- 5 Ağustos 2016
- 1.119
- 1.480
Ayy maşallah çok sevindim Allah sağlıkla konuşmayı nasip etsin.Kızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .
İnşallahInsallah sorunsuz bir sekilde keyifle gececeksizinle son adet tarihimiz ayni 29 eylul guzel haberlerinizi bekliyoruz
Gecen hafta duydum 120 atiyordu normal zamanla daha gumbur gumbur olacak dedi bu cumartesi yine kontrol var bakalimİnşallahsenin kontrol ne zaman duydunuzmu kalp atışını
Maşallah maşallah darısı başımaGecen hafta duydum 120 atiyordu normal zamanla daha gumbur gumbur olacak dedi bu cumartesi yine kontrol var bakalim
Heterozigot olması taşıyıcı olduğunuzu gösteriyormuş galiba homozigot benimde o hasta olduğunuzu gösterirmiş bu değerler sizde düşüğemi neden oldu
Bebek gelişimiyle mi alakalı diye sormak istemiştimİkiniz de farklı bir insan olmanızdan kaynaklı. Bu soru şeye benziyor ikimizde insanız ve cinsiyetimiz aynı ama burnumuz neden farklı demek gibi
Valla kendime abime eşime eşimin abilerine bile baktım tuttu.Çin takvimine göre çok tutan gördüm ama benim kızımda tutmadı oğlumda tuttu bakalım bu sefer ne olucak çin takvimine göre yine erkek diyor
Yani bunlar mı sebep oldu bilmiyorum ama sonuç bu çıktı bide iğne deneyelim sebep bu gibi görünüyor dedilerHeterozigot olması taşıyıcı olduğunuzu gösteriyormuş galiba homozigot benimde o hasta olduğunuzu gösterirmiş bu değerler sizde düşüğemi neden oldu
Aaa ciddi mi o zaman hade hepimiz bir daha bakalım ve gerçekle tutacak mı görelim ben baktım erkek çıktıValla kendime abime eşime eşimin abilerine bile baktım tuttu.
Bende tam 5 +3 gittim keseyi gördük kalp atışı duyamadım doktor 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi5+6 canım :)
Maşallah canımKızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .
Kendin mi erkek çıktıAaa ciddi mi o zaman hade hepimiz bir daha bakalım ve gerçekle tutacak mı görelim ben baktım erkek çıktı
Gözün aydın.Selam kızlar , yeni güncellemelerimi paylaşıcam sizinle. Sat 24eylül 7+6 şuan. Devlet hastanesinde tesadüfen bugün için randevu açıldı hemen kaptım gittim kontrole.Kendi tartımda 1.5 kilo almış görünüyorum ama hastanede 5 kilo almışım gibi çıktı tartı üzüldüm çünkü aynı anda kilo da vermeye çalışıyorum 103 kiloda hamile kaldım. Neyse Ultrasonda baktık kalp atışını da duyduk çok şükür . Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama 6+6 hafta dedi o kısmı çok anlamadım bilen varsa lütfen yazsın. Boyutu 9,2 mm Coreaspirin kullanıyordum zaten kilodan dolayı ve prediyabet var bende bundan dolayı kansulandırıcı iğne de yazdı kullanmamı istedi bu çarşamba tekrar gideceğim daha net görüntü alabiliriz dedi. Özel de bu iğneyi vermedi doktor ben tabi ki her ihtimale karşı kullanmak istiyorum çünkü aspirin sadece damarlardaki pıhtılaşma için etkili bu iğnelerse bebeği besleyen damarlarda etkili dedi. Ne düşünüyorsunuz sizler bu konuda kullanmak mantıklı mı?
Bu arada devletteki cihaz daha iyi gibiydi özeldeki cihazda hiç bişey anlaşılmıyordu şaşırdım açıkçası
Bunlar dışında Her şey güzel gidiyor böylede devam edecek inşallah
Hep aynı tartıyla tartışmaya çalış. Aradaki fark daha güvenilir olur. Hava soğuk şimdi kış, kat kat giysiler ayakkabılar. Kahvaltıdan sonra bile 0.5-1 kg fazla çıkar insan. Yine de boğazımıza hakim olacağız (dedi kahvaltıda bi yufkadan yapılmış gözleme yiyen, ardından biber turşusuna abanan lady peacock )
Zaten ilk haftalar 1,5-2 kg alınıyormuş bende 82 ile hamile kaldım hipertansiyonum var yürüyüşlere başlayacağım inşallah o zaman daha iyi olacak. Stres yapma bu konuda kendine ama hem kendin hem bebeğin için doktorun aksi bir şey söylemiyorsa hareket etmeye çalış. Hamilelik haftasını belirleyen şey aslında bebeğin crl ölçümleri bir kaç sayfa öncede bahsetmiş arkadaşlar bebeğin baş popo uzunluğu ölçülüyor ona göre belirleniyor o yüzden uyumlu demiştir doktor. Mesela benimde SAT 25 eylül ama 6+2 oldum sanırım. İçini ferah tut stres yapma her şey güzel olacak inşallahSelam kızlar , yeni güncellemelerimi paylaşıcam sizinle. Sat 24eylül 7+6 şuan. Devlet hastanesinde tesadüfen bugün için randevu açıldı hemen kaptım gittim kontrole.Kendi tartımda 1.5 kilo almış görünüyorum ama hastanede 5 kilo almışım gibi çıktı tartı üzüldüm çünkü aynı anda kilo da vermeye çalışıyorum 103 kiloda hamile kaldım. Neyse Ultrasonda baktık kalp atışını da duyduk çok şükür . Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama 6+6 hafta dedi o kısmı çok anlamadım bilen varsa lütfen yazsın. Boyutu 9,2 mm Coreaspirin kullanıyordum zaten kilodan dolayı ve prediyabet var bende bundan dolayı kansulandırıcı iğne de yazdı kullanmamı istedi bu çarşamba tekrar gideceğim daha net görüntü alabiliriz dedi. Özel de bu iğneyi vermedi doktor ben tabi ki her ihtimale karşı kullanmak istiyorum çünkü aspirin sadece damarlardaki pıhtılaşma için etkili bu iğnelerse bebeği besleyen damarlarda etkili dedi. Ne düşünüyorsunuz sizler bu konuda kullanmak mantıklı mı?
Bu arada devletteki cihaz daha iyi gibiydi özeldeki cihazda hiç bişey anlaşılmıyordu şaşırdım açıkçası
Bunlar dışında Her şey güzel gidiyor böylede devam edecek inşallah
:))) crl bebek boyu demek baş popo mesafesi :) benim iki kaybım olduğu için korku doluyum maalesef. Benim önümüzdeki hafta pazartesi diğer randevum. umarım herşey yolunda gider :)Crl neben buralara yeni düştüm de bilmiyorum o kadar benim ilk gebeliğim ve kadın doğumda ilk kontrolümdü. Karnımdan baktı keseyi göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü. Siyah bi nokta gösterdi bana da işte bu diye herhalde içinde bebek de vardır cuma kontrole çağırdı bakalım o zaman ne diyecek sonucu yazarım. Sizin bi sonraki muayeneniz ne zaman?