- 6 Mart 2024
- 5.643
- 8.222
- 118
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.441
Zaten ikizler sezeryan olacak ama ben erken gelmesinden korkuyorumBuradaki kozların bi çoğunun plesentası yukarda onlarda da ağrı oluyormuş sanırım ağrı normal bir şeyplesentanın aşağıda olup rahim ağzını kapatması sıkıntılı bir durum. Ama çoğunlukla 28. Haftaya kadar hareketli olduğu için yukarı çıkıyormuş. Bazılarımızın aşağı yerleşmiş kanama vs olabiliyor ama ben de hiç olmadı kanama. Doktorum detaylı ultrasonda çoğu kısmı çıkmış azıcık kalmış orası da zamanla çıkar yukarı dedi ama bekliyoruz bakalım. Eğer doğum zamanına kadar aşağıda kalırsa normal doğum olmuyormuş sezaryen oluyormuş yalnızca
Aile hekimleri açık mı ki ben hemşireye asla ulaşamıyorum. Çok sevindim çok şükür canımKızlar kızlarr.. Çok şükür benim minik kuşum iyiymiş. Şekerli suyu içtim saatimi bekliyorum kan vermek için. O arada baktık bebeğe.Beyindeki sıvı kesesi 9 mmmis ilerleme yok hatta düşme var dedi. 15 gün sonra bir daha kontrole çağırdı. Sadece beyin sıvısına bakacak. Normal kontrol 1 ay sonra. Plesanta iyiymiş eşim öyle duymuş ay plesantayı sormadım dedim sekretere iyi olduğunu söyledi dedi çıkmış şükür sanırım zaten detaylı doktoru doğum kanalını kurtarmis demişti 856 Gr, 32 cm olmuş cimcimem çok cici de bir poz verdi uyuyordu gördük yüzünü kesinlikle ablasına benziyor öğleden sonra sonuçlar için arayacaklar bakalım
AhahahahhahajaKız yemin ederim inek olucam diye düşünmeye başlıyorum artık rahat edemiyorum karnım ve göğüslerim benden önde gidiyo
Aile hekimleri açık mı ki ben hemşireye asla ulaşamıyorum. Çok sevindim çok şükür canım
benimde ilk gebeliğim gögüslerim normalde küçüktü. beimde tuhafıma geliyor. zaten eski sütyenlerimide rafa kaldırdım artık olmuyor. belden sıkıyor . bakalım nereye kadar gidecekKız yemin ederim inek olucam diye düşünmeye başlıyorum artık rahat edemiyorum karnım ve göğüslerim benden önde gidiyo
27deyim.7kilo aldım, oğlumda 53 muydu 55miydi hamile kaldim 75te doğurmuştum inşallah bu sefer o kadar almam73kiloyum su anbu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada
Aynı haftadayız (23+4 benim) doktorum bana da normalin iki katı almışsın dedi. Ya zaten farkındayım ama söyleyince daha da moralim bozuldubu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada
ahhhh o doktorlar benimde o gün aşırı morelimi bozdu. karbonhidratlardan uzak dur dedi. bide yasak konulduğu için mi bilmiyorum artık canım daha cok cekmeye başladıAynı haftadayız (23+4 benim) doktorum bana da normalin iki katı almışsın dedi. Ya zaten farkındayım ama söyleyince daha da moralim bozuldu60 ile başlamıştım şu an 69.8 kg olmuşum 70 demeye dilim varmıyor Porsiyonları 1/4 yap dedi.
Gel de dolaptaki cevizli helvaya anlat bunu. Su ile midemi doldurmaya çalışıyorum artık.
ahhhh o doktorlar benimde o gün aşırı morelimi bozdu. karbonhidratlardan uzak dur dedi. bide yasak konulduğu için mi bilmiyorum artık canım daha cok cekmeye başladı
Evde 1 2 kilo daha az cıkıyorum doktorda ayakkabı kıyafet daha fazla ben de 6 kg fln aldım sanırımbu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada
Ben 4 kılo almıştım 25.haftama kadar ekmek ve tatlı ya dikkat ediyodum taaakiii bayrama kadar suan ne kadar aldım bilmiyorum pazartesi belli olurbu arada en son kontrolde cok kilo aldıgımı soyledi doktor 24. haftadayım ve toplam 8 kg aldım cok mu sizce kızlar arkadaslarım abartmış dediler de sizleri de merak ediyorum kaç kilo aldınız . doktorun yüzünden korkumdan cok fazla bişey yememeye başladım :[ gözümü korkutmak için mi soyledi acaba gidince sorucam onada
Galiba sütle 100 oluruzAhahahahhahajaben inek oldum bence 90 I dolu dolu dolduruyorum öyle düşün daha artık büyüsün istemiyorum. İnsanı çok iri gösteriyor.
Salsam öne çekiyor sütyen taksam rahat edemiyorum gibi geliyor bakalım sonumuz hayırlısıbenimde ilk gebeliğim gögüslerim normalde küçüktü. beimde tuhafıma geliyor. zaten eski sütyenlerimide rafa kaldırdım artık olmuyor. belden sıkıyor . bakalım nereye kadar gidecek
Ben normalde metabolizması hızlı bir insanım hayatım boyunca kilo almak için ekstra çaba sarfettim. Hamile kalınca da öyle aman aman abur cubur ve ekmek tüketmedim yine de 5 kilo aldım. Gebelik gerçekten çok farklı bir şey vücudun bütün sistemi bir anda değişiyor. Bir de üstüne çok kilo yüklenmek bu yüzden tehlikeli olsa gerek. Ben de önceleri aman ne olacak alırsın sonra verirsin diyordum ama doktorlar resmen takıntılı kilo meselesine.Aynen öyle yasaklar hiç bu kadar tatlı olmadı. En çok ben aldım galiba burada da. Dikkat etmek lazım
İnşallah vaktinde gelir bebişlerimiz kuzucumm. Bizim yapacağımız çok bir şey yok zaten. Kendimizi çok yormayacağız o kadar. Gerisi takdiri ilahiZaten ikizler sezeryan olacak ama ben erken gelmesinden korkuyorum
Doktor da öyle dedi bakalım. Hatta karından ultrason yaptı çekilmiş sanırım rahim ağzında hiç yok dedi ama yine de bi de vajinal bakalım dedi. Vajinal ultrasonda azıcık bi ucu kalmış dedi. İnşallah o da çekilir. Gerçi bu ay da hiç yerimde durmadım fıldır fıldır geziyorum amaKuzum çıkmaya hareketlendiyse sende hic endişe etme yukarı cıkar bende rahmi kapatmıyor ama oynamada yok bakalım bir anda cıkar belki
Çok şükür bin şükür canım. Darısı herkesin başına olsun inşallahHadi gözün aydın canım beyin sıvısı icin çok sevindim ahhhh bizim bu plesenta sorunumuz enazından seni eledik bu iyi haber darısı kalanlara :)
İnşallah canım benim inşallah.Maşallahhh şeker yüklemesi de iyi gelir sonucu inşallah. 856 gr oh oh 1 kiloya az kaldı
Amin inşallah canım bacım inşallahElhamdülillahçok sevindim bacım. İns şeker yüklemeden de güzel haberler alalım
Yokluğunun fark edilmesi güzel şey.
Dün bayramda görüşemediğim kardeşime gittim. Yol yordu. Akşam yemekten sonra bi yatmışım. Gece defaetle çişe kalkmanın dışında bi de sabah namazına uyandım
Fırsat buldukça okuyorum, bugün şehir dışından misafirim var. Onları gezdireceğiz. Aralarda yazarım ins
Yok aile hekimleri kapalı, ben özele gidiyorum canım onlar açık. Çok şükür bin şükür canım biz de sevindik. ,Aile hekimleri açık mı ki ben hemşireye asla ulaşamıyorum. Çok sevindim çok şükür canım
Ve haklılar. Hiç kilo almasan niye almadın demezler neredeyse. Tüm hamilelik için 5 kilo çok iyi bravoBen normalde metabolizması hızlı bir insanım hayatım boyunca kilo almak için ekstra çaba sarfettim. Hamile kalınca da öyle aman aman abur cubur ve ekmek tüketmedim yine de 5 kilo aldım. Gebelik gerçekten çok farklı bir şey vücudun bütün sistemi bir anda değişiyor. Bir de üstüne çok kilo yüklenmek bu yüzden tehlikeli olsa gerek. Ben de önceleri aman ne olacak alırsın sonra verirsin diyordum ama doktorlar resmen takıntılı kilo meselesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?