Konu içinden çıkılmaz durum!!!...

Herşeyi açık açık anlatıyorum yaşça da küçük benden ilk evliliği bide olabilir diyorum aynı dediğin gibi mala anlatır gibi anlatıyorum ama tepki sıfır susuyor sadece karşımda bir aile babası vasfı taşımıyor tamam belki bu zamanla olur ama bana yapılan muameleye ve sürekli boşan gel biz sana demedikmi o kadından sana hayır gelmez diye vs diyolar hemde kendisi anlatıyor bana bunları tamam benimde hatalarım olabilir hatta sinirli olmam bile yetebilir ama yinede bu kadar dışlanmayı haketmiyorum tanımaya bile çalışmadan sallıyorlar habire arkamdan oğlum yeni evlisin orta yolu bul yıkma yuvanı diyeceklerine boşan gel diyorlar ve evliliğimizi de akrabalardan gizliyorlar benim yaşadıklarımı yaşamadan yargılıyorlar ve ben ilk elimden ayrılalı 12 sene oldu kolay vermedim bu kararı ona güvendim ona inandım ve çocuğumu sırf bu evlilik için içim rahat etsin diye çocuğumu da olası problemlerden koruyabilmek adına öz babasına verdim liseye gidiyor orda okusun genç kız oluyor dedim bu kadar büyük bir fedakarlık yaptım onun için ama yine ailesi kıymetli yanlış düşünüyorsun diyor ama hissediyorum görüyorum öncelik hrp onların kendi ağzıyla da söyledi zaten onlar ölene kadar öncelik onların olucak dedi ona rağmen kurtarmaya çalışıyorum evliliğimi çıldırmak üzereyim kaç defa boşanmak geçti aklımdan ama yapamadım
Sen evladından bir şe...r...siz için vazgeçmişsin, yazıklar olsun sana , bir de bununla övünüyorsun haaa, kendi keyfin için çocuğunu heba etmişsin, sana kötü bir haberim var kendini de yırtsan bu evlilik yürümez ve boşanman kaçınılmaz, bu aile oğullarını sana yar etmez , belki akıllanır evladının kıymetini anlarsın ama hiç sanmıyorum nedense !

14 yaşında bir kız çocuğu ile henüz ergen ve olgunlaşmamış bir çocukla ne işin vardı, Allah akıl fikir versin , çocuklarınıza da acımıyorsunuz, yazık değil mi o kız çocuğuna ...
Çocuğumu sokağa atmadım babasıyla beraber ve burası da onun evi gelir gider kalır hergün ararım sorarım eksiğin varmı yokmu diye sıkıntın varmı yokmu diye.. Henüz ergen dediğiniz kişi birtek ciddi olarak girdi hayatıma çnkü herkes kullanmaya kLktı kimse adam gibi sevmedi çnkü bı o sevdi ve evlendi.. Hemde ailesini karşısına alma pahasına.. Sadece evlendikten sonra yapmaması gereken şeyleri yapmaya başladı bende bunu anlattım zaten düzelmezse de olucağı belli zaten diyorum

Çocuğumu sokağa atmadım babasıyla beraber ve burası da onun evi gelir gider kalır hergün ararım sorarım eksiğin varmı yokmu diye sıkıntın varmı yokmu diye.. Henüz ergen dediğiniz kişi birtek ciddi olarak girdi hayatıma çnkü herkes kullanmaya kLktı kimse adam gibi sevmedi çnkü bı o sevdi ve evlendi.. Hemde ailesini karşısına alma pahasına.. Sadece evlendikten sonra yapmaması gereken şeyleri yapmaya başladı bende bunu anlattım zaten düzelmezse de olucağı belli zaten diyorum
Çalışıyor mu

Sen evladından bir şe...r...siz için vazgeçmişsin, yazıklar olsun sana , bir de bununla övünüyorsun haaa, kendi keyfin için çocuğunu heba etmişsin, sana kötü bir haberim var kendini de yırtsan bu evlilik yürümez ve boşanman kaçınılmaz, bu aile oğullarını sana yar etmez , belki akıllanır evladının kıymetini anlarsın ama hiç sanmıyorum nedense !
Teşekkür ederim saol

Ay ne güzel annelik o öyle! Kusura bakma ama senin gibi kadınlara acımıyorum, uçkur derdine düşüp çocuklarınızdan kolayca vazgeçebiliyorsunuz , bence en tehlikeli insan sınıfındasınız, 3 çocukla gencecik yaşında tek başına ortada kalan ve bizi tertemiz yetiştiren anneme kurban olayım ben, Allah ıslah etsin seni ...

