Ay aynı bizim 1 Ağustos diyor ama belli olmaz +-2 hafta fark ediyor belki temmuz annesi olursun sen deKızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz cevaplarınıza talibim, sevgiler
Aminnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimm. Sizin acaba hiç ağrınız falan var mı yoksa bana özel bir şey mi şu an bu ağrıAy aynı bizim 1 Ağustos diyor ama belli olmaz +-2 hafta fark ediyor belki temmuz annesi olursun sen de
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Ara ara adet sancisina benzer kasıklarımda sancı oluyor. Ama normal rahim.genisliyor.Aminnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimm. Sizin acaba hiç ağrınız falan var mı yoksa bana özel bir şey mi şu an bu ağrı
Benim önceki gebeliğim bulantılardan hastane ve yatak arasında geçti bunda ben de düne kadar seviniyorum olmayacak sanıyordum bugün 6+2 yim ve başladı kusmamak için kendimi zor tutuyorum daha çok erkensiz kaç oldunuz acaba
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu defa6+3 benimde canım. önceki gebeliim zorunlu sonlandırıldı o güne kadar hiç geçmedi 14 haftalıktı bebeğimin gidişiyle bulantıda kaybolmuştu
Evett. 32 yaşındayım. 1 buçuk seneye yakındır istiyorduk. Hiç bi sorun olmamasına rağmen olmuyordu. O yüzden çok tedirgin ilerliyorum şu anAra ara adet sancisina benzer kasıklarımda sancı oluyor. Ama normal rahim.genisliyor.
Sizin ilk gebeliginiz mi?
inşallah canım çok sağol :) ilaç öncekinde de kullanmadım bundada düşünmüyorum ben isterken allahım bulantıyada razıyım yeterki hayırlı sağlıklı olsun dedim o yüzden kendim çağırdım birazda :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu defa. Maalesef bulantılı bazılarımızın kaderi bende ilaçlar işe yaramıyordu belki sende yarar
Ay ilk gebelikler daha tedirgin oluyor gerçekten ama içinizi ferah tutunEvett. 32 yaşındayım. 1 buçuk seneye yakındır istiyorduk. Hiç bi sorun olmamasına rağmen olmuyordu. O yüzden çok tedirgin ilerliyorum şu an
kuzucuum öncelikle hayırlı uğurlu olsuun benimde sende olduğu gibi sağ tarafımda ciddi bi ağrım oluyordu yere basınca bile yürümeme engel olabilecek bi ağrıydı araştırınca falan tabi hemen kötüye yönlendiriyor bu internet alemi dış gebelik vs çıkıyor ama uhtemelen solundan yumurtladın ve bebişin sol tarafında olduğu için solundan ağrı giriyor benimde bebiş sağ tarafımda çünkü ağrının kaynağı oymuş sende içini ferah tut :)Kızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz cevaplarınıza talibim, sevgiler
Ayyy mükemmel sevindirici bir haber bu şu ankuzucuum öncelikle hayırlı uğurlu olsuun benimde sende olduğu gibi sağ tarafımda ciddi bi ağrım oluyordu yere basınca bile yürümeme engel olabilecek bi ağrıydı araştırınca falan tabi hemen kötüye yönlendiriyor bu internet alemi dış gebelik vs çıkıyor ama uhtemelen solundan yumurtladın ve bebişin sol tarafında olduğu için solundan ağrı giriyor benimde bebiş sağ tarafımda çünkü ağrının kaynağı oymuş sende içini ferah tut :)
İnşallahhh burada hep beraber takip edelimmmAy ilk gebelikler daha tedirgin oluyor gerçekten ama içinizi ferah tutuninşallah sağlıkla alacaksınız kucağınıza
O zaman çabucak rahatça geçirelim inşallahinşallah canım çok sağol :) ilaç öncekinde de kullanmadım bundada düşünmüyorum ben isterken allahım bulantıyada razıyım yeterki hayırlı sağlıklı olsun dedim o yüzden kendim çağırdım birazda :)
amiiinn canım benim çok iyi anlıyorum seni gidip kese falan görene kadar bende senin gibiydim her ağrıda tedirgin oluyordum ama Rabbim kucağımızada almayı nasip edecek inşallah güzel düşünelimm :))Ayyy mükemmel sevindirici bir haber bu şu ançok çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bi keseyi görüp kalp atışını duysaydık bi nebze daha rahatlayacaktım. Hamile kalmak için aylarca perişan olunca insan tedbiri elden bırakmak istemiyor inşallah hep beraber sağlıklıda kucaklarımıza alalım evlatlarımızı
Benim ilk gebeliğimde 11. Haftada cinsiyet tahminim var söyleyeyim mi dedi evet söyleyin dedim kız gibi dedi. Sonraki randevuda 13 veya 14 haftaydi kesinlikle kız dedi öyle de olduBir teori var. Bebeğin kalp atış hızı 140 ve üzeri ise kız, 140'tan düşük ise erkek cinsiyette olur diye. Ultrasondan bakıp anlayanlar da var adına da nub teorisi demişler. İşte yüzükler, makasa bıçağa oturmalar, bulantı olup olmaması vs vs... Bakalım ilk kimler doktorundan öğrenecek. En erken öğrenen arkadaşlar bir 12 haftayı gözden çıkarması gerekiyor sankiBen oğlumu 14. Haftada öğrenmiştim. Ama bazı kurumlar gördükleri halde 16 hatta 20. Haftada ayrıntılı ultrasona girene kadar söylemeyi tercih etmiyorlar. Sizler önceki gebeliklerinizde kaçıncı haftada öğrendiniz
Ben de aynıyım. Yani bulantım yok denecek kadar az çok aciktigimda veya çok yediğimde oluyor. Ama sivilce var yüzümde birkac yerde sırtımda birkaç yerde. Neden anlamadım bende. Saçlarım da çabuk yaglaniyor.Kızlar bir şey soracağım sivilce sorunu yaşayan oldumu cildim,saçlarım yağlandı gibi hissediyorum hamilelik belirtisi olarak hiç duymadım bunları yaşayan mide bulantısı vs yok sivilce yağlanma var şaka gibi ya da çok mu yağlı şeyler tükettim diyeceğim ama bilemedim ?
MerhabaKızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz cevaplarınıza talibim, sevgiler
O sivilce sorunu bende de var ya bembeyaz uclu kocaman kocaman cikiyorBenim ilk gebeliğimde 11. Haftada cinsiyet tahminim var söyleyeyim mi dedi evet söyleyin dedim kız gibi dedi. Sonraki randevuda 13 veya 14 haftaydi kesinlikle kız dedi öyle de olduaslında drlar en başından beri tahmin ediyorlarmış ama net olmadan aileye bir şey demiyorlarmis. Öyle duymuştum
Ben de aynıyım. Yani bulantım yok denecek kadar az çok aciktigimda veya çok yediğimde oluyor. Ama sivilce var yüzümde birkac yerde sırtımda birkaç yerde. Neden anlamadım bende. Saçlarım da çabuk yaglaniyor.
Canım aynıymış tahmini doğum tarihlerimizMerhabaUmutvari , benim de 1 Ağustos yazıyor tahmini doğum zamanı. Aynı şekilde sol tarafımda ara sıra yumurtlama ağrısına benzer ama daha hafif bir şey hissediyorum, umarım normaldir, bu ay sol tarafımdan yumurtlamıştım. Adetime 1 gün kala yani dün kan verdim hcg 149 çıktı. Umarım herkes için sağlıklı bir gebelik olur
Aminnnn inşallahhh. Az önce tekrar kan verdim bu 3. Ü olacak. Bu da güzelse tekrar kan vermem muhtemelen keseyi beklerimamiiinn canım benim çok iyi anlıyorum seni gidip kese falan görene kadar bende senin gibiydim her ağrıda tedirgin oluyordum ama Rabbim kucağımızada almayı nasip edecek inşallah güzel düşünelimm :))