- Konu Sahibi tabularasaa
-
Millet ne meraklı evlenip elin adamının kahrını çekmeyeumarım evlenince kocaya el açmayacak kadar hayat tecrüben ve eğitimin vardır da son derdin budur bacım
birşey yapma hayatına devam etHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
aday adayı bile yokBen bilmem beyim bilir
Beyime sorayim
Olur ya daha genceciksin evlenmek icin bir suru zaman var daha onundeaday adayı bile yok
Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
herkes niye evleniyo çatır çatır o zamanOlur ya daha genceciksin evlenmek icin bir suru zaman var daha onunde
Milleti tinlamayin bile bu konuda
kader arkadaşım benimm bi sarılıp ağlaşalım halimizeBen de 26 yaşındayım eh artık birine karar ver diyolar ama eş adayımın tomurcugu bile yok. Belki bi erkek arkadaşım olsa bu kadar baskı yapmazlar ama olmayinca da olmuyor iste
Bende sizdenimkader arkadaşım benimm bi sarılıp ağlaşalım halimize
Yükseklisans yapıyorum.
Ne yapmalıyım ?
nolacak bu halimiz kader ortaklarımmmBende sizdenim
Bende sizdenim
nolacak bu halimiz kader ortaklarımmm
vet sanki sevdikBen de 26 yaşındayım eh artık birine karar ver diyolar ama eş adayımın tomurcugu bile yok. Belki bi erkek arkadaşım olsa bu kadar baskı yapmazlar ama olmayinca da olmuyor iste
Bu insanlar peşimi bırakmıyor evde kalmışım gibi davranıyor herkesYüksek lisans yapmak evlenememeyi kafaya takmadan daha önemli yapılabilecek en iyi şey bence...
Off şunu bari yapmayın
Bende 26 yaşındayım ne olmuş yani evde mi kaldıkHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Neden geç olsun ki ayrıca akademik kariyer yapıyormuşsunuz. Takılmayın bunlara kim ne zaman isterse ya da ne zaman karşısına emin olduğu kişi çıkarsa evlenir. Zamanı var deyip kendinizi üzmeyin. Kimseye düşmez bunu da hesaplayıp baskı kurmak .Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?