Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok geçmiş olsun canım
Ihlamurdan başka seçenek yok Malesef ki bol sıvı meyve tüket terletsen kendini çok iyi olacak
Biran önce atlatırsın inşallah
Gözün aydın canım benim çok sevindim
Maşallah kuzuya büyüyorlar her ay
Güzel sonuçlar alırsın inşallah

Hepinize teşekkür ederim bugün daha iyiyim burnum durdu en azindan. Halsizlik de giderse mükemmel

Ben hareketlerini çok hissediyorum ama hissetmediğim anlar saatler de oluyor bebeğimi öğreniyorum yavaş yavaş ne zaman daha hareketli ne yaparsam hareket eder diye deniyorum akşam olmazsa diğer güne hareket ediyor kendini korkutma uzan karnını okşa bastır uyu dinlen hareket eder

Canım merhaba prego lotusa baktım da dönmüyor galiba tek taraflı kullanımı mı var puseti kendimize ceviremiyor muyuz
Ben pusetsiz aldım eski arabayı ve pusetini kullanırım ilk zaman diye. Şimdi de kız 10 aylık pusete gerek yok diye. İnan bilmiyorum o yüzden . Ama pusetsiz hali dönmüyor tek taraflı

Çok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğim genellikle geceleri daha hissedilir oluyor ama gündüzleri bu kadar uzun olmamıştı

Çok sağol canım ya. Buraya yazdığımdan beri uzanıyorum ama pek kıpırtı hissetmedim inşallah iyidir bebeğim genellikle geceleri daha hissedilir oluyor ama gündüzleri bu kadar uzun olmamıştı
Merhaba canım
Korkma bir şey yoktur inşallah
Bebişlerimizin gün içerisinde saatlerce uyuduğunu da biliyoruz o yüzden sürekli hareket etmelerini beklememeliyiz
Bende bazen gündüzleri hiç hareketini hissetmiyorum kendi kendime hep düşünür dururdum ama geceleri mutlaka dinle bebişini bende çoğunluk geceleri hareketlenir gündüz sesi olmadığı zaman
İki gün önce çok evham yapmıştım sonra gece uzandım baya bekledim uykumda vardı ama hareketini hissetmesem doktora gideceğim dedim ama bir baktım gece yine pıtı pıt dokunuşları yaptı
Dünden beri de gündüz de yapıyor bebek hareketleri değişiyor canın

Ben toplamda 4-5 kilo aradı gidip geliyorum. Sabahları tartılınca toplam 4 kilo akşamları tartılınca toplam 5 kilo almış görünüyorum ödemdir o ödem ama inanılmaz yiyorum. Dün kahvaltıda tam bir ekmek yemişim arkadaşlar. En son eşim tabağımı önümden aldı yeter artık diye asla doymuyorum aslaaaaa

sanırım herkeste aynı şey oluyor ben bu sebepten 2 defa acile gittim iyiydi şükür ara ara sessiz kalıyor bebeklerde kafa dinliyor demekki

Bugün youtubeda bir doktoru dinledim 28.haftaya kadar bebek az hareket edebilir tedirgin olmayın diyordu.
Sağlık ocağındaki hemşire de 2 saatte bir hareket hissedersin ama yorgunsan ya da sen de hareketliysen hissedemeyebilirsin demişti.
Ben hatta 23. haftaya kadar var yoklu hissediyordum sonradan daha düzenli hissetmeye başladım gün içinde durgun olduğu saatler de oluyor mutlaka. Akşamı bekle bence panik yapma hiç.

Ayy canım ne güzel anlatmışsın dua et nolur emi akşam bakiim yemekten sonra tepkisi olacak mıı amminn inşallah

sanırım herkeste aynı şey oluyor ben bu sebepten 2 defa acile gittim iyiydi şükür ara ara sessiz kalıyor bebeklerde kafa dinliyor demekki
Yaa acile gidince ne dicem özel takipliyim ama devlet aciline gidince bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum mu dicem bu haftalarda mı diye ya gülerlerse

22 hafta da çok erken ve modunuz yorgunlugunuz da etki eder 24 ten sonra 25 daha kıpır kıpır oluyorlar endişe etmeyin

Hayır gülmezler tabiki ama hem ultrason hemde alttan muayene sistemleri oluyor acilde
Vajinal muayene kabul etmem eğer gidersem. bi yanım git diyor bi yanım pazartesi gününü bekle diyor ne yapcam bilmiyorum yaa. Evet erken ama ama 2gün öncesine kadar hissedince bi anda kesildi gibi hissettim

26+1den bildiriyorum

OĞLUM 5 DAKKA Bİ DURUR MUSUN LÜTFEN diyorum

Hiç endişe etme, pozisyonundan dolayı hissedememiş olabilirsin

Vajinal muayene kabul etmem eğer gidersem. bi yanım git diyor bi yanım pazartesi gününü bekle diyor ne yapcam bilmiyorum yaa. Evet erken ama ama 2gün öncesine kadar hissedince bi anda kesildi gibi hissettim
Bende öyleydim çikolata yiyip beklıyordum :) ama o haftalarda normal düşme kanama vs olmadıgı sürece sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…