• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

cevap vereceksin baktılar suskun daha çok üstüne gelirler hem millete ne evde kaldın evlenemedin onlara ne cok samimi olma benim baska planlrım var de bende geç evlendim hiç evlenecemeyeceğim gibi gelirdi şimdi cocuk için uğrasıyorum şimdide cocuğum hiç olmayacakmış gibi geliyor bunlar tuzak düşünceler evlenince basım göğe ermedi etraf bu evli artık diyorlar sadece cocukta olacakmı olmayacakmı belli depil ama milletin ağzına bir bant işte cocuğu var diyecekler millet için yaşıyoruz Allahım ya nasıl bir düzen bu benden sana abla tavsiyesi sakın kendini üzme hasta olursan kinse bakmaz sana bu dünya tutar elin tutar gözün dünyası olmuş kimseden bir fayda yok Allah hayırlı kapılar acsın tez zamanda sıkma canını

Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
birşey yapma hayatına devam et

Daha cook gencsiniz bunları hiç düsünmeyin bence :) Ben 27 yaşında evlendim kocam çok iyi bir insan muhteşem bir eş ve baba ama daha da geç evlensem olurmuş yani :))

Benim eşimden küçük iki görümcem var evde henüz bekârlar biri 37 diğeri 36 yaşında ne yapsınlar kısmet bu iş.

Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?

Bende 31 yaşındayım ve bekarım.
Yani tünelin diğer tarafı çok kötü bir yere çıkmıyor merak etmeyin.:cool:
Ne bekarlık sultanlık ne evlilik padişahlık.
Ama doğru kişiyle evlenmek saadetmiş öyle diyorlar.

Bu arada yalnız öleceğim derken?
Kimin yalnız ölüp ölmeyeceği çok su kaldırır.
Bunu bilemezsiniz. Gaibi bilemeyiz.
Şimdiden bu evhama düşmeyin.

Sırf yaşım geçiyor diye önünüze ilk çıkan kişiyle evlenmeyin.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Toplum bu konuda çok yobaz düşünüyor.
Evlilik bir başarı değildir.
İlginizi bu konudan uzaklaştırın.
Size tavsiyem spor yapın, yeni bir hobi edinin.
Ve kıyaslama yapmayın.
Evlilik bence biraz tercih biraz da kader kısmettir.
Rahat olun olacaksa olur zaten.
Bir de o akrabalarla görüşmeyin.
Sizinkiler akraba değil affedersiniz akbaba çünkü.:sinirli:

Son düzenleme:
Ben de 26 yaşındayım eh artık birine karar ver diyolar ama eş adayımın tomurcugu bile yok. Belki bi erkek arkadaşım olsa bu kadar baskı yapmazlar ama olmayinca da olmuyor iste

E
Ben de 26 yaşındayım eh artık birine karar ver diyolar ama eş adayımın tomurcugu bile yok. Belki bi erkek arkadaşım olsa bu kadar baskı yapmazlar ama olmayinca da olmuyor iste
vet sanki sevdik
Yüksek lisans yapmak evlenememeyi kafaya takmadan daha önemli yapılabilecek en iyi şey bence...
Bu insanlar peşimi bırakmıyor evde kalmışım gibi davranıyor herkes

Bende 26 yaşındayım ne olmuş yani evde mi kaldık :D önem vermeyin Allah aşkına, evlenmişler de ne olmuş. Neyse birşey demeyeceğim :D

o baskı evlenince de bitmiyor:) baskılara kapılıp yanlış insanalar seçersiniz. 28 yaşında evlendim. evlenince de çocuk baskıları başlıyor. yani işi olmayanalar hep başkalarının hayatları ile ilgileniyor:) hayırlısını isteyin:)

Neden geç olsun ki ayrıca akademik kariyer yapıyormuşsunuz. Takılmayın bunlara kim ne zaman isterse ya da ne zaman karşısına emin olduğu kişi çıkarsa evlenir. Zamanı var deyip kendinizi üzmeyin. Kimseye düşmez bunu da hesaplayıp baskı kurmak .

Kısmet işi bu.
ben de bekliyorum.
Olmayınca olmuyor.

Back