Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay aynı bizim 1 Ağustos diyor ama belli olmaz +-2 hafta fark ediyor belki temmuz annesi olursun sen de

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay aynı bizim 1 Ağustos diyor ama belli olmaz +-2 hafta fark ediyor belki temmuz annesi olursun sen de

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimm. Sizin acaba hiç ağrınız falan var mı yoksa bana özel bir şey mi şu an bu ağrı

6+3 benimde canım. önceki gebeliim zorunlu sonlandırıldı o güne kadar hiç geçmedi 14 haftalıktı bebeğimin gidişiyle bulantıda kaybolmuştu

6+3 benimde canım. önceki gebeliim zorunlu sonlandırıldı o güne kadar hiç geçmedi 14 haftalıktı bebeğimin gidişiyle bulantıda kaybolmuştu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu defa. Maalesef bulantılı bazılarımızın kaderi bende ilaçlar işe yaramıyordu belki sende yarar

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu defa. Maalesef bulantılı bazılarımızın kaderi bende ilaçlar işe yaramıyordu belki sende yarar
inşallah canım çok sağol :) ilaç öncekinde de kullanmadım bundada düşünmüyorum ben isterken allahım bulantıyada razıyım yeterki hayırlı sağlıklı olsun dedim o yüzden kendim çağırdım birazda :)

kuzucuum öncelikle hayırlı uğurlu olsuun benimde sende olduğu gibi sağ tarafımda ciddi bi ağrım oluyordu yere basınca bile yürümeme engel olabilecek bi ağrıydı araştırınca falan tabi hemen kötüye yönlendiriyor bu internet alemi dış gebelik vs çıkıyor ama uhtemelen solundan yumurtladın ve bebişin sol tarafında olduğu için solundan ağrı giriyor benimde bebiş sağ tarafımda çünkü ağrının kaynağı oymuş sende içini ferah tut :)

Ayyy mükemmel sevindirici bir haber bu şu an çok çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bi keseyi görüp kalp atışını duysaydık bi nebze daha rahatlayacaktım. Hamile kalmak için aylarca perişan olunca insan tedbiri elden bırakmak istemiyor inşallah hep beraber sağlıklıda kucaklarımıza alalım evlatlarımızı

Bacımsular 4+5 im belimin orda bıçak batması gibi bişey oluyor bazen ayaktayken sıkıntı veriyor yaşayan varmı ?

amiiinn canım benim çok iyi anlıyorum seni gidip kese falan görene kadar bende senin gibiydim her ağrıda tedirgin oluyordum ama Rabbim kucağımızada almayı nasip edecek inşallah güzel düşünelimm :))

Benim ilk gebeliğimde 11. Haftada cinsiyet tahminim var söyleyeyim mi dedi evet söyleyin dedim kız gibi dedi. Sonraki randevuda 13 veya 14 haftaydi kesinlikle kız dedi öyle de oldu aslında drlar en başından beri tahmin ediyorlarmış ama net olmadan aileye bir şey demiyorlarmis. Öyle duymuştum
Ben de aynıyım. Yani bulantım yok denecek kadar az çok aciktigimda veya çok yediğimde oluyor. Ama sivilce var yüzümde birkac yerde sırtımda birkaç yerde. Neden anlamadım bende. Saçlarım da çabuk yaglaniyor.

Merhaba Umutvari , benim de 1 Ağustos yazıyor tahmini doğum zamanı. Aynı şekilde sol tarafımda ara sıra yumurtlama ağrısına benzer ama daha hafif bir şey hissediyorum, umarım normaldir, bu ay sol tarafımdan yumurtlamıştım. Adetime 1 gün kala yani dün kan verdim hcg 149 çıktı. Umarım herkes için sağlıklı bir gebelik olur

O sivilce sorunu bende de var ya bembeyaz uclu kocaman kocaman cikiyor normalde hic oyle bir sorunum yoktu. Cildim bi kotulesti

Canım aynıymış tahmini doğum tarihlerimiz sen bizim gruptan geldin de mi burda da buluştuk

amiiinn canım benim çok iyi anlıyorum seni gidip kese falan görene kadar bende senin gibiydim her ağrıda tedirgin oluyordum ama Rabbim kucağımızada almayı nasip edecek inşallah güzel düşünelimm :))
Aminnnn inşallahhh. Az önce tekrar kan verdim bu 3. Ü olacak. Bu da güzelse tekrar kan vermem muhtemelen keseyi beklerim dua edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…