26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

Çok geç kalmışsın. O yaşta torun torba sahibi oluyor insanlar.

Üniversite okuyorum, yüksek lisans yapıyorum diyorsunuz, ettiğiniz laflara bak... Bir arkadaş üniversitelerden dem vurmuş. Ben de diyorum ki, bu zamanın üniversiteleri tırışka. İnsana hiç bir şey katmıyorlar. Okuyup yazamayan, 4 işlem yapamayan nice üniversite mezunu var. Vizyon, misyon zaten hak getire...

Kime göre erken kime göre geç ? Bu kısmet nasip kader. Evlenirim demekle de olmuyor evlenmem demekle de. Yaşınız çok büyük değil önünüze insanlar çıkacaktır. Yalnızca (eğer yapıyorsanız) ben okuyorum diyip gelecek olan talipleri reddetmeyin. Bilemezsiniz belki onlardan biri gerçekten olacak insandır.

Siz evlenmek istiyor musunuz? Önce ona karar verin. Milletin demesine bakıp bit an önce evleneyim diye yanlış karar vermeyin. Evliliği ve erkekleri de çok matah bir şey zannetmeyin. Çok da dert etmeyin bence 26 çok geç değil.
Allah karşınıza hayırlı bir insan çıkarsın.

Ben de 25 yasindayim yukseklisans yapiyorum kendi kariyerin icin elinden geleni yap once kendine odaklan gec degil erken bile dogru insan zaten geldiginde hisseddrsin acele etme

25 yaştan bildiriyorum. Evlenmemiş okul arkadaşlarıma imrenerek bakıyorum. Özellikle dün erasmusla polonyaya gidene :/ Ama biraz sosyalleşebilirsin belki. Not benzer yaşta ki çoğu arkadaşım yeni yeni evleniyor

Heh aynısını ben 20imde yaptım. Ah şu kk yı o zamanlar bulsaydım

Hemen bir koca bulup evleniyorsun! Sinek kadar olsun basında bir erkek olsun! Diğer türlüsü kabul edilemez. Hay ben bu zihniyetinnn...
Okumana bak, gezmeye bak, çalışmana bak.. Bu devirde evde kalmak nedir? O insanlara kulağını tıkayacaksın.

Evlenme benden sana tavsiye canım bekarlık sultanlıktır. Kimseyi de kafana takma millet konuşur bu hep böyledir herkesin her konuda fikri var salla boşver

25 yaşında severek evlendim,bazen acaba erken miydi demiyor değilim çok şükür iyi bir eşe sahibim ama buna rağmen diyorum bunu bazen,bazende bakıyorum yaşıtlarım 4. Çocuğa hamile

26 yaşın neresi geçmiş..
gez toz eğlen, yüksek lisans da yapıyormuşsun, yurtdışına git, bir süre orada yaşa, bakış açınızı değiştirin bence..
ben 33 yaşımda evlendim, evlenmeden önce 1 yıl amerikada yaşadım, evlenip çocuk olunca özgür gezemiyorsunuz maalesef.
hayat evlenmekten ibaret değil..
kısmetse bir gün olur.. aceleye gerek yok hiç..

bence gezı turalarına katıl hayatını yaşa.oralarda gezgıncı bırını bulursun ömür boyu gezersiniz miss.

evli olan evlilikten dert yanar bekar olan bekarlıktan dert yanar...
bende 30lu yaşlarında bekar biriyim...
emin olun sizi anlıyorum...
Ancak insan sahip oldukları ile mutlu olmayı bilmedikçe evlensede arzu ettiği herşeye kavuşsada Mutlu ve huzurlu olamıyor...
bunu neden söylüyorum evliliğe çok anlam yüklemeyin diye söylüyorum... siz hayatın akışına bırakın kendinizi duanızı da edin evrene güzel enerjiler gönderin zamanı gelince ummadığınız anda nasibiniz gelecektir... ben inanıyorum ve huzurluyum o nedenle dert etmiyorum

He geç kaldın koşmaya başla

Bekarız mutluyuz ,kime neeee

arkadaşlar evlilik oyle çok kolay değil malesef. evlenmeden önce dert etmeyeceğin şeylerin hepsini birbir dert ediyorsun. eşin, işin, yaptıkların, yapamadıkların. Bu yüzden evde kaldım ya evlenemezsem ne olucak. Yaşıtların çoktan evlendi. Ben hala bir başımayım diye düşünmeyin. Gezin, tozun, kimsenin ne söylediğine kulak asmayın elbet bir gün karşınıza birisi çıkacak ve evleneceksiniz. Benim aklımda hiç yoktu evlilik 29 yaşımda evlendim. Eşimi çok seviyorum. Ondan başkasıylada yapamazdım herhalde diye düşünüyorum. Ama aklım hep bekarken yaşadıklarımda keşke diyorum bi kaç sene sonra evlenseymişiz acele etmeye hiç gerek yok. En güzeli kendi başınayken yaşadığın hayat. İki kişi olmak gerçekten çok büyük sorumluluklar getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…