• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Kızlar hcg tahminen kaçtı bebek gördüğünüzde? Benim muhtemelen 15 bin civarında olacak kontrolde ama sadece kese mi görünür bebek de görünür mü bilemedim 5+5 te gitmiş olacağım

Kızlar hcg tahminen kaçtı bebek gördüğünüzde? Benim muhtemelen 15 bin civarında olacak kontrolde ama sadece kese mi görünür bebek de görünür mü bilemedim 5+5 te gitmiş olacağım
Hcg kaçtı bilmiyorum ama 5+1 de görmüştüm ben

Ben bugün duydum çok şükür bebeğimin kalp atışını tam haftasıyla uyumlu çıktı 7+1 ama doktor kanama alanı gördü ve tedbir amaçlı progestan fitil başladı. Yürüyüş yapma ara ver dedi onun harici günlük hayatıma devam edebilirmişim. Aranızda benzer durum yaşayan var mı? Sonraki kontrolüm 1 ay sonra içime dert oldu ya :(
Korkma canım benımde yarın tam 7+0.
Geçen hafta acil gittim, kanama alanı gördü, 5 fitil , 1 progestan ignem var her gün. Zaten tüp bebekle olduğu için kullanıyordum kanama alanı olunca iyice arttırdı. Şuan kesildi gibi şükür bir sorun yok, bu hafta ofise gitmedim istirahat ettim, sende imkanın varsa istirahat et, daha dikkatli olmaya çalış🙏🏻

Kızlaaar misafirim var yoruluyorum mesajlar birikmiş okuyamadım uyur kalırım okurken. Tiroid konuşulmuş bu TSH olan mı yoksa T3 mü?
Bir de başka önemli bi şey konuşuldu mu acaba? Açlık şekeriniz nasıl bi de bana yüksek demişti ama normal aralıktaydı şaşırdım

Ya korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşüm
Sabah aç karnına bir kaşık zeytin yağı yiyin üstüne iki üç damla limon sıkarak. Üstüne de bir bardak su için. Sonra bir süre aç kalın. Zeytinyağı dışkıyı yumuşatıyor, bende hep işe yarar.

Yaaa bende ilaç kullanmak istemiyorum evi havalandırıyorum yemek kokusu falan gelse daha. Da şiddetleniyor
Bak benim iki gundur daha katlanilir duzeyde, bazen atak gibi cok yogun oluyor bazen daha normal. Sabretmekten baska yolumuz yok gibi pek 🥲 beyaz leblebi yemek iyi geliyor bir de

Korkma canım benımde yarın tam 7+0.
Geçen hafta acil gittim, kanama alanı gördü, 5 fitil , 1 progestan ignem var her gün. Zaten tüp bebekle olduğu için kullanıyordum kanama alanı olunca iyice arttırdı. Şuan kesildi gibi şükür bir sorun yok, bu hafta ofise gitmedim istirahat ettim, sende imkanın varsa istirahat et, daha dikkatli olmaya çalış🙏🏻
Geçmiş olsunn♥️ Bana rapor vs vermedi normal hayatına devam et dedi işte bakalım daha dikkatli olacağım tabi 30 gün boyunca 1 fitil şeklinde ilerliyecekmişiz.

Herkes kabız oluyor ben tam tersi günde 3 kez en az büyük tuvaletimi yapıyorum. Bağırsaklarım fokurduyor hep sinir oluyorum yaşam kalitem düştü. yarın sorcam doktora gidince

Back
X