- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Siz evlenmek istiyor musunuz? Önce ona karar verin. Milletin demesine bakıp bit an önce evleneyim diye yanlış karar vermeyin. Evliliği ve erkekleri de çok matah bir şey zannetmeyin. Çok da dert etmeyin bence 26 çok geç değil.Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Ben de 25 yasindayim yukseklisans yapiyorum kendi kariyerin icin elinden geleni yap once kendine odaklan gec degil erken bile dogru insan zaten geldiginde hisseddrsin acele etmeHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Heh aynısını ben 20imde yaptım. Ah şu kk yı o zamanlar bulsaydımSiz evlenmek istiyor musunuz? Önce ona karar verin. Milletin demesine bakıp bit an önce evleneyim diye yanlış karar vermeyin. Evliliği ve erkekleri de çok matah bir şey zannetmeyin. Çok da dert etmeyin bence 26 çok geç değil.
Allah karşınıza hayırlı bir insan çıkarsın.
Hemen bir koca bulup evleniyorsun! Sinek kadar olsun basında bir erkek olsun! Diğer türlüsü kabul edilemez. Hay ben bu zihniyetinnn...Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Evlenme benden sana tavsiye canım bekarlık sultanlıktır. Kimseyi de kafana takma millet konuşur bu hep böyledir herkesin her konuda fikri var salla boşverHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
He geç kaldın koşmaya başlaHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Bekarız mutluyuz ,kime neeeeHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Ben 23 yaşındayım bana da diyorlar.Hatta böyle bi konu açmıştım.Çok inceleme biriyle evlen diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?