- 5 Ağustos 2016
- 1.130
- 1.487
Hayırlı olsun canım daha çok minikler :)Kızlar bende gittim 5+3 gün bugün sat göre doktor keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı fakat hafta belirleyemedi henüz çok Küçük 6mm dedi herhalde geç döllenme diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı
Ben de merak ediyorum. Hayırlı sonuçlar olsun inşhayatbeninedenyoruyosun nerelerdesin, hepimiz seni bekliyoruz..
Teşekkür ederim sizin içinde hayırlı olsunHayırlı olsun canım daha çok minikler :)
maşallah ne güzel kese oluşmuş yerleşimi de güzelmiş bunlarda çok güzel haberler inşallah iki hafta sonra daha da güzel haberler alırsın hayırlı olsunKızlar bende gittim 5+3 gün bugün sat göre doktor keseyi gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı fakat hafta belirleyemedi henüz çok Küçük 6mm dedi herhalde geç döllenme diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı
Evet ya hamd olsun inşallah inşallah çok teşekkür ederimmmmaşallah ne güzel kese oluşmuş yerleşimi de güzelmiş bunlarda çok güzel haberler inşallah iki hafta sonra daha da güzel haberler alırsın hayırlı olsun
hayatbeninedenyoruyosun nerelerdesin, hepimiz seni bekliyoruz..
Geldim doktor baya yoğundu bekledik biraz o yüzden. Hayırlı haber çok şükür kalbi atıyor. Bebisim 0.46mm daha o yüzden kalp atışını dinletmedi ama gördük atışını çok şükürBen de merak ediyorum. Hayırlı sonuçlar olsun inş
onu bilmiyorum canım maalesef ama dua et inşallah 3 gün sonra görürsün bebişini belki kalp atışını da görürsün inşallahDoktorum üç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Evet ikisi de sabah aynı saatlerde yapıldı. Peki kese 18 mm iken bebeğin gorulmemesi normal mi?
Bunu yeni gordum ben de tesekkurler, icim rahatladı ya umarım dogrudurBeta HCG belirli bir değerden sonra 48 saatte bir ikiye katlanmaz. Bununla ilgili geçen bir yazı okumuştum. Bir araştırın. Evham yapmayın. Zaten ilk etapta yolk oluşmuyor mu biraz daha bekleyin doktorunuz ne diyor. Benim bugün 5+3 vajinal baktı doktorum. Karından baksa muhtemelen görülmeyecekti. İçleri dolu kalp atımı da var gibi ama gelecek hafta daha net olur dedi. Progestanvari ilaç vardı ağızdan aldığım onu bıraktırdı. Gerek yok şuan fazla ilaç alma dedi.internette şöyle bir bilgi buldum.
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi < 1200 48-72 saat 1200 -6000 arası 72-96 saat > 6000 >96 saat
Doktorum 20 24 mm iken gorunur demistiDoktorum üç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Evet ikisi de sabah aynı saatlerde yapıldı. Peki kese 18 mm iken bebeğin gorulmemesi normal mi?
ayyy çok sevindim harika harikaGeldim doktor baya yoğundu bekledik biraz o yüzden. Hayırlı haber çok şükür kalbi atıyor. Bebisim 0.46mm daha o yüzden kalp atışını dinletmedi ama gördük atışını çok şükürsuan zarar verir ona cok küçük daha dedi normalde sata gore 7+1 im yumurtlamaya göre 6+3
Doktorda 6+1 ile uyumlu dedi. Tutuyor yani ölçümler çok şükür
Birdahaki kontrol 17 aralikta1 ay sonra
Amin canım inşallah saolonu bilmiyorum canım maalesef ama dua et inşallah 3 gün sonra görürsün bebişini belki kalp atışını da görürsün inşallah
Anladım canim o zaman evham yapmadan önce biraz daha bekleyeyim benDoktorum 20 24 mm iken gorunur demisti
Ah gözün aydınGeldim doktor baya yoğundu bekledik biraz o yüzden. Hayırlı haber çok şükür kalbi atıyor. Bebisim 0.46mm daha o yüzden kalp atışını dinletmedi ama gördük atışını çok şükürsuan zarar verir ona cok küçük daha dedi normalde sata gore 7+1 im yumurtlamaya göre 6+3
Canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin.Kızlar benim geçen hafta kese göründü bugün de kese içi bebeğe bakıldı doktor bebek var gibi haftaya gel kalp atışı bakalım dedi, eve geldim adetin ilk günü gibi bir kanama başladı, düşüyor sanırımzaten betahcg de 1000 den 1600 e çıkmıştı 5 günde artış yeterli değildi düşer diyordun korktuğum başıma geliyor, bu 3.dusuk olacak ☹
Canım çok şükür .sağlıkla ilerlesin inşallah kolaylaştırsın rabbim. Maşallah kuzucuğaGeldim doktor baya yoğundu bekledik biraz o yüzden. Hayırlı haber çok şükür kalbi atıyor. Bebisim 0.46mm daha o yüzden kalp atışını dinletmedi ama gördük atışını çok şükürsuan zarar verir ona cok küçük daha dedi normalde sata gore 7+1 im yumurtlamaya göre 6+3
Amin inşallah canım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzayyy çok sevindim harika harikamaşallah diyelim bir sen kalmıştın haber almadığımız inşallah bana da nasip olur bebeğimi görmek kalp atışını görmek çok sevindim canım sağlıkla büyüsün inşallah
Ah gözün aydın
Ah ya burç arkadaşım, benimde 13 haftalıkken gelişimden dolayı sonlandırıldı gebeliğim mental çöküş yaşadım seni anlıyorum , ben nifty testi yaptırmıştım genetiğimiz temizdi tekrar istiyorum bakalım nasip inşallah tez zamandaMerhaba anne adayları bende temmuz ayında 7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu. 8. Haftada öğrendim cok üzülmüştüm cok zor bir süreçti . Sonrasında pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık. Pıhtılaşma cıktı bende . Mthfr c677t homozigot iki değerimde heterozigot. Şuan tekrar 6+2 günlük hamileyim doktorum kan sulandırıcı başladı . Cok korkuyorum sürekli
Kafamda kuruyorum aynı şeyleri yaşarmıyım diye benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar varsa dertleşebiliriz :)