26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

Öff ay bide okuyup okuyup güya kendini geliştirip şu soruları soruyorsunuz ya pes. Bizim Türk kızlarının bi kısmı ne kadar eğitim görürse görsün böyle cahil cahil düşünmeye, davranmaya devam edecek ya çok üzülüyorum. İyi ki yüksek eğitim almışsınız ya almasaydınız nolurdu bilmem.

Hala bu yaşta evlenemedim diye bunalıka giriliyor mu ya bu yüzyılda ne yani 20 yaşında evlenmeniz çok mu iyi olacaktı neden?etraf evde kaldı demesin Allah aşkına evliliği bu kadar büyütmeyin gözünüzde özgürlüğün tadını çıkarın bir anda biriyle evlenip anlaşamasanız evliliğin sorumluluğu falan derken o komşular olnayacak yanınızda ben 35 yaşındayım daha evlenmeyen çok arkadaşım var gayette hayatlarından memnunlar gezip eğleniyorlar artık kimin ne düşündüğünü takmayın onlar hep konuşurlar hayatın tek amacı da evlilik değil

32 yasındayım bn daha yenı atıldım evlilik temeline (hayırlısı dmeyi unutma :))))
çok takılmaya kısmetin nereden geleceği olmaz ..
millet çok söyleniyor diye de hareket etme.. Evlilik için evlenilmez..
azcık arkadas ortamı gir madem üni. okuyorsun. sosyal cevre iidir kültürel faaliyetler çıkar o zaman.
yani kısacası kafanı kumdan az çıkar. .

Neden hayırlısı diyecek? Hayırlısı evlenmemesiyse ömür boyu tek kalmasiysa ne olcak?

Neden hayırlısı diyecek? Hayırlısı evlenmemesiyse ömür boyu tek kalmasiysa ne olcak?
hayırlısı kısmını kendim için dedim ... (parantez )
oturduğu yerden bekleme ile gelmez o işler. azcık çıkartması lazım kendni sosyal cevreye ki fark edilsin.
hem belki onu begenen biri vardr içine kapanık diye cesaret edemiyordr.
bi yerden başlamalı olmuyorsa olmuyordur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…