- 10 Mayıs 2022
- 1.113
- 705
Bol boll dinlen Allahın izniyle hic birşey olmayacakKizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldihemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu
“Ya Mübdi “ bu tesbihi oku.Kizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldihemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu
InsallahBol boll dinlen Allahın izniyle hic birşey olmayacak
Evet kuzum karından baktı ses boğuk çıktı sonra vajinal baktı daha net ses duyuldu yani bende öyle olduğunu düşünüyorum haftaya pazartesi daha netleşir umarım sağlıklaAnladım canım.
Tam kesenin yolksacın üstüne gelince atım duyduğuna göre bebek o. Ve bence görülemeyecek kadar küçük old için . Ondan. Vajinal mı bakıyor sana ? Her şekilde sesini duydugun gibi kendisini de haftaya net olarak görürsün ins
Yaa cok tesekkur ederim“Ya Mübdi “ bu tesbihi oku.
İns sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana
Kendine dikkat et, dua et. Sanırım bu üç ayı atlatırsak tehlikeli kısmı geçmiş oluyoruz.
Teşekkür ediyorum insallah sende bu korkulardan arınıp rahata kavusursunInsallahiyi haberlerinizede cok sevindim bu arada
Gecen hafta kahverengi gelmisti progestan baslamistik zaten. Ama bugun gelen kirmiziydi maalesefTeşekkür ediyorum insallah sende bu korkulardan arınıp rahata kavusursunİlk leke geldiğinde bende cok korkmustum. Kırmızı mı geldi kanama
Yapmadim aslinda ama dusuk tehlikesi vardi rahimde sekil bozuklugum oldugu icinbakalim hayirlisi artik simdi surekli kendimi kontrol ediyorum acaba devam ediyor mu diye
Canım üzme kendini hemen inşallah sürecin güzel olacak olumlu düşünGecen hafta kahverengi gelmisti progestan baslamistik zaten. Ama bugun gelen kirmiziydi maalesef
Sağolun teşekkür ederim. Sizlerinde hayırlı olsun,sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun.Benim ilk ikisinin arasıda 4 yas memnunum. Sütten kestim bezi biraktirdim. Artık derdini anlatmaya başladı hamile kaldım. Doğum yapana kadar 4 yasinda oldu. Bence güzel bir yaş. Amin amin aminMaşallah hayırlı olsun2 çocuğunuz arasında kaç yaş var benim eğer Allah nasip ederse benimkiler arasında tam 4 yaş olmuş olacak ama korkularım var hem sezaryen doğum yapacak olmam hemde kızımın aşırı hiperaktif olması durumu var kızıma hamileliğim de doğumum da çok zordu kızımın bi 5 6 yaş olmasını bekliyordum aslında ama Allah'ım şimdi nasip etti hamd olsun hepimiz sağlıkla hayırlsıı ile alırız kucağımıza inşallah
Ayy hiç sormayın benimde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi heyecan var3 çoçuk benimde ama inanın ilk çoçuk kadar heyecanlıyım sizin diğer çoçuklarınız kaç yaşında ben baya ara koydum sanırım bu heyecan bu yüzden
Evet Allah'ın izniyle normal bu ağrılarArkadaşlar dünden beri sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bugün doktorada gittim bebek iyi kalp atışıda var doktor normal dedi ama ben korkuyorum tek taraflı tek biyerde ağrı var batma gibi sizlerdede oluyormu 6+4 teyiz
Teşekkür ederimSağolun teşekkür ederim. Sizlerinde hayırlı olsun,sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun.Benim ilk ikisinin arasıda 4 yas memnunum. Sütten kestim bezi biraktirdim. Artık derdini anlatmaya başladı hamile kaldım. Doğum yapana kadar 4 yasinda oldu. Bence güzel bir yaş. Amin amin amin
Ayy hiç sormayın benimde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi heyecan varaynen bende ara verdim bayağı. En büyüğü oglum 10 yasinda, kızım 6 yasinda. Sizinkiler kaç yasinda ?
1 yaş fazla mı eksik mi ne bakıyorsun öyle baktın dimiKendi adima baktim bende hatta suan benim tarihimle anneminkiler aynı. Yani annemde benim yaşımda ve temmuz ayinda doğum yapmış erkek yazıyor ama ben kız doğmuşum
Rahimin aşağısına falan yerleşmiş olabilir mi kese öyle olunca oluyormuş. Hiç bozma moralini oluyir bazen o uyu demis doktorKizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldihemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu
İyi demiş yazacaktımRahimin aşağısına falan yerleşmiş olabilir mi kese öyle olunca oluyormuş. Hiç bozma moralini oluyir bazen o uyu demis doktor
Pek detay vermedi acikcasi. Risk var ama suanlik iyi dedi bakalim hayirlisi artik hepimiz icinİyi demiş yazacaktım
Bir garip ağrı böyle rahatsız edici bir şekilde valla lekelenme falan yok ama yinede korkuyorum bir kaybım var cünküEvet Allah'ın izniyle normal bu ağrılarrahim büyüyor bebek gelişiyor o yüzden ağrılar olur
Bende kist yok yani öyle bişry duymadımda . Böyle rahatsız edici bir ağrı regl ağrısı gibi batma gibi böyle bide en cok solda arada sağdada olıyo ama en cok soldaBen de de oluyor canım . Benim zaten solda 5 cm çikolata kisti var . O da ağrı yapıyor ben de .