- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 29
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Nefes alsın yeter diyorlar bi neviAy öyle diyenler midesizler, herhangi biriyle aynı yatağa girebilecek kapasitedeler, ne demek seçme, tabii ki de beğenicem
Aynen öyle. Hatta birinden ne duydum biliyor musun nasıl olsa aldatacak evlenceğim kişi bari zengin olsun dedi.Nefes alsın yeter diyorlar bi nevi
e bizde merak ediyoruz onların ki can da bizim ki patlican mıMeraktan :)
Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
Nasıl bir zihniyet yaAynen öyle. Hatta birinden ne duydum biliyor musun nasıl olsa aldatacak evlenceğim kişi bari zengin olsun dedi.
Afedersin ama bir laf vardır; "sizin burnunuz boka batti diye bizimki de mi batsın ?". Evli olup evlen diye ya da evlilik yokmuş diye dalga geçenlere rahatlıkla soyle canım . Yaş sınırı olmaz kendini hazır hissettiğinde sevdiğin biri olunca evlenirsen acele etme tadını çıkar. Evli olanlar bir yere yetisemedi ki sen evlenip yetişesin. Canını sıkmaHerkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
28 i bitirceksin..1991 Ekim doğumluyum 27 yaşımı bitireceğim. Hala evlenmeyi düşünmüyorum. Başkaları değil buna siz karar verirsiniz.
Erkek arkadaşım da var ayrıca, 2 . yılımızı bitireceğiz. Neden acele edelim? Kim karar veriyor buna? Sizin hayatınız bu, ancak siz geç ya da erken karar verebilirsiniz.
Valla simdi linc yicem ama
Erken evlenenler “genelde” hep cahiller, koca meraklilari
Hayattaki tek vasiflari ve gayeleri bi erkegin karisi bi cocugun annesi olmak
Ben vizyonu geniş, görgülü, kültürlü birinin en ama en az 25ten once evlendigini gormedim
Ya cok tatlısın kuzum sen yaValla simdi linc yicem ama
Erken evlenenler “genelde” hep cahiller, koca meraklilari
Hayattaki tek vasiflari ve gayeleri bi erkegin karisi bi cocugun annesi olmak
Ben vizyonu geniş, görgülü, kültürlü birinin en ama en az 25ten once evlendigini gormedim
28 yasinda evlenen bir arkadasim var ama zır cahil . Cocugumu dogurup saltanat kurmami oneriyor bana neyin saltanatiysaLinç değilde erken evlenenlerin çoğuna bakılırsa bir kısmına genelde ailevi sorunlar yüzünden evlenme kararı alıyorlar..
Ayy çoraplarını mı çıkartıyormuş28 yasinda evlenen bir arkadasim var ama zır cahil . Cocugumu dogurup saltanat kurmami oneriyor bana neyin saltanatiysakocasına masaj yapip isteklerini söylüyormuş etkili oluyormus bir de çoraplarını cikartiyormus kocasi eve geldiginde .bunu muhalefet olsun diye soylemedim ama yasla tabiki alakasi var da insan kendini gelistirmedigi surece hep kiro ve cahil kalmaya mahkum bir varlik ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?