- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Siz kaç yaşındasınızÖlelim biz ,gün geçmiyor ki böyle bir konu açılmasın ,nasip bizde bekliyoruz bacımmmm
İsterseniz burnunuzu evden dışarı çıkartmayın ama kısmetinizde varsa sizi gelir bulur.Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Çevre etraf çook yoğun baskı yapıyor28 yaşında evlendim. Kime göre geç neye göre geç? Ben kadere inanırım. Ama insanın çabası da muhim. Kimseyle bir iletişimde değilseniz tanışmak mümkün değil elbette.
Bana da aynı sözler kullanılıyorBen 23 yaşındayım bana da diyorlar.Hatta böyle bi konu açmıştım.Çok inceleme biriyle evlen diyorlar
Akrabalarla toplanılıyor herkes nasibimi yok kimse beğenmiyor mundiye düşünüyorGeç kalmadın geç kalmasına da yükseklisans yapan biri olarak böyle insanlardan etkilenmen garip değil mi sence de?
Bak şu evleniyor bu evleniyor aa o senden küçüktü diyorlar. Yaşın geçiyor nasibin yok mu insanlar hep bunları konuşuyor26 yas nedir ya ?
Evlenemedim diye dusunmek icin cok cok erken, hos bence boyle dusunmek buyuk oranda toplum baskisindan.
Siz milleti bosverin, herkes bi sey der. Evlenince de cocuk da cocuk derler :)
Bas edemezsiniz insanlarla. Siz keyfinize bakin, bu bekar gunlerin tadini cikarin.
Bana da evlenmeden once oyle konusurlardi evde kalmış muamelesi yapiyolardi bende sanirim ben hic evlenemicem saniyodum bunlari dusunurken 25 26 yasindaydim hep bi evlilik baskisi vardi 27 yasina girdim evlendim :) yani bu işler hic belli olmuyo kafana takmaHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?