Ay ne güzel annelik o öyle! Kusura bakma ama senin gibi kadınlara acımıyorum, uçkur derdine düşüp çocuklarınızdan kolayca vazgeçebiliyorsunuz , bence en tehlikeli insan sınıfındasınız, 3 çocukla gencecik yaşında tek başına ortada kalan ve bizi tertemiz yetiştiren anneme kurban olayım ben, Allah ıslah etsin seni ...
Amin

Acıncak bi durumda değilim zaten çok şükür vazgeçtiğim falan da yok uçkur derdine de düşmedim şükür 12 sene uçkur olmadan yaşayabildim neticede detaya girmiyorum diye suçlayıcı konuşman gerekmez benim için de kolay olmadı bişeyler tabikide annene kurban ol o senin annen ama herkesin annesi kurban olunacak kadar iyi olmuyor malesef mesela ben annemin kurban ettiği bir evladım o beni başıboş bıraktı ama ben çocuğumu başıboş bırakmadım babam desen beni evinden gönderdi bi kadın uğruna ama benim kızımın babası her zaman yanına almak istedi 12 sene ben ve ailem baktık o çocuğa abim halam ben babası sadece bayramda seyranda grlir alırdı benimle büyüdü brnim içinde kolay olmadı anlıcağın ama aklım onda kalmasın diye Baba figürüyle biraz da çekinerek yaşasın yanlış yapmasın dedim liseye başladı bu sene brn burda hem çalışıp hem onunla ilgilenemeyebilirdim şuan sabah 7 öğlen 3 çalışıyorum hadi eyvallah önceki işim iki vardiyaydı ve hafta sonu birgün 16 saat çalışıyordum çocuk bütün gün sokaktaydı derslerini yapar ama ekstra çalışmazdı sırf o yüzden lgs den kötü bir puan aldı ve dershaneye de yazdırmştık yine ailem ve ben karşıladık masraflarını tabiki ama noldu kötü bir puan aldı neden başında duramıyodum çnkü annem desen sakat abi desen her hafta sonu bir yerde bıraksaydkm sokakta mı büyüseydi soruyorum sana?

Sonuç? Adam benimle evlenmek istedi diye çocuğu babasına yollamışsınız. Ben babaya velayet verilmesine karşı değilim ama ben evleneceğim benimle kimse evlenmek istemedi diye yollamak çocuğu... Evlendikten sonra yapmaması gereken şeyleri yapıyor çünkü evlendiniz işin büyüsü bitti. Çocuğunuz bunu niye yaptığınızı anlamayacak mi saniyorsunuz acaba?

