Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
He ya gebeler olarak el birliğiyle kadının sinirlerini bozduk
I huni
Orasını hiç düşünmemiştim alırken Ama iyi ki de düşünmemişim yoksa vazgeçerdim ben de gayet kolay çıkıyor ya üstten askıları indir bitti
Hakket ya. Benim eşofmanlar pantolonlar geniş paça. Dışarıda WC ye gitmek eziyet. Önce paçaları 3-4 kere katlıyorum. Sonra aşağı indir, aman orası mı sürüldü, burası mı dokundu?… Eve gelince malum son, illa kirli sepetine..

Tam tutmamistir, şey yapabilirsin bir daha öyle olursa ya fırını ilitip orada mayalanmaya bırak ya altına sıcak su koy biraz durdurup ilit, yoğurdu bence öyle tüketme de degerlendir, kaynat lor peyniri yap yoğurttan gayet lezzetli olur, hem sağlıklı olur, biraz suyundan koyup blendera tutarsan da süzme peynir gibi olur sürüp tüketebilirsin, değerlendir yani lor kıvamı dokunmaz ve besleyici olur

Komikmis hakikaten kuzum. Benimki debaska şekilde komik duruyor işte son aylarda ne olacağız bilmiyorum eşime diyorum patates çuvalı gibi yuvarlarsin artık diye şimdiden karnım totom şişik nefes zor alıyorum
Magnezyum bir bana vermemiş sanırım multivitamin, d vitamini, Demir kullanıyorum ha bide progestan devam hala. Detaylıdan sonra soracağım bunu gece bacak ağrım oluyor bazen ondan sanırım
Muhtemelen ondandır magnezyum hafifletiyor ağrıları canım gidince sor bakalım.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerle gelmene çok sevindim
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir. Darısı başımıza bakalım şeker yüklemesinden biz ne sonuçlar alacağız

Ben yoğurdu biraz sünmüş sevdiğimden genelde ılıktan soğuk şekilde mayalıyorum tutmasında sorun olmuyor. Yani eğer tutmuşsa yoğurt tadında sorun yoksa o kadar yoğurdu bozmayın derim. Arada yersiniz eşe yedirirsiniz veya çorba yapabilirsiniz belki

Yoğurt soğukken de mayalanmış olsa muhallebi kıvamına geldiyse zaten tutmuştur bence. Arkadaşlarım fırında mayalayıp taş gibi olduğunu söylüyorlar ama annem ve benim 30 yıldır yaptığımız yoğurt mutfakta tezgah üstünde ve o kadar katı olmuyor, normal hali muhallebi kıvamı diyebiliriz yani, tencereyi sallayınca sallanır. Yoğurt eğer soğuk olup mayalanmazsa zaten süt gibi kalıyor, hiç katılaşma olmuyor benim bildiğim. O zaman da sıcak suyun içine oturtup mayalanmasını sağlıyoruz, biraz suyu ayrı kendi ayrı vs oluyor ama o bile afiyetle yenebiliyor ve mideye dokunduğunu hiç görmedim. Sünme durumu ise ancak doğal olmayan (Bakkaldan alınmış) süt ya da yoğurt kullanıldığında olmuştu bana. Yine de yoğurtlar size dokunduysa dikkat edin, içine ekstra bir şey karışmış kontamine olmuş olabilir.

Benim temiz bir tülbentim var yenmemiş yoğurt olur ekşirse filan hemen süzme yoğurt yapıyorum güzel oluyor bence sizde deneyebilirsiniz

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir. Darısı başımıza bakalım şeker yüklemesinden biz ne sonuçlar alacağız
Çok teşekkürler kuzum
Şeker yüklemesiyle ilgili notum var, ben birkaç yıl öncesine kadar gece uyanıp su niyetine kola içiyordum. Sabah da çikolata falan yerim aç karna. Tatlıdan hoşlanıyorum yani. Böyle olunca şekerli su içerken ve sonrasında hiç zorlanmadım. Tatlıyla arası iyi olanlar hiç çekinmesin diyebilirim.
Eğer huylanan olursa, içerken burun deliklerinizi kapatarak (baş ve işaret parmakla) için. Tadı gelmiyor Çocukken öğrendiğim halen de uyguladığım bir yöntem.

Güzel haberlerinizi bekliyorum

Cidden bı karış yiycem ya yıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Yaaa yerim kız elbiseleri ne güzel oluyor ne çok çeşit var. Kızımda mağazaya girince cikamazdim. Bugün yeni bebe için birşeyler bakayım dedim sanki hiçbir şey yok 4 sene kız kıyafeti aldıktan sonra erkek bebiş alışverişi biraz zorlayacak galiba

Yaaa ben de oğlan büyüttüm kız çocuk kıyafeti alırken zorlanıyorum hepsi aşırı kokoş cicili bicili geliyor elim gitmiyor. Aliscaz zamanla inşallah

Cidden bı karış yiycem ya yıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Ben senin o minik lastikli donunu seveyim
Bi de içinde kızın varken düşün. Dünya nimetinin en güzeli evlat Rabbim sağlıkla hayırla göndersin.
Yaaa ben de oğlan büyüttüm kız çocuk kıyafeti alırken zorlanıyorum hepsi aşırı kokoş cicili bicili geliyor elim gitmiyor. Aliscaz zamanla inşallah
Valla tüm güzel şeyler kızlara.

Ne zaman bebeğime bi şey bakmaya gitsem mağazaya, kız bölümüne geçmişim yeğenime elbise tayt bakarken buluyorum kendimi

Ya işte elim gitmiyir hepsi çok süslü geliyir oğlana kiyafet bakarken hep bastirdim ya o isteği şimdi salamadım daha gerçi ben genel olarak nötr giydiriyordum oğlumu da şimdi ona aldıklarım kızıma da olur renk falan da hep unisex seçmiştim ama şimdi biraz da elbise falan bakmak istiyorum aslında

Çok mantıklı.

Ev giyim, iç giyim fark etmez nasılsa. Bi taşla iki kuş. Dışarısı için süslü püslü cicili bicilili giysiler bakarsın.

Ama benden naçizane tavsiye, bebek ayaklanana kadar yani söyle 1 yaş civarına kadar, elbise olayına çok girmeyin. İnsan hevesleniyor, o bir karış elbiseler çok tatlı, askıda güzel duruyor ama o dönemde bebek devamlı yattığı için üstünde elbise olmasının bi cazibesi olmuyor.

hic denemedim öyle ama 2 kavanozu deniyim bi bakalim onu becericekmiyim hahhsa
Tuttu sulu da olmamış lezzetide güzel ama bilemedim dediğin gibi eşim yer
Bende tezgah ustunde yapiyorum hep hic firinda denemedim tutmus da oyle civik degil. Sütu dogal sut aldim ama elimde maya olmadigindna hazir yogurtla mayaladim
Benim temiz bir tülbentim var yenmemiş yoğurt olur ekşirse filan hemen süzme yoğurt yapıyorum güzel oluyor bence sizde deneyebilirsiniz
Hmm buda mantikli denicem

Teşekkürler hepinize

Aşkolar vajina kaşıntısı yaşayan varmı progestan fitil kullanıyordum şimdi kullanmıyorum fitili kullandığım zaman çok kaşınıyordu ve akıntı oluyordu şimdiye kadar yoktu sürekli iç çamaşır değiştiriyorum hamilelikten mi oluyor acaba

kızlar koltuk altında batma yaşayan yada daha önce başına gelen var mı. Kolumu neredeyse kapatamıyorum. Sanki kocamaaan bir sivilce çıkmış gibi batıyor ama hiçbirşey yok

Sürekli nemli olduğu için oluyor enfeksiyonda olabilir bakıldı mı yakında enfeksiyon, yeşil akıntı falan var mi

Eki Görüntüle 3563880
Çok tatlı ya sağlıkla giysin minik prenses
Tatlıyla aram iyi, önceki gebeliğimde de hiç etkilememişti ama şimdi ne olacak bende merak ediyorum kuzum. Teşekkür ederim aklımda olsun inşallah hepimiz iyi haberler alalım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…