum öncelik hrp onların kendi ağzıyla da söyledi zaten onlar ölene kadar öncelik onların olucak dedi ona rağmen kurtarmaya çalışıyorum evliliğimi çıldırmak üzereyim kaç defa boşanmak geçti aklımdan ama yapamadım