Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy harika bir haber sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı da başımıza
Hemşire aradı yarı yarıya artış olmasını beklerdik pazar tekrr verin dedi moralm bozuldu
Canım bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Garantiye almak için tekrar çağırmışlardır. Sen içini ferah tut

Bence de tabloya ihtiyacımız var. Grup ciddi anlamda oluştu. Şahsen herkesi hatırlayamıyorum.
Kim bu işten anlar? Tabloyu yapsa editörle ilk sayfaya koymak için iletişime geçeriz.
Canım tablo direk buradan yapılıyor. Grup yöneticisi olmak isteyen varsa editöre yazalım o atasin grup yöneticisi olarak. O zaman tabloyu duzenleme yetkisi oluyor o kişinin.

Sen yapmaz misin

ve bana kese dediğide aynı bunun gibiydi bu arada küçük kesecik gibi bişeydi :) beta artışımda normalden fazlaydı onun için ikiz olabileceğini düşünmüştüm :)
Anladım cnm hayırlısı 3 hafta sonra kontrolüm var ben acaba dedim ikiz gebelik de sonradan mı gelişiyor diye böyle yaşayan çok duydum ondan merak ettim

Canım tablo direk buradan yapılıyor. Grup yöneticisi olmak isteyen varsa editöre yazalım o atasin grup yöneticisi olarak. O zaman tabloyu duzenleme yetkisi oluyor o kişinin.

Sen yapmaz misin
Yok yavrum. Üniversiteden mezun olalı yıllar oldu. Uzun zamandır pc yi sadece film izlemek için kullanıyorum

Temmuz annelerinin tablosunu yapacak yönetici arıyoruz

Merhabalar değerim 20 sinde 43.9 du bugün tekrar kan verdim 2 gün oldu 150 çıktı artış düşük mü bilgisi olan var mı

Merhabalar değerim 20 sinde 43.9 du bugün tekrar kan verdim 2 gün oldu 150 çıktı artış düşük mü bilgisi olan var mı
Artış güzel, yani 48 saatte 2 kat artış bekliyorlar. 43,9 düşükmüş ama bugün toparlamış. 48 saat arayla test istemeye devam edip gidişata bakacaklar. Ben bir önceki tüp bebek denememde benzerini yaşadım , ordan biliyorum. Benim artışlar 2 katına çıkmayıp %80 civarında artışta kalmıştı, ilaçlar bırakılınca kendiliğinden düştü. Ama siz ümidinizi yitirmeyin 3,4 kat artmış, çok güzel maşallah :)

Şimdi çıkmış kan sonucum.
Ayın 18 i : 70
20 si: 215
22 si yani bugün : 677 3 kat artmış hep. Normal mi acaba bu artış biraz korktum Eldorin S Sakayik35
Ben sadece bir kere kan verdim, o da dündü. Sabah aile hekimiyle konuştum bi daha bakmaya gerek yok dedi ama ben yurt dışındayım. Burada münkün olduğunca az test yapıyorlar sanırım.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı bu sayfada :))

Ben sadece bir kere kan verdim, o da dündü. Sabah aile hekimiyle konuştum bi daha bakmaya gerek yok dedi ama ben yurt dışındayım. Burada münkün olduğunca az test yapıyorlar sanırım.
Evet yurtdışında çok bakılmıyormuş sanırım. Umarım sizin de çok güzel ilerliyordur

İyi akşamlar. Doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi kalp atışı güzel. Ama 7+6 olmam gerekirken 6+5 dedi normal mi?
Geç döllenme olabilir. Önümüzdeki muayenelerde de bu bir haftalık fark devam ederse sat’ı ona göre güncelleyebilir dr. Belki de bi büyüme atağıyla gerçek sat’a yetişir. Herhangi bi sorun yok dediği için korkulacak bi durum yok.

Ayyyy kızlar gözümü açamıyorum öyle bı uyku hali var. İki sn kapatsam uyucam gibi evde bebem olmasa yatar uyurum valla şimdi
Aynı canım benim de aynı öyle bir uyku hali öyle bir halsizlik var ki anlatamam.. benim de 4 kızım var bazen azıcık uzanıyorum dayanamayip geliyor yanagimi öpüyor üstümü örtüyor kendi kendine oynuyor geceleri de gözümü kapatır kapatmaz rüyalar alemine dalış yapıyorum bir de o kadar saçma ve gerçekçi rüyalar görüyorum ki anlatamam. Bir yerde okumuştum hamile kadınlar daha çok rüya görürmüş ve daha gerçekçi görürmüş

İyi akşamlar. Doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi kalp atışı güzel. Ama 7+6 olmam gerekirken 6+5 dedi normal mi?
Çok sevindim canım. Doktor normal dediyse normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…