Siz yapmak istemez misiniz grubun ilk mesaj atan anne adayı olarak?
Yok mudur grubumuzu yürütecek koca yürekli bir ana adayı
4 kız mı maşallahAynı canım benim de aynı öyle bir uyku hali öyle bir halsizlik var ki anlatamam..benim de 4 kızım var bazen azıcık uzanıyorum dayanamayip geliyor yanagimi öpüyor üstümü örtüyor kendi kendine oynuyor geceleri de gözümü kapatır kapatmaz rüyalar alemine dalış yapıyorum bir de o kadar saçma ve gerçekçi rüyalar görüyorum ki anlatamam. Bir yerde okumuştum hamile kadınlar daha çok rüya görürmüş ve daha gerçekçi görürmüş
Canım bende bir grup var ona zor yetisiyorumSiz yapmak istemez misiniz grubun ilk mesaj atan anne adayı olarak?
4 yaşında demek istedi sanırım4 kız mı maşallahpek de acemi bir anne degilmissin Allah size bağışlasın hepsini kuzum
Evet ben de genelde hamile kaldığını tuyalarimdan anlardim. Canlanır gibi olurdu rüyalarım hep. Ama bu sefer öyle olmadı niyeyse. Her gebelik bir olmuyor
Ahahaa anladım şimdi benim oğlan da 3 yaşında tam4 yaşında demek istedi sanırımyoksa uzanmaya vakit olmaz bazen yazarken ben de bir şeyleri atlıyorum
Kız yok 4 yaşında yazdım ama yazılmamış4 kız mı maşallahpek de acemi bir anne degilmissin Allah size bağışlasın hepsini kuzum
Evet ben de genelde hamile kaldığını tuyalarimdan anlardim. Canlanır gibi olurdu rüyalarım hep. Ama bu sefer öyle olmadı niyeyse. Her gebelik bir olmuyor
Aynen ya yanlış olmuş4 yaşında demek istedi sanırımyoksa uzanmaya vakit olmaz bazen yazarken ben de bir şeyleri atlıyorum
Ahh hayırlı olsunMerhaba kısmetse ben de temmuz annesi olacağım, sessiz bir şekilde sizi takip ediyordum ben de yazmak istedimŞuan 5+2’yim. İngiltere’de yaşıyorum o sebeple ultrasonlar daha az olacak ama önümüzdeki hafta özel bir klinikte randevu aldım, kısmetse göreceğim. Bana dua edin
Ay canım bardak sayısını abartmış sanki birazSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarım herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hoş geldin iyi ki ses ettinMerhaba kısmetse ben de temmuz annesi olacağım, sessiz bir şekilde sizi takip ediyordum ben de yazmak istedimŞuan 5+2’yim. İngiltere’de yaşıyorum o sebeple ultrasonlar daha az olacak ama önümüzdeki hafta özel bir klinikte randevu aldım, kısmetse göreceğim. Bana dua edin
Hadi kuzum gözün aydın en azindan güzel haberler almışsın. Çarşamba daha güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar yeni yazabiliyorum işten henüz geldim kendimi attım yatağa ve hemen foruma girdimBu sefer karından baktırdık ama görüntü baya flu gözüküyordu çok net değildi ben kenarda bebeği gördüm bu değil mi dedim çok net değil bu yüzden bebek diyemem dedi gebelik kesen geçtiğimiz haftanın iki katı kadar olmuş bu yüzden canlı bir gebelik diyebilirim dedi. SAT tarihimi değiştirdi tekrar şun an 6+1 sin dedi. Ağrıları sordum ağrı beklediğimiz bir şey değil dedi şaka gibi velhasıl boş gebelik değil ama kalp atışı için haftaya gel çok küçük dedi bende bu doktora bir daha gitmemeye karar verdim. Salpenjektomi ameliyatımı yapan doktoruma gideceğim çarşamba günü inşallah daha güzel haber alacağım. Dua eden, iyi dileklerini ve enerjilerini gönderen herkese çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır bu günlerin gelmesini bekledik. Zor sınavlardan geçtik ama elhamdülillah son buluyor inşallah. Rabbim hepimize gönül ferahlığı, akıl berraklığı nasip etsin bu dönemde çok ihtiyacımız var. İnşallah her birimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza, hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuşuruz. Her birimiz için dua ediyorum ve edeceğim. İnşallah doktor odasından hep mutlu haber ile gülümseyerek ayrılırız
7+4ten bildiriyorum. Bulantı bende başlayalı 10 gün oldu. Çok yoğun değil, öğürmüyorum. Ama devamlı dönüp duruyorKızlar bulantılarınız ne durumda benimki başladı maalesef. Sürekli dışarı çıkıp hava alıyorum kusmalar başlamasın diye uğraşıyorum daha çok erken 6+2
Yaaa hoşgeldin canımMerhabalar, Bugün yaptırdığım beta testim ile bende sizin aranıza katıldımbeta değerim 521 çıktı pazartesi yeniden yaptıracağım inşallah değerim düşmez ve bende ilk bebeğime kavuşurum
Ben de çok ketçap yemek istiyorumSelamlar herkese nasıl gidiyor hamilelikler umarım herkes ve bebişleri iyidirben bugün doktora gittim (8+3 üm) 10 bardak kahve 15 bardak çay içebilirsin dedi . Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanmıyorum. Şuan sadece çay içebiliyorum zaten her nasılsa canım zerre kahve istemiyor. Sadece peynirli tost yiyebiliyorum ve sadece bol tuzlu şeyler bide canım ketçap istiyor ne alakaysa bide 10. Haftada fetal dna önerdi ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
7+2yim benim çok erken başladı özellikle sabahları çok fena... Kusmuyorum ama öğürtü ve bulantı yoğun maalesef.Kızlar bulantılarınız ne durumda benimki başladı maalesef. Sürekli dışarı çıkıp hava alıyorum kusmalar başlamasın diye uğraşıyorum daha çok erken 6+2
Benim de önceki gebeliğimde hiçbir ilaç fayda etmemişti bu da erken başladı aynı olacak diye çok korkuyorum inşallah sizinki gibi sadece dönüp durmakla kalır.7+4ten bildiriyorum. Bulantı bende başlayalı 10 gün oldu. Çok yoğun değil, öğürmüyorum. Ama devamlı dönüp duruyorözellikle sabahları.
Gece yatmadan iki tane prilam alıyorum. Bazen sabah da bi tane içiyorum. Bende uyku yaptı. Zaten devamlı uyuklama modundayım. Şimdi iyice uykucu şirin gibiyim.
Ama önceki gebeliğimdeki gibi yoğun bulantı kusma olsaydı, hiç etki etmezdi eminim. Bu sefer bulantılar da hafif. O yüzden idare ediyor. Böyle böyle geçecek bu günler. Öncekinde 12. Haftada bıçak gibi kesilmişti bulantı. İns bunda da öyle olur