Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi çıkmış kan sonucum.
Ayın 18 i : 70
20 si: 215
22 si yani bugün : 677 3 kat artmış hep. Normal mi acaba bu artış biraz korktum Eldorin @Sakayik35
Ay canım maşallah önemli olan en az %65i kadar artması gayet güzel artmış hiç sıkıntı yapma kendine gebeliğin iyi ilerliyor demek
Umarım akşam gideceğim kanama değil lekelenme. Peçeteye geldi. Şuan durdu
Durması iyi canım. İçini ferah tut

Bende 7+3 de gideceğim 30 kasımda yani inşallah duyarım geçmiyor günler sivilce falan çok önemli değilde tabi

Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin yolunda gider hersey benimde ilk ogrendigim haftalarda daha cok sag kasikta olan batma tarzinda agrim vardi yoruldugumdada hep sag kasigimda agri oluyordu suana kadar yolunda gitti hersey

Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin yolunda gider hersey benimde ilk ogrendigim haftalarda daha cok sag kasikta olan batma tarzinda agrim vardi yoruldugumdada hep sag kasigimda agri oluyordu suana kadar yolunda gitti hersey
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için aminn. Sonucum 2 günde bir hep 3 kat artıyor o biraz korkutuyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Kızlar ya alakasız gibi olacak ama bu gruba tablo eklenmeyecek mı acaba? Biliyor musunuz? Topik sahibi Editör görünüyor. Birinin devir mi alması lazım acaba?
Bence de tabloya ihtiyacımız var. Grup ciddi anlamda oluştu. Şahsen herkesi hatırlayamıyorum.
Kim bu işten anlar? Tabloyu yapsa editörle ilk sayfaya koymak için iletişime geçeriz.

Bende 7+3 de gideceğim 30 kasımda yani inşallah duyarım geçmiyor günler sivilce falan çok önemli değilde tabi
Tabii ki öyle. Onlar sağlıklı olsunlar da gerçekten geçmiyor bir gidip görsek rahatlasak
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de 6+3 deyim sevindim güzel haberlerine maşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklıca doğduğu günü de görmeyi nasip etsin. İnşallah hepimiz bu güzel haberleri veririz bu grupta

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklıca doğduğu günü de görmeyi nasip etsin. İnşallah hepimiz bu güzel haberleri veririz bu grupta
Amin hepimize inşallah kaç gündür buraya yazmayı hayal ediyordum iyi haberlerle, ilk bebeğim düşmüştü o yüzden aşırı stresliydim kontrolde ama şu an her şey yolunda, hepimiz duyalım güzelce rahatlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…