Acıncak bi durumda değilim zaten çok şükür vazgeçtiğim falan da yok uçkur derdine de düşmedim şükür 12 sene uçkur olmadan yaşayabildim neticede detaya girmiyorum diye suçlayıcı konuşman gerekmez benim için de kolay olmadı bişeyler tabikide annene kurban ol o senin annen ama herkesin annesi kurban olunacak kadar iyi olmuyor malesef mesela ben annemin kurban ettiği bir evladım o beni başıboş bıraktı ama ben çocuğumu başıboş bırakmadım babam desen beni evinden gönderdi bi kadın uğruna ama benim kızımın babası her zaman yanına almak istedi 12 sene ben ve ailem baktık o çocuğa abim halam ben babası sadece bayramda seyranda grlir alırdı benimle büyüdü brnim içinde kolay olmadı anlıcağın ama aklım onda kalmasın diye Baba figürüyle biraz da çekinerek yaşasın yanlış yapmasın dedim liseye başladı bu sene brn burda hem çalışıp hem onunla ilgilenemeyebilirdim şuan sabah 7 öğlen 3 çalışıyorum hadi eyvallah önceki işim iki vardiyaydı ve hafta sonu birgün 16 saat çalışıyordum çocuk bütün gün sokaktaydı derslerini yapar ama ekstra çalışmazdı sırf o yüzden lgs den kötü bir puan aldı ve dershaneye de yazdırmştık yine ailem ve ben karşıladık masraflarını tabiki ama noldu kötü bir puan aldı neden başında duramıyodum çnkü annem desen sakat abi desen her hafta sonu bir yerde bıraksaydkm sokakta mı büyüseydi soruyorum sana?
Saatte bir arıyordum işteyken bile başına buyrukluk peydah oldu çocukta eve gel diyordum yeri geliyor 1 saat daha oynıyım geleyim diyordu çocuktur tabiki oynar bişey demiyorum anlatmak istediğim ben burda zaten sıkmıyordum onu bunaltmıyordum zaten ana baba ayrı büyüyor bide ben bunaltmıyım diyodum çok serbestde bırakmamaya çalışıyordum zaten ama lise ortamı öyle değil orda babası evden çalışıyor çoğunlukla haftada bir iki gün gider işe okula bile o götürüp getiriyor sence benim böyle bir şansım olabilirmi şuan sabah 6 30 da evden çıkıyorum ben

Ay şöyle birine deli dehşet aşık olmadık hoş aşk böyle bir şey de değildir ya. Anası babası seni insan yerine koymasın değer vermesin sen kızı birak evlenmek için kızından vazgeç. Ne bekliyordun ki. Boyun kadar kızın olmuş yani bir karar alırken de insanın bir duru olmali ya heveslerin peşinden koşmayı çoktan bırakmış olmanız lazımdı. Ailesine karşı çok dik duruş sergiliyor olsa şimdi böyle davranmaz. Onceden ya göz boyamış ya siz öyle görmek istemişsiniz. Bazı şeyleri önceden görüp okumak gerek illa yaşamaya gerek yok ki tecrübe etmek için. Enini sonunu elli kere düşünmek gerekiyor. Ama bazı insan tecrübe etmeden asla anlamıyor. Neyse umarım eşiniz de size sizin ona düşkün olduğunuz kadar düşkündür bir heves değildir.

Sonuç? Adam benimle evlenmek istedi diye çocuğu babasına yollamışsınız. Ben babaya velayet verilmesine karşı değilim ama ben evleneceğim benimle kimse evlenmek istemedi diye yollamak çocuğu... Evlendikten sonra yapmaması gereken şeyleri yapıyor çünkü evlendiniz işin büyüsü bitti. Çocuğunuz bunu niye yaptığınızı anlamayacak mi saniyorsunuz acaba?
Gerekli açıklamayı babssıyla beraber yaptık zaten ona.. Şuan anlayamaz belki ama ilerde anlayabilir hiçbir zaman olayın istenmemek falan olmadığjnı anlattık zaten ona anlamayacak bir çocuk değil en basitinden eşime güvenirim o konuda ama çocuğum nasıl rahat eder onlar eve yalnızken misal bayramda gelicek ve brn çalışcam sabab 6 30 da çıkıcam evden eve gelmem 4 falan eşimde işten çıkarıldı bu ara o da evde mesela ben çıkıcam onlar evde kalıcak ikisi? Varmı bir önerin ne yapmalıyım mesela? Hiç evlenmemeliydin demek dışında bir önerin varmı yani?

Gerekli açıklamayı babssıyla beraber yaptık zaten ona.. Şuan anlayamaz belki ama ilerde anlayabilir hiçbir zaman olayın istenmemek falan olmadığjnı anlattık zaten ona anlamayacak bir çocuk değil en basitinden eşime güvenirim o konuda ama çocuğum nasıl rahat eder onlar eve yalnızken misal bayramda gelicek ve brn çalışcam sabab 6 30 da çıkıcam evden eve gelmem 4 falan eşimde işten çıkarıldı bu ara o da evde mesela ben çıkıcam onlar evde kalıcak ikisi? Varmı bir önerin ne yapmalıyım mesela? Hiç evlenmemeliydin demek dışında bir önerin varmı yani?
Evlen tabi. Akla mantığa uymayacak evlilikler yapıp çocuktan vazgeçin. Çocuğun iç dünyasının senin anlattığın ile paralel olmasını falan hayal ediyorsun muhtemelen.😬 Ben ne tavsiyesi vereceğim ki sana? Minareyi çalmışsın kılıfı hazirlamışsın. Ama minare beklediğin gibi çıkmamış şaşırtmayacak şekilde. Sen bu kafayla daha çoook evlenir boşanırsın. Allah çocuğun yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim saol
Şükür hep bildim kıymetini halada biliyorum ne anneler var ben istesemde onlar gibi olamam.. Size göre çocuk anneye zimmetli olduğu için böyle konuşup detayını anlamamana sorgulamamana bişey diyemiyorum açkkçası haklısın ne diyim teşekkür ederim iyi dileklerin içinde onlar bana yar etmese de olur ben aldım bile çoktan istediği kadar istemesin oğlu ne istiyor o önemli brnim için çnkü

Şükür hep bildim kıymetini halada biliyorum ne anneler var ben istesemde onlar gibi olamam.. Size göre çocuk anneye zimmetli olduğu için böyle konuşup detayını anlamamana sorgulamamana bişey diyemiyorum açkkçası haklısın ne diyim teşekkür ederim iyi dileklerin içinde onlar bana yar etmese de olur ben aldım bile çoktan istediği kadar istemesin oğlu ne istiyor o önemli brnim için çnkü
Benim kullanılcak bir durumum da yok onu da ekliyim ne malım var ne de mülküm

Evlen tabi. Akla mantığa uymayacak evlilikler yapıp çocuktan vazgeçin. Çocuğun iç dünyasının senin anlattığın ile paralel olmasını falan hayal ediyorsun muhtemelen.😬 Ben ne tavsiyesi vereceğim ki sana? Minareyi çalmışsın kılıfı hazirlamışsın. Ama minare beklediğin gibi çıkmamış şaşırtmayacak şekilde. Sen bu kafayla daha çoook evlenir boşanırsın. Allah çocuğun yardımcısı olsun.
Yok bu son olur muhtemelen Allâh tabiki yardımcısı olsun çocuğumun.. Vazgeçmedim bu arada tekrar söylüyorum vazgeçmek bırakıp gitmekle olur cami önüne bırakılan çocuklar var onlardan vazgeçildi mesela çöpe atılanlar var evlatlık verilen satılan çocuklar var ben sadece babasına gönderdim birazda onun bakması o sorumluluğu alması neden yanlış olsunki çocuğuma gelme demiyorum kalma demiyorum aksine gayet de ilgileniyorum hala bile hepte öyle olucak zaten ama siz hemen vazgeçti bir adam için diyosunuz belki ilgilenmekten korktum olamazmı başına bişey gelmesini istemedim belki burda babssı daha iyi korur kollar diye düşündüm belki olamazmı?

Haklilar istememekle. Ben de olsam yasca buyuk cocuklu bir insanla ilk evliligini yapacak insana hicte pozitif yaklasmazdim ozellikle evlilik icin cocugu gönderen biriyse.

Ergen bir kizi babasina yolluyorsunuz hadi baştan beri babasiyla buyuse neyse ama evlilik icin yollamissiniz kim bilir ne hissetti. Insanin o donemde en cok annesine ihtiyaci oluyor. Bana zimmetli degil diyorsunuz madem boyle yapacaktiniz baştan verseydiniz babasina bi adam ortaya cikinca evden yollamak farkli

Haklilar istememekle. Ben de olsam yasca buyuk cocuklu bir insanla ilk evliligini yapacak insana hicte pozitif yaklasmazdim ozellikle evlilik icin cocugu gönderen biriyse.

Ergen bir kizi babasina yolluyorsunuz hadi baştan beri babasiyla buyuse neyse ama evlilik icin yollamissiniz kim bilir ne hissetti. Insanin o donemde en cok annesine ihtiyaci oluyor. Bana zimmetli degil diyorsunuz madem baştan verseydiniz babasina bi adam ortaya cikinca yollamak farkli
Baştan verebilecek durumda değildik malesef babası uygun değildi bunun için emen çocuğu da veremezdim ayrıca

Back
X