Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr doktora gittim ikiz değilmiş tek bebek. Ama tuhaf bişey oldu kese falan büyümüş herşey güzel kesenin olduğu yer kesenin şekli falan yolk saçıda var yol saçının hemen üstüne gelince ultrason sesini açıyor kalp atışı çıkıyor ama bebeği göremiyorum çok ilginç dedi doktor. Acaba senin damarın mı atıyor diyo ama tam kesenin üstünde damar atarken hemen yan tarafında atmıyor sadece yolk saçının orda damar atıyor ve duyulan ses hani bildiğin kalp atışı sesi haftaya tekrar çağırdı

Üç kez okudum.

İki kese gördük ya ultrasonda, öteki kese yok suan görünürde, öyle mi ?

Tek kese var, yolk saçı var, bebek kalp atımı var ama bebek görülmüyor.

Belki bebek çok kucuk old için mi görünmüyor
Senle satımız yakın. Perşembe gittim 2.7 mm idi crl. Minnacık. Kalpatışını ekranda gördü di mi hareketli şekilde ?

Ay çok soru sordum. Hakkını helal et.

Senin sat kaçtı

Amin inşallah gelişiminde ne gibi bir sorun vardı acaba

Ben bugün pek bakamadım topige. Senin mesajını kaçırmışım arkadaşım.

Nasılsın? Acile gitse miydin acaba ?

Arkadaşlar dünden beri sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bugün doktorada gittim bebek iyi kalp atışıda var doktor normal dedi ama ben korkuyorum tek taraflı tek biyerde ağrı var batma gibi sizlerdede oluyormu 6+4 teyiz

Canım doktorun gördüm dediği diğer kese kistmiş. Geç döllenme oluyor bende pkostan dolayı. Kuzum ekranda bebeği göremiyorum diyor tam yolk saçın üstüne gelip sesi açıyor kalp atışı çıkıyor ses olarak bildiğin

Anladım canım.
Tam kesenin yolksacın üstüne gelince atım duyduğuna göre bebek o. Ve bence görülemeyecek kadar küçük old için . Ondan. Vajinal mı bakıyor sana ? Her şekilde sesini duydugun gibi kendisini de haftaya net olarak görürsün ins

Son düzenleme:
Kizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldi hemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu

Ben de de oluyor canım . Benim zaten solda 5 cm çikolata kisti var . O da ağrı yapıyor ben de .

Kizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldi hemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu
Canım geçmiş olsun yorucu birşey yapmadın değil mi dinlen inşallah geçer hemencecik bak bebek de iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…