Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ne güzel kese oluşmuş yerleşimi de güzelmiş bunlarda çok güzel haberler inşallah iki hafta sonra daha da güzel haberler alırsın hayırlı olsun

hayatbeninedenyoruyosun nerelerdesin, hepimiz seni bekliyoruz..

Ben de merak ediyorum. Hayırlı sonuçlar olsun inş
Geldim doktor baya yoğundu bekledik biraz o yüzden. Hayırlı haber çok şükür kalbi atıyor. Bebisim 0.46mm daha o yüzden kalp atışını dinletmedi ama gördük atışını çok şükür suan zarar verir ona cok küçük daha dedi normalde sata gore 7+1 im yumurtlamaya göre 6+3
Doktorda 6+1 ile uyumlu dedi. Tutuyor yani ölçümler çok şükür
Birdahaki kontrol 17 aralikta1 ay sonra

Bunu yeni gordum ben de tesekkurler, icim rahatladı ya umarım dogrudur

Kızlar benim geçen hafta kese göründü bugün de kese içi bebeğe bakıldı doktor bebek var gibi haftaya gel kalp atışı bakalım dedi, eve geldim adetin ilk günü gibi bir kanama başladı, düşüyor sanırım zaten betahcg de 1000 den 1600 e çıkmıştı 5 günde artış yeterli değildi düşer diyordun korktuğum başıma geliyor, bu 3.dusuk olacak ☹

ayyy çok sevindim harika harika maşallah diyelim bir sen kalmıştın haber almadığımız inşallah bana da nasip olur bebeğimi görmek kalp atışını görmek çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah

Ah gözün aydın

Canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin.

Canım çok şükür .sağlıkla ilerlesin inşallah kolaylaştırsın rabbim. Maşallah kuzucuğa

Kizlar 7 haftalik hamileyim ramzi teorisi bilen varmi karindan ultrason fotorafi koydum bakarmisiniz.bide kalp atislari 140in altindaysa erkek diyorlar dogrumu acaba?

Eklentiler

• IMG-20241115-WA0000.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 13
Ah ya burç arkadaşım, benimde 13 haftalıkken gelişimden dolayı sonlandırıldı gebeliğim mental çöküş yaşadım seni anlıyorum , ben nifty testi yaptırmıştım genetiğimiz temizdi tekrar istiyorum bakalım nasip inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…