26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

Aynen öyle ve emin olun tam tersi siz evli olsaydınız onlar bekar olsaydı bu sefer de aman bekarlık ne güzel diye sizi aşağılarlardı .Ne evlendin hemen meraklı gibi muamelesi yaparlardı.

Aynen öyle benim bana tektaş pırlanta almazsa kafasını kırarım diyen tanıdıklarım var.Bense kıytırık bir yüzükle evet dedim eşime. Çok lazım sanki pırlanta.

Kocan kadar konuş romanını hatırlattı bu konu bana şuanda .

Aynen öyle benim bana tektaş pırlanta almazsa kafasını kırarım diyen tanıdıklarım var.Bense kıytırık bir yüzükle evet dedim eşime. Çok lazım sanki pırlanta.
Bir de adet diye bi şey tutturmuşlar. Adetler de nedense ful altın takma, tek taşın yanında beş taş da takma üzerine. Ben hiç tek taş yanına beş taş adeti duymadım. Tek taş zaten yeni moda oldu.

Bir de adet diye bi şey tutturmuşlar. Adetler de nedense ful altın takma, tek taşın yanında beş taş da takma üzerine. Ben hiç tek taş yanına beş taş adeti duymadım. Tek taş zaten yeni moda oldu.
Evlenirken altına pırlantaya göre insan seçenlere ben acıyorum. Nerede kaldı aşk sevgi. Benim kocam da ailesi de bize duacı . Altın diye de eşya diye de ısrar etmedik diye. Nezakat diye birşey var. Hı insan heves eder tabiki herkesin kendi tercihi var. Ama konuyu da saptırıyorum sanırım ama eşya altın mevzusu yüzünden arası bozuluyor nişanlıların yazıktır.

Evet konuyu saptırmayalım ama çok haklısınız bu yüzden bu türdeki insanlara karşı her zaman dik duruşlu olabilmeyi öğrenmek lazım.

26 yaş evde kalmış bir yaş değil zaten kaderinizde ne zaman yazıldıysa o vakit olacak ve ne guzel yüksek lisans yapıyorsunuz, bos boş koca beklemiyorsunuz.

Biraz daha sosyal olabilirsiniz ama sırf koca bulmak icin sosyallesmek bana komik geliyor yanlis anlamayin size demiyorum, bana bu oneri geliyor da, git cafeleri dolas ya da her gun ayni saatte ayni cafeye git falan bana bunlar bos iş geliyor, cafede buldugum adami ne yapayim bana aktif insan lazim her gun cafelerde vakit tuketen degil.

Siz de kendi ilgi alaniniza gore aktivitelere katilabilirsiniz, hakkinizda hayirlisi olsun.

Benim yüzüme söylemiyorlar ki.. Bana çocuk yok mu daha diyenlere zaten cevabımı veriyorum, eşim hatta ağır laf söyler bozar. Ama olmuyor mu diyenler yüzümüze değil arkamızdan konuşuyorlar. Hakikaten denemedik bilmiyorum yani oluyor mu olmuyor mu.. Belki de olmaz.
Eşimin babaannesi bir keresinde bana "Yap sen de bir çocuk" dedi de eşim de "Öyle tek başına yapılmıyor çocuk" dedi. Gülmemek için zor tuttum kendimi, kadın epey bozuldu

Kesinlikle çok güzel özetlemişsiniz işleri dedikodu o ne yapmış kimin kocası ne almış kim evlenmemiş

Şimdiki aklım olsa erkenden evlenmezdim 19 yaşında evlendim şimdi 25 im ve pişmanım evliligimde çok bir sorun olmamasına rağmen bana da herkes erken davrandın okusaydin yüksek yerlere gelirdin diye salaklık yapmışım zamanında ...
Şimdi okumaya kalktım çoluk çocuk telaşı aklım dersleri almadı önce okul iş hayatını düzene köy derim dertlenecegine

Hani derler ya kız erkek farketmez sağlıklı olsun cocugum diye. işte evlilik olayıda geci erkeni bırak hayırlısına odaklan..Hayırlısı ise geçte olsa olur.. Amaaan geç kaldım hemen evlenmem lazım diye bodoslama dalma sakınn

Benden sana abla tavsiyesi.
Okulunu bitir, isini bul, parani bir sure ye sonra evlen. Daha yasin cok genc insanlar artik 30 dan sonra evleniyor. Evlenmek icin evlenmek yerine saglam adimlar atip evlenmek daha iyi. Bosver etrafin ne dedigini. İs hayatina atilmadan, altin bileziginolmadan sakin evlenme

O değilde, güzel bir kadın asla evlilik yapmadan hayatı bitmez demişti Bi üye hiç evlenemezsem çirkinmişim yani aynı böyle demişti belki çirkin değil ama bakımsız olabilirim :)

30 da evlendim inan daha bana kalsa evlenmezdim de hahaha hayat kısa tadını çıkarın öyle ısmarlama zorlama yada bir çabayla hayatınızda doğru insanı bulamazsınız Allah doğru insanla karşılaştırsın hayırlısı olsun hayırlı zamanda herşey olur sen kariyerine odaklan elalem herşey der susturamazsın

25 yaşındayım, kız kardeşim evli 2 yaşında bebesi var. Evlilik baskısı yapanlara ben daha hayatımın baharındayım küçücüğüm ne evliliği diyorum. İnsanlar konuşur, her zaman her şeye konuşur siz umursamayacaksınız yoksa işiniz zor. He hayatınıza birisi girsin istiyorsanız o başka, o halde sosyalleşmeli ve sizinle ilgilendiğini düşündüğünüz kişilere fırsat vermelisiniz.

28 yaşında evlendim 33 te boşandım ve 40 yaşımı geçtim, evlendiğim yaşın bi önemi kalmadı hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın, evlendiğin yaş değil, evliliği ömür boyu huzur ve mutlulukla sürdürebilmek önemli, gönlünüzdekine hayırlısı ile kavuşmanız dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…