Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlız doktorum dubhaston u kesti. Gerek yok artık dedi. Zaten doğal siklus gibi transfer yapmıştı. Mide bulantısı içinde prilam mı ne bir bulantı ilacı verdi.

Ayy maşallah çok sevindim Allah sağlıkla konuşmayı nasip etsin.

Maşallah canım

Aaa ciddi mi o zaman hade hepimiz bir daha bakalım ve gerçekle tutacak mı görelim ben baktım erkek çıktı
Kendin mi erkek çıktı Ben çin takvimini duyar duymaz doğum tarihini bildigime baktım . Herkes de tutunca erkek olacağına inandım. Erkekte mide bulantısı da geç gelirmiş o da oldu. Kalp atışı da tutuyor. Kız olursa şok olurum

Selam kızlar , yeni güncellemelerimi paylaşıcam sizinle. Sat 24eylül 7+6 şuan. Devlet hastanesinde tesadüfen bugün için randevu açıldı hemen kaptım gittim kontrole. Kendi tartımda 1.5 kilo almış görünüyorum ama hastanede 5 kilo almışım gibi çıktı tartı üzüldüm çünkü aynı anda kilo da vermeye çalışıyorum 103 kiloda hamile kaldım. Neyse Ultrasonda baktık kalp atışını da duyduk çok şükür . Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama 6+6 hafta dedi o kısmı çok anlamadım bilen varsa lütfen yazsın. Boyutu 9,2 mm Coreaspirin kullanıyordum zaten kilodan dolayı ve prediyabet var bende bundan dolayı kansulandırıcı iğne de yazdı kullanmamı istedi bu çarşamba tekrar gideceğim daha net görüntü alabiliriz dedi. Özel de bu iğneyi vermedi doktor ben tabi ki her ihtimale karşı kullanmak istiyorum çünkü aspirin sadece damarlardaki pıhtılaşma için etkili bu iğnelerse bebeği besleyen damarlarda etkili dedi. Ne düşünüyorsunuz sizler bu konuda kullanmak mantıklı mı?
Bu arada devletteki cihaz daha iyi gibiydi özeldeki cihazda hiç bişey anlaşılmıyordu şaşırdım açıkçası
Bunlar dışında Her şey güzel gidiyor böylede devam edecek inşallah

Eklentiler

• IMG_4732.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 13
Gözün aydın.
Senin bebis neredeyse 1 cm olmuş annesi, Maşallah

Hep aynı tartıyla tartışmaya çalış. Aradaki fark daha güvenilir olur. Hava soğuk şimdi kış, kat kat giysiler ayakkabılar. Kahvaltıdan sonra bile 0.5-1 kg fazla çıkar insan. Yine de boğazımıza hakim olacağız (dedi kahvaltıda bi yufkadan yapılmış gözleme yiyen, ardından biber turşusuna abanan lady peacock )

Kızlar merhabaaaa,

N Nurella42 H hati hati birmucizeistiyorum bende çok isterdim ikizim olsun, kızlar iyi haberlerinizi okumak çok iyi hissettirdi gerçekten maşallah diyelim hayırlısıyla sağlıcakla büyüsünler inşallah
hayatbeninedenyoruyosun çok az kalmış randevuna inşallah hayırlı güzel haberler ile çıkarsın doktorun odasından heyecanla bekliyoruz
C cokyenianne benimde kontrolüm perşembe günü geçen hafta perşembe üstten gözükmez alttan bakalım dedi baktığında sadece kese vardı bebeği göremedik 5+5 dedi sonra 3+5 dedi saçmaladı gerçekten doğru düzgün doktor bulmak çok zor. Perşembe gittiğimizde inşallah hayırlı güzel haberler alırız bizde

darısı başınıza
Yani mont ayakkabı fln derken kesin ondandır yani yoksa inanılmaz açılan iştahımdan değildir yani bilmiyorum kendimi nasıl durdurucam sürekli bişeyler yemek istiyorum dün akşam nerdeyse 2 pizza yedim tuttuğum halim bu işte tutmasam nolcaktı acaba

Zaten ilk haftalar 1,5-2 kg alınıyormuş bende 82 ile hamile kaldım hipertansiyonum var yürüyüşlere başlayacağım inşallah o zaman daha iyi olacak. Stres yapma bu konuda kendine ama hem kendin hem bebeğin için doktorun aksi bir şey söylemiyorsa hareket etmeye çalış. Hamilelik haftasını belirleyen şey aslında bebeğin crl ölçümleri bir kaç sayfa öncede bahsetmiş arkadaşlar bebeğin baş popo uzunluğu ölçülüyor ona göre belirleniyor o yüzden uyumlu demiştir doktor. Mesela benimde SAT 25 eylül ama 6+2 oldum sanırım. İçini ferah tut stres yapma her şey güzel olacak inşallah

:))) crl bebek boyu demek baş popo mesafesi :) benim iki kaybım olduğu için korku doluyum maalesef. Benim önümüzdeki hafta pazartesi diğer randevum. umarım herşey yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…