- 10 Kasım 2024
- 1.870
- 10.316
- 123
- 30
Aman inşallah inşallah sağlıkla gelelim de o zamanlaraAy evet kullanıyorum 10. Haftada bıraktırcam dedi inşallah o levele gelirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman inşallah inşallah sağlıkla gelelim de o zamanlaraAy evet kullanıyorum 10. Haftada bıraktırcam dedi inşallah o levele gelirim![]()
Ben metpamidi evde hep bulundururum. Gebelige uygun oldugunu bilmiyordumMetpamid bide dramamine veriyorlar. Ama en etkili zofer sanırım ama onu her doktor yazmıyor ya. Ben ilk 2 gebeliğimde artık kan kusuyordum öyle olunca zofer yazdı doktor. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası bulantı için kullandıkları bir ilaçmış. Gerçekten bi o kesiyordu benim bulantımı.
Bunda da gece 2 prilam içince iyi oluyor ama onunda yan etkisi bana uymuyor
Eğer ilk bebekse iç prilamı yat yat uyuBen metpamidi evde hep bulundururum. Gebelige uygun oldugunu bilmiyordumaaa siz cok uç yasamissiniz kiyamam ya
umarim bu sefer oyle olmaz siddeti. Bana da sabah 1 aksam 2 diye recete edildi prilam. Sanirim aksam 2 olanlar ertesi gune fayda ediyor
İlk ilkEğer ilk bebekse iç prilamı yat yat uyu
Ya evet en kolay geçen bu hamilelik diyebilirim. Ama bulantımın bu denli fazlalığı başka rahatsızlığımdan da kaynaklı. Olsun buna da şükür rabbim dermansız dert vermesin hiç birimize![]()
En güzel hamilelik ilk olanİlk ilkherseye cok fransizim
cok gecmis olsun, amin canim haklisin
![]()
Olumsuz düşünme canım. İnşallah sağlıklıdır.benimde yarin kontrolum var kizlar cok heyecanliyim ve korkuyorum bu haftalarda 2 dusuk oldugu icin. aslinda gelecek haftaydi kontrol ben yarin gitmek istedim belirtilerim kac gundur yok bakalim insallah iyi olur dualarinizda benide hatirlayin. kalp atisinida duymusdum gecen hafta simdi korkuyorum ya durmussa
5+3 sadece kese gözüktü. İnşallah sen bebişi de görürsün canım.Kızlar hcg tahminen kaçtı bebek gördüğünüzde? Benim muhtemelen 15 bin civarında olacak kontrolde ama sadece kese mi görünür bebek de görünür mü bilemedim 5+5 te gitmiş olacağım
Yaaa4+2 bende de kese görünmedi değerim 1570 idi.5+2 kese göründü bebek görünmedi boş gebelikte olabilir demisti doktor.Bugun 6+2 çok şükür bebekte kalp atışı dı göründü.İçinizi ferah tutun![]()
Yaaamaşallah, çok sevindim canım. Beni çok rahatlatdın
ama bir şey soracam hani adet biten zaman böyle beyaz akıntıyla hardal sarısı gibi akıntı oluyor ya, o akıntıdan oldu mu sende, affedersin habire pedim akıntı oluyor canım sıkılıyor ağrım falanda yok ama bu akıntı beni korkutuyor. İlk gebeliyim o yüzden ilk kez yaşıyorum böyle şeyleri
![]()
Kuzum bende progestan fitil kullanıyorum bol bol su iç doktorum 3 lt en az su içmemi söyledi birde hareket yani 30 dk yürüyüşKızlar 7 haftalık hamileyim kanız oldum ilaçlardan bilmiyorum folik asit ve Protestan içiyorum makatım ağrıyı korkup yapamıyorum napmam gerek benle aynı durumu yaşayan varmı
Kızlar bugün çok fazla gaz sancısı ve bırt sorunum var afedersiniz. Ve misafir geliyor suan hadi bakalım naneyi yedim. Ne geçirir bunu hızlıcay canı
Kızlar bugün çok fazla gaz sancısı ve bırt sorunum var afedersiniz. Ve misafir geliyor suan hadi bakalım naneyi yedim. Ne geçirir
Ay kızlar ben de çok fenayım iki günde bir tuvalete çıkıyorum ve artık canım acıyor tuvaletten sonra yarım saat kendime gelemiyorum. Zeytinyağı içmeye başladım . Bir hafta düzenli deneyeceğim olmadı doktoruma söyleyeceğim probiyotik filan destekleriz demiştiAç karına temiz zeytun yağı bir kaşık içe bilirsin, onuda önerdiler![]()
Ya bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorumAy kızlar ben de çok fenayım iki günde bir tuvalete çıkıyorum ve artık canım acıyor tuvaletten sonra yarım saat kendime gelemiyorum. Zeytinyağı içmeye başladım . Bir hafta düzenli deneyeceğim olmadı doktoruma söyleyeceğim probiyotik filan destekleriz demiştisize iyi gelen uygulamalar varsa ben de denerim
![]()
Merhaba Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz şuanKanama alanı en son görülmedi. Ama bir kez kanama oldı bende aspirin yapar mı bilmiyorum ama kestik. Belki de sonra kalan kalıntılar çıktı kahverengi. Cuma günü gidicem inşallah sağlıkla büyümüştür![]()
Karından mı baktılar? Ben olmazsa vajinal isteyeceğim ya strese girmek istemiyorum bekleyerek5+3 sadece kese gözüktü. İnşallah sen bebişi de görürsün canım.
İç çamaşırsa öyle görünüyorsa sorun yok bence fizyolojikKızlar tüm gün okulda nöbetçiydim çok üşüdüm hep akıntı hissettim ama beyazdı sarı olmuş kuruyınca galiba enfeksiyon değildir değil mi kaşıntı koku yok
Teşekkür ederim canım, maşallah sen benden daha bilgilisin o konuda, Allah bu çocuğunuda sağlıklı kucağına almayı nasip etsinDaha öncede yazmıştım buraya 3.gebeligim bunda ve bir öncekinde ilk belirtim sarı akıntı iki gebeligimde de tahlil yapıldı şükür temiz çıktı.Tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin insaAllah![]()
Söyleyeceğim yöntemi bana diğer hamileliğimde doğum sonrası tuvalet sorunumda bi yakınım önermişti çok rahatlamıştım. Size de önereyim tabi içten kuru kayısı gibi şeylerle desteklemek lazım ama tuvalette rahat etmek için çok afedersiniz öncelikleYa korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşüm
Sizin ultrason uzerinde olculer ne yaziyo acabaBenimde bugün 5+3 canım. Keseyi gördük aynı bebiş yok. İnşallah onu da göreceğiz![]()
Daha çok tahriş olmazmı makat bide alaturka lavaboyu önerirsiniz demiSöyleyeceğim yöntemi bana diğer hamileliğimde doğum sonrası tuvalet sorunumda bi yakınım önermişti çok rahatlamıştım. Size de önereyim tabi içten kuru kayısı gibi şeylerle desteklemek lazım ama tuvalette rahat etmek için çok afedersiniz öncelikletuvalette reçeteyle makatınızı yanlardan ezin tunaletin çıkışı kolaylıkla olacaktır
Yok hayır malesef ömür boyu kullanmak zorundayım kronik bir rahatsızlık olduğu için sabit kalmıyor hapı kullanmayınca sürekli yükseliyor. Normalde 3 yada 4 üzerine çıkmadıysanız o yüzden gerek duymamıştır . Benim anında tavan yapıyor dozu düşürünce bile3 olunca ilacı bırakacakmısınız peki, benim 3 çıktı, ilaç vermedi, ilk hamileliğimde 3 ken doktorum ilaç vermişti kullanmıştım