Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
27'ye girdim 5,5 kg

Ve haklılar. Hiç kilo almasan niye almadın demezler neredeyse. Tüm hamilelik için 5 kilo çok iyi bravo
Benim Dr da kg alayım diye bakıyor. 54 ile başladım 52ye düştüm. Yemek yemiyor musun falan dedi. Sonra 55 oldum sevindi, bugün tartti 58 olmuşum iyi yemek yiyiyorsun sevindim dedi benim doktor mu tuhaf sizinkiler mi bilemedim

Bence her iki doktor da haklı Sen de hiç almamışsın be kuzum ama şu an 58e çıkmışsın benim halimden çok daha iyi görünüyor

Benimkide seninkinden
39 la baslamistim.Bagirsak enfeksiyonu gecirmistim ilk haftalarda 37 ye dusmustum
Simdi 47 yim ilk etapta cok geriden baslamasak sana cok kizardim ama iyi oldu vucudun topluyor direncin yerine geliyor diyor hep

Canım merhaba prego lotusa baktım da dönmüyor galiba tek taraflı kullanımı mı var puseti kendimize ceviremiyor muyuz

Kızlar selam üşenmeyp ilk sayfadan itibaren tek tek okudum. Ağustos annelerinden geliyorum ama %90temmuz olacak zaten benim doğumum da
Bugün 22.haftaya giriş yaptık ama 2 günden beri bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum. Tatlı yiyorum uzanıyorum karnımı ovalıyorum yine de çok az. Yolunda mıdır herşey

Özelde gittiğin yerin ismi nedir ? Memnu kaldinizmi

Yolundadır ben 24 haftalık oldum şimdi kıpır kıpır karnımda o haftalarda bende bazen hissedemiyordum hatta 2 gün hissedemedim korkmuştum ama her hareketi ilerleyen haftalarda hissedersin dedi doktorum

Bikac haftaya daha net ve fazla hissedersin, o haftalarda düzenli hareket olmaz daa okudun mu herşeyi cidden pes takdir ettim

Bikac haftaya daha net ve fazla hissedersin, o haftalarda düzenli hareket olmaz daa okudun mu herşeyi cidden pes takdir ettim
Vallahi bak okudum ama epey zamanımı aldı. Çok aktif değilim Ağustos grubunda da ama şu an sizde 570.sayfaya geldim yani düne
Ya bu aralar stresliyim bi kaç şeye çok üzüldüm en son salı gecesi acayip hareketliydi epey tekmeledi gibi sonra duruldu

Yolundadır ben 24 haftalık oldum şimdi kıpır kıpır karnımda o haftalarda bende bazen hissedemiyordum hatta 2 gün hissedemedim korkmuştum ama her hareketi ilerleyen haftalarda hissedersin dedi doktorum
Ya gerçekten mi inşallah dediğiniz gibidir çok tedirgin oluyorum. Sağlık ocağı açık olsaydı kalp atışını dinlemeye giderdim ama malesef o da kapalı

Bende bayramdan once gititm dünden beri hareket etmiyor diye ama şükür yorulmussun dedi bı sıkıntı yok ki ben 26daydim, şimdi 27yim. Bikac haftaya düzen olur daha erken düzen takip etmen için, özellikle tam düzen 28den sonra takip edilir, kontrolün yok mu yakında kafan rahat etsin git gör

Ya gerçekten mi inşallah dediğiniz gibidir çok tedirgin oluyorum. Sağlık ocağı açık olsaydı kalp atışını dinlemeye giderdim ama malesef o da kapalı
Kız beni sağlık ocağında aşı olmaya gittigimde korkuttular bana dedi günde 10 kez hissedicen hissedemeyince panik oluyodum eşim rahat biraksana sen kızımı keyfi ne zaman gelirse hareket eder diyodu

25inde gittim en son detaylı ultrasona girmiştim herşey çok güzel çıktı çok şükür 24te gel şeker yüklemesi yapalım demiştim. 2 hafta var yani. Şehir hastanesi kadın doğum aciline gitmek de istemiyorum gerçekten insan gibi ilgilenmiyorlar sağlık ocağında aslında kalp atışı dinliyordum ama kapalı malesef bugün

Kız beni sağlık ocağında aşı olmaya gittigimde korkuttular bana dedi günde 10 kez hissedicen hissedemeyince panik oluyodum eşim rahat biraksana sen kızımı keyfi ne zaman gelirse hareket eder diyodu
Ay onlar da bi garip. Öyle bi sayı kriteri mi varmış benim hemşirem çok iyi sağolsun kayıplarım olunca daha anlayışlı ve anne gibi yaklaşıyor bana yardımcı oluyor

Stres yapma, sessiz sakin sırt üstü yat biraz, ekşi ye bakalım, türk kahvesi de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…