Oluyor merak etmeEvlatsız oluyor ama kocasız olmuyor değil mi !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor merak etmeEvlatsız oluyor ama kocasız olmuyor değil mi !
Yok etmicem yanlış düşünmüşsünOğulları da pek istekli değil ama neyse , sen bu ergene analık edersin var o potansiyel sende ...
Benim başka çocuğum yok diğerleri babanın diğer eşindenbence yapmanız gereken en önemli şey kendi evinizi açıp kızınızı da yanınıza almanız çünkü bugüne dek sizinle büyümüş. onu en iyi siz tanırsınız. ikiniz birlikte bir yuva kurun. disiplini hem siz kazanın hem kıza gösterin. sevgi dolu bir yuva. size açık olsun her şeyini anlatabilsin. görmüş geçirmişsiniz zaten anlayışlı olmanız gerek otomatik olarak. hakkaniyetli olmak budur. yıllar sonra benim yanımda annem vardı onun yanında ben vardım desin. böyle bir bağı hiç kimse kıramaz emin olun. yine kızılır bir şeylere ama geçer. aileye gerçek vefa her şeyden üstün. belki eşinizin de duygusu budur. ben deneyimlerim çerçevesinde ancak böyle yorum yapabiliyorum. daha gençsiniz, Allah ömür verirse bir gün bi bakmışsınız bambaşka bir insansınız. yalnızca farklı pencereden bakmak için emek vermek gerek hem de her gün, her kaybedişte.
Ben diğer çocuklarınızı merak ediyorum onlar hep mi babayla kaldılar aranız nasıldır?
Kardeşler babanın diğer eşinden hep beraberler şuan babsnın evinde18- 27 anormal derdim yakınınızda olsam. düpedüz istismar derdim. ben ilk 16 yaşında sevdim 19 yaşındaydı ona bile oha diyorum şimdi bakınca. onun yerinde olup da düşününce vay şeref*** diyorum. bilmiyorum farklı düşünenler var. istisnalar da vardır elbet biliyorum. ama 25-32 de anormal bence. ben küçüklüğümden beri olgunum sanırdım. ay ne olgun kız derlerdi bana. büyüklerle takılırdım. belki öyleydim de ama yaşıma göre olgundum. yaş arttıkça fark ediyorum ne kadar aptallık etmişim. ne kadar küçükmüşüm aslında. siz ilginizi çekmemiş olabilirsiniz ama sizinle yaşaması ayrı bir durum. elbette mesafe girecek. sonuçta düzeni değişti siz karşı olsanız bile düzen değişmesine. hayırlısı olsun hakkında.
yani siz kendi ailenizin size yaşattıklarına benzer bir aile kurdunuz. lütfen bilinç olarak bir uyanış yaşamaya bakın artık. dünyaya farklı bakmaya başlayın. umarım ailenin kaderini, kader zincirini kıran kızınız veya diğer çocuklarınız olur. yaşamadan kolay yargılayan biri değilim. insanın başına hayatta her şey gelebilir, herkes her şeyi uygun koşullarda yapabilir, böyle inanırım. ama insanı hayatta prensiplerinin kurtaracağına da inanıyorum artık.
benim annem iyi kalpli bir insan. kimlere evini açtı, maddi manevi koşturdu peşinde. bana da hep didindi baktı. ama ilişkiler konusunda hep hata yaptı maalesef.. insan bu hata yapabiliyor. ilişkilerde fazlaca duygusal olmamak gerek. prensipler olması gerek. sevgi ancak eylemle gösterildiğinde algılanır. kızın iç dünyasının çok farklı olduğunu düşünüyorum. ne kadar sevgi de verseniz, iki farklı aileyle, iki farklı dünyayla uyum sağlamanın sıkıntısını çekecek. böyle insanlar çok tanıdım. belki birkaç seneye isyan edecek, yeter ben sizin derdinizle mi uğraşacağım diye. belki başkalarına anlatmaktan kendini geri alamayacak. belki kendi ilişkilerinde bu duyguları tekrar yaşayacak ama umarım o zinciri kıran o olacak. insanın uyanması için balyozlar iner kafaya. o balyozlar fark edip kendini değiştirmek içindir. optimist düşünmeyin bu konuda gerçekçi olalım. kötü birisiniz demiyorum ama yanlışa düşmüş olabilirsiniz ve bu kötülük de olabilir yakınınızdakiler açısından. çocuk açısından anlayamazsınız. yani öyle gözüküyor. halbuki siz de yaşamışsınız. umarım kız ileride duygularını doğru çözümleyebilir. diğer kardeşleriyle uzak mısınız hiç bahsedilmedi onlar..
daha evlenmeden önce bile ağıza alınmayacak laflar ve tehditlerle karşılaştım yinede birgün ağzımı açmadım saygısızlık yapmadım onlara .
onları öz annesiyle görüp kendiyle mukayese etmesi muhtemel olabilir saldırmıyorum işin içinden çıkmanızı isterim sadece bir fikir olarak alın ben olsam kızla açık açık konuşur öğrenirdim hislerini ilk önce kızmayacağım üzülmeyeceğim söyle derdim seninle birlikte karar almak istiyorum şuan senin fikrin önemli benim için derdim sanırımBenim başka çocuğum yok diğerleri babanın diğer eşinden
Zaten öyle demek gerekiyor haklısınonları öz annesiyle görüp kendiyle mukayese etmesi muhtemel olabilir saldırmıyorum işin içinden çıkmanızı isterim sadece bir fikir olarak alın ben olsam kızla açık açık konuşur öğrenirdim hislerini ilk önce kızmayacağım üzülmeyeceğim söyle derdim seninle birlikte karar almak istiyorum şuan senin fikrin önemli benim için derdim sanırım