Hiç evlenemeyecekmis hissi?

Size çok güzel cevaplar verilmiş onları bunalıma girdiğiniz her an yeniden okuyun. Arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarın asla gorusmeyin, annenizin sozlerine kendinizi üzmeyin. Evliliği sürdürmek evlenmekten daha zor. 30 yaşındaki umutsuzlugumu düşündüm yazdıklarınızı okuyunca ben de 40 yaşında evlendim. Evliliği kafamdan cikardigimda...
Güzel mesajınız için teşekkür ederim ama bisey sormak istiyorum özel olmazsa. Demişsiniz ya 40inda evlendim diye zor olmuyor mu yani nasıl bulunuyor kafam biraz orada

Güzel mesajınız için teşekkür ederim ama bisey sormak istiyorum özel olmazsa. Demişsiniz ya 40inda evlendim diye zor olmuyor mu yani nasıl bulunuyor kafam biraz orada
yani ortamın azalıyor evet 20li yaşlar gibi olmuyor ancak daha bilinçli oluyorsun. sen de insan tanımaya çalış, eskişehir yazıyor profilinde. böyle etkinlikler oluyordur oralara katıl. insanlarla konuş. olmaz diye bişey yok ama kafanda olmuyo olmuyo diye kurmaman lazım.

Arkadaşıma bak bununla olmadı başka birini bul dediğimde elindekine sahip çıkamıyorsun, sana kimi bulsak onu mahvedeceksin dedi.
Ayy lütfen o arkadaşlarınız ile tüm bağınızı koparın. Arkadaşlık böyle bir şey değil. Sizin de açıkçası bu olmadı başka birini bulun demeniz garip geldi. Bu tarz şeylerde genelde arkadaşlar böyle böyle biri var bence olursunuz diye önerilerle ilerler. Siz bana birini bulun diyerek zayıf noktanızı göstermişsiniz onlarda sizi ortadan vurmuş. Annenizde ayrı bir acayip. Hayır insan kızına öyle konuşur mu yahu?!
Akışına bırakın. Bu şekilde kovalayarak ya yanlış birini bulup evlenmek için evlenecek hata yapacaksınız ya da psikolojinizi daha çok bozacaksınız, yapmayın. Yine sosyalleşin, kurslara, gezilere, aktivitelere katılın tabi ki ama bunu birini bulmak için değil kafa dağıtmak için yapın.
30 yaş daha ne ki.. Eminim çıkacaktır doğru kişi sizin de karşınıza. Sadece bu bazılarımız için daha erken oluyor bazılarımız için daha geç oluyor. Önemli olan bu aşamada sabırsız davranıp yanlış kişileri hayatımıza çekmemek.

Son 1-2 yılda yaşadığım toksik ilişkilerden sonra ben de asla gerçek aşkı bulamayacağımı evlenemeyeceğimi düşünüyordum ama dün bir yakınımızın kızının yazın evleneceğini duydum kız benden 3 yaş küçük bu arada üniversiteye hiç gitmedi ve bildiğim kadarıyla bir işte de çalışmıyor evleneceğini duyunca üzüldüm kendi adıma 4 ay sonra 24 yaşına gireceğim hayatımda birçok erkek oldu ama hiçbiriyle ilişkim belli bir şeyden sonra ilerlemedi 😢 böyle örnekleri görünce ve duyunca kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum o yüzden sizi biraz olsun anlayabiliyorum ama annem, teyzem hatta çevremdeki çoğu kişi daha çok gençsin yaşında ne varmış gez, toz, ye, iç, eğlen bu yaşların bir daha geri gelmeyecek asıl bu yaşlarda evlenme önce kendi paranı kazan sonra gerisi gelir diyor hatta annem şimdiki aklım olsa evlenmek için birkaç sene daha beklerdim diyor hep (annem 22 yaşında evlenmiş bu arada)

Back
X