- 8 Ağustos 2011
- 11.141
- 6.066
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.321
IHe ya gebeler olarak el birliğiyle kadının sinirlerini bozduk
Hakket ya. Benim eşofmanlar pantolonlar geniş paça. Dışarıda WC ye gitmek eziyet. Önce paçaları 3-4 kere katlıyorum. Sonra aşağı indir, aman orası mı sürüldü, burası mı dokundu?… Eve gelince malum son, illa kirli sepetine..Orasını hiç düşünmemiştim alırkenAma iyi ki de düşünmemişim yoksa vazgeçerdim ben de gayet kolay çıkıyor ya üstten askıları indir bitti
Tam tutmamistir, şey yapabilirsin bir daha öyle olursa ya fırını ilitip orada mayalanmaya bırak ya altına sıcak su koy biraz durdurup ilit, yoğurdu bence öyle tüketme de degerlendir, kaynat lor peyniri yap yoğurttan gayet lezzetli olur, hem sağlıklı olur, biraz suyundan koyup blendera tutarsan da süzme peynir gibi olur sürüp tüketebilirsin, değerlendir yani lor kıvamı dokunmaz ve besleyici olurHanımlar size bir şey sormak istiyorum ben birkaç seferdir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum gayet güzel gidiyordu ama dün yoğurdu mayalarken ısı dengesini biraz kaçırdım Yani biraz ılık oldu olması gerekenden Bir tık soğuk oldu şöyle söyleyeyim 10 saniye dayanması gerekiyorsa parmak Benimki 13-14 saniye dayandı mayaladım yine de hemen tadı falan gayet iyi olmuş ama sünmüş birazcık çok çok hafif muhallebi kıvamı.
Bayağı yedim bir kavanozun yarısını ama akşam midem kötü oldu Affedersiniz İshal oldum ben hemen yoğurda bağladım
Tabii bunu bilmiyordum yani yoğurdu biraz ılık mayalayınca süneceğini bunun da mideyi bozacağını bir zararı olur mu yedi kavanoz çıktı bunlar çöp mü oldu Yoksa yenir mi
Ya benim basenden de alsa belki bı nebze daha normal görünür, totomun üstüne doğru almış gibi, hani estetik mağdurları olur ya ne bileyim siyahilerin o meşhur yukarıya doğru totoloru var ya işte öyle bı duruşu var basen masen yok yukarıya doğru acayip anlatamam bunuşişik bı s harfi gibi Toto ve göbüş
Muhtemelen ondandır magnezyum hafifletiyor ağrıları canım gidince sor bakalım.Magnezyum bir bana vermemiş sanırım multivitamin, d vitamini, Demir kullanıyorum ha bide progestan devam hala. Detaylıdan sonra soracağım bunu gece bacak ağrım oluyor bazen ondan sanırım
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerle gelmene çok sevindimKızlar selammm detaylıya gittim bende bugün çok güzel geçti çok şükür herşey yolunda bi aksilik çıkmadı şükürler olsun iki hafta önde gözüküyor sadece adet tarihimde galiba yanlışlıklar var onu toparlıcaz birde ben normal doğum yapabilir mişim eğer istersem yani bir buçuk yıl önce sezeryan yapmak buna engel değilmiş asla perinatolog öyle söyledi bugün bunu sezeryan yapmak zorunda değilsin sonuçta iki normal doğumun var dedi demekki yapılabiliyormuş dedi buna. Çok sevindim inşallah normal doğum olur iki hafta sonra kontrole gidince muhakkak konuşulan doktorumla aranızda varmı bu durumu yaşıyan çok merak ediyorum gerçekten
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir. Darısı başımıza bakalım şeker yüklemesinden biz ne sonuçlar alacağızCanım yeni gelebildim hastaneden
Açlık şekerim 75
75 mg şeker 1. Saat 149, 2. Saat 102 geldi
Tansiyonum 10/5 alt, ast normal sınırlarda geldi.
Doktorum her şey normal dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon için sadece ona tedavi yapılacak. Çok şükür korktuğum şeyler olmadı. Biraz protein ağırlıklı beslen dedi. Bebeğin karnı 4 gün kadar geride. Düzelir sanırım o da.
Ben yoğurdu biraz sünmüş sevdiğimden genelde ılıktan soğuk şekilde mayalıyorum tutmasında sorun olmuyor. Yani eğer tutmuşsa yoğurt tadında sorun yoksa o kadar yoğurdu bozmayın derim. Arada yersiniz eşe yedirirsiniz veya çorba yapabilirsiniz belkiHanımlar size bir şey sormak istiyorum ben birkaç seferdir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum gayet güzel gidiyordu ama dün yoğurdu mayalarken ısı dengesini biraz kaçırdım Yani biraz ılık oldu olması gerekenden Bir tık soğuk oldu şöyle söyleyeyim 10 saniye dayanması gerekiyorsa parmak Benimki 13-14 saniye dayandı mayaladım yine de hemen tadı falan gayet iyi olmuş ama sünmüş birazcık çok çok hafif muhallebi kıvamı.
Bayağı yedim bir kavanozun yarısını ama akşam midem kötü oldu Affedersiniz İshal oldum ben hemen yoğurda bağladım
Tabii bunu bilmiyordum yani yoğurdu biraz ılık mayalayınca süneceğini bunun da mideyi bozacağını bir zararı olur mu yedi kavanoz çıktı bunlar çöp mü oldu Yoksa yenir mi
Yoğurt soğukken de mayalanmış olsa muhallebi kıvamına geldiyse zaten tutmuştur bence. Arkadaşlarım fırında mayalayıp taş gibi olduğunu söylüyorlar ama annem ve benim 30 yıldır yaptığımız yoğurt mutfakta tezgah üstünde ve o kadar katı olmuyor, normal hali muhallebi kıvamı diyebiliriz yani, tencereyi sallayınca sallanır. Yoğurt eğer soğuk olup mayalanmazsa zaten süt gibi kalıyor, hiç katılaşma olmuyor benim bildiğim. O zaman da sıcak suyun içine oturtup mayalanmasını sağlıyoruz, biraz suyu ayrı kendi ayrı vs oluyor ama o bile afiyetle yenebiliyor ve mideye dokunduğunu hiç görmedim. Sünme durumu ise ancak doğal olmayan (Bakkaldan alınmış) süt ya da yoğurt kullanıldığında olmuştu bana. Yine de yoğurtlar size dokunduysa dikkat edin, içine ekstra bir şey karışmış kontamine olmuş olabilir.Hanımlar size bir şey sormak istiyorum ben birkaç seferdir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum gayet güzel gidiyordu ama dün yoğurdu mayalarken ısı dengesini biraz kaçırdım Yani biraz ılık oldu olması gerekenden Bir tık soğuk oldu şöyle söyleyeyim 10 saniye dayanması gerekiyorsa parmak Benimki 13-14 saniye dayandı mayaladım yine de hemen tadı falan gayet iyi olmuş ama sünmüş birazcık çok çok hafif muhallebi kıvamı.
Benim temiz bir tülbentim var yenmemiş yoğurt olur ekşirse filan hemen süzme yoğurt yapıyorum güzel oluyor bence sizde deneyebilirsinizHanımlar size bir şey sormak istiyorum ben birkaç seferdir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum gayet güzel gidiyordu ama dün yoğurdu mayalarken ısı dengesini biraz kaçırdım Yani biraz ılık oldu olması gerekenden Bir tık soğuk oldu şöyle söyleyeyim 10 saniye dayanması gerekiyorsa parmak Benimki 13-14 saniye dayandı mayaladım yine de hemen tadı falan gayet iyi olmuş ama sünmüş birazcık çok çok hafif muhallebi kıvamı.
Ayyyyy bu neeeeee yiycem kız bebeklerinin en büyük avantajları çeşit çeşittttt sağlıkla giysin cimcimeCidden bı karış yiycem yayıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Çok teşekkürler kuzumGeçmiş olsun canım inşallah düzelir. Darısı başımıza bakalım şeker yüklemesinden biz ne sonuçlar alacağız
Yaaa yerim kız elbiseleri ne güzel oluyor ne çok çeşit var. Kızımda mağazaya girince cikamazdim. Bugün yeni bebe için birşeyler bakayım dedim sanki hiçbir şey yokCidden bı karış yiycem yayıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Yaaa ben de oğlan büyüttüm kız çocuk kıyafeti alırken zorlanıyorumYaaa yerim kız elbiseleri ne güzel oluyor ne çok çeşit var. Kızımda mağazaya girince cikamazdim. Bugün yeni bebe için birşeyler bakayım dedim sanki hiçbir şey yok4 sene kız kıyafeti aldıktan sonra erkek bebiş alışverişi biraz zorlayacak galiba
Ben senin o minik lastikli donunu seveyimCidden bı karış yiycem yayıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Valla tüm güzel şeyler kızlara.Yaaa ben de oğlan büyüttüm kız çocuk kıyafeti alırken zorlanıyorumhepsi aşırı kokoş cicili bicili geliyor elim gitmiyor. Aliscaz zamanla inşallah
Ya işte elim gitmiyir hepsi çok süslü geliyir oğlana kiyafet bakarken hep bastirdim ya o isteği şimdi salamadım dahaBen senin o minik lastikli donunu seveyim
Bi de içinde kızın varken düşün. Dünya nimetinin en güzeli evlatRabbim sağlıkla hayırla göndersin.
Valla tüm güzel şeyler kızlara.
Ne zaman bebeğime bi şey bakmaya gitsem mağazaya, kız bölümüne geçmişim yeğenime elbise tayt bakarken buluyorum kendimi
Çok mantıklı.Ya işte elim gitmiyir hepsi çok süslü geliyir oğlana kiyafet bakarken hep bastirdim ya o isteği şimdi salamadım dahagerçi ben genel olarak nötr giydiriyordum oğlumu da şimdi ona aldıklarım kızıma da olur renk falan da hep unisex seçmiştim ama şimdi biraz da elbise falan bakmak istiyorum aslında
hic denemedim öyle ama 2 kavanozu deniyim bi bakalim onu becericekmiyim hahhsaTam tutmamistir, şey yapabilirsin bir daha öyle olursa ya fırını ilitip orada mayalanmaya bırak ya altına sıcak su koy biraz durdurup ilit, yoğurdu bence öyle tüketme de degerlendir, kaynat lor peyniri yap yoğurttan gayet lezzetli olur, hem sağlıklı olur, biraz suyundan koyup blendera tutarsan da süzme peynir gibi olur sürüp tüketebilirsin, değerlendir yani lor kıvamı dokunmaz ve besleyici olur
Tuttu sulu da olmamış lezzetide güzel ama bilemedim dediğin gibi eşim yerBen yoğurdu biraz sünmüş sevdiğimden genelde ılıktan soğuk şekilde mayalıyorum tutmasında sorun olmuyor. Yani eğer tutmuşsa yoğurt tadında sorun yoksa o kadar yoğurdu bozmayın derim. Arada yersiniz eşe yedirirsiniz veya çorba yapabilirsