- 14 Kasım 2024
- 177
- 219
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.361
Çok şükür çok sevindim kuzucum bu gece rahat bir uyku çekCanım yeni gelebildim hastaneden
Açlık şekerim 75
75 mg şeker 1. Saat 149, 2. Saat 102 geldi
Tansiyonum 10/5 alt, ast normal sınırlarda geldi.
Doktorum her şey normal dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon için sadece ona tedavi yapılacak. Çok şükür korktuğum şeyler olmadı. Biraz protein ağırlıklı beslen dedi. Bebeğin karnı 4 gün kadar geride. Düzelir sanırım o da.
bak çok şükürrrr plesentalar bizi ne kadar korkutuyordu ama hamdolsun çıkacak inşallah daha da yukarı. Benim de yarın detaylım var. Son kontrolde doktor yukarı çıkmaya başlamış demişti bakalım yarın ne diyecekKızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
Ayy hadi inşallah sende güzel haberlerle gelÇok şükür çok sevindim kuzucum bu gece rahat bir uyku çek
bak çok şükürrrr plesentalar bizi ne kadar korkutuyordu ama hamdolsun çıkacak inşallah daha da yukarı. Benim de yarın detaylım var. Son kontrolde doktor yukarı çıkmaya başlamış demişti bakalım yarın ne diyecek
Kızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
Valla ben de düşündüm örgümü götüreyim. Güzel fikir.Hay masallah 2 3 saat orda sıkıntıdan patlamam inşallahipimi tığımı yanıma alayım da oturduğum yerden örgü örerim bari
İlacı değiştir bacım. Hangi demiri kullanıyorsun bilmiyorum ama bağırsak düzenini bu kadar bozmayacak bi ilaç vardır. Bazı hamileliklerde aşırı derecede kabızlık sorunu olabiliyor.kabızlığa iyi gelen kayısı suyu demişti bir arkadaş buğun denedim ama banamısın demiyor ne yesem ne içsem sanki 22 haftalık değilde 35 haftalık gibi şişiriyor iki lokma yesem midem kocaman oluyor aklınıza ne gelirse denedim kayisi suyu bol bol su içmek marulyeşillik tüketmek kepekli ekmek yemek öğünleri azaltmak öyleki bazen zorluk yaşamayım diye yiyemiyorum hiçbişey ne yapacağimi şaşırdım demir ilacı kabız yapıyormuş ona biraz ara verdim iyi geldi ama malum onuda içmeden olmuyor hayırlısı ile bir doğurup bebeklerimi kucağıma alıp sağlığıma kavuşmak istiyorum bide doğuran arkadaşlar sizin doğum sonrası kabızlığınız hala varmıydı yoksa düzene girdimi ?
En güzelini yapmışsınozmut söylemiş zaten. Su içebilirsin. Bizi de hemşire devamlı uyardı. Ayakta duran adama bile çıkıştı otur diye. Adam diyor ki sıkılıyorum ayakta duracağım. Hayır oturmalısın, sonucu etkiler diyor
Valla ben de düşündüm örgümü götüreyim. Güzel fikir.Ben hatmimi okudum midem bulunmadığı anlarda..
ZüpperrrrrAy bakın bugün kendime ne diktimaynısı olmuş muuu artan kumaşla da bacak arası yastık yaptim
Ya teşekkür ederimZüpperrrrr
Duphalac kullanıyorum illaki oda bir yerden sonra şerbet gibi geliyorozmut söylemiş zaten. Su içebilirsin. Bizi de hemşire devamlı uyardı. Ayakta duran adama bile çıkıştı otur diye. Adam diyor ki sıkılıyorum ayakta duracağım. Hayır oturmalısın, sonucu etkiler diyor
Valla ben de düşündüm örgümü götüreyim. Güzel fikir.Ben hatmimi okudum midem bulunmadığı anlarda..
İlacı değiştir bacım. Hangi demiri kullanıyorsun bilmiyorum ama bağırsak düzenini bu kadar bozmayacak bi ilaç vardır. Bazı hamileliklerde aşırı derecede kabızlık sorunu olabiliyor.
Dr a bi danış belki bağırsak düzenleyici bi ilaç verir. Duphalac, dulcosoft gibi. Prebiyotikler hamilelikte kullanılır mı acaba ?
Daha bile güzeli olmuşşş bayıldımmmmAy bakın bugün kendime ne diktimaynısı olmuş muuu artan kumaşla da bacak arası yastık yaptim
Daha bile güzeli olmuşşş bayıldımmmmellerine sağlık
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, bayıldımAy bakın bugün kendime ne diktimaynısı olmuş muuu artan kumaşla da bacak arası yastık yaptim
Canım bana su içmek bişey yemek yasaktı şekerli su içtikten sonra. Bir de kusmamak lazım işte.Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
TeşekkürleeerEllerine sağlık çok güzel olmuş, bayıldım
TeşekkürlerCanım bana su içmek bişey yemek yasaktı şekerli su içtikten sonra. Bir de kusmamak lazım işte.
MuhteşemAy bakın bugün kendime ne diktimaynısı olmuş muuu artan kumaşla da bacak arası yastık yaptim
Maşallah gözün aydın canımKızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Onu dusunmemistim hic doğru. Nirmal zamanda bile sabahları kahvaltidan once içince bi dönüyor midem insallah bidaha gitmek zorunda kalmadan tekte hallolurMaşallah gözün aydın canım
Su içmekte sakınca yok ama fazla içersen kusma yapabiliyor yudum yudum içersin arada
Sıkıntısız geçecektir inşallah canımOnu dusunmemistim hic doğru. Nirmal zamanda bile sabahları kahvaltidan once içince bi dönüyor midem insallah bidaha gitmek zorunda kalmadan tekte hallolur
Oo heryerde örerim ben ipim ve tigim olsun yeterkiSıkıntısız geçecektir inşallah canım
Bu arada hastanede yapabiliyorsan örgünü almak bence çok mantıklızaman hiç geçmiyor çünkü
fazla saat kalmaktan baygınlık geçirmiştim ben artık uyuya kalıyordum sandalyede kızım bana anne burda neden uyuyorsun evimize gidelim diyip durdu ahahahah
Demir ilacı iyi gelmiyorsa değiştirin başka markaları deneyin. Her ilaç herkese yaramıyor demirde. Gyno ferro sanol ban iyi geldi diğerleri sindirime iyi gelmemişti. Deneyerek bulabilirsinizkabızlığa iyi gelen kayısı suyu demişti bir arkadaş buğun denedim ama banamısın demiyor ne yesem ne içsem sanki 22 haftalık değilde 35 haftalık gibi şişiriyor iki lokma yesem midem kocaman oluyor aklınıza ne gelirse denedim kayisi suyu bol bol su içmek marulyeşillik tüketmek kepekli ekmek yemek öğünleri azaltmak öyleki bazen zorluk yaşamayım diye yiyemiyorum hiçbişey ne yapacağimi şaşırdım demir ilacı kabız yapıyormuş ona biraz ara verdim iyi geldi ama malum onuda içmeden olmuyor hayırlısı ile bir doğurup bebeklerimi kucağıma alıp sağlığıma kavuşmak istiyorum bide doğuran arkadaşlar sizin doğum sonrası kabızlığınız hala varmıydı yoksa düzene girdimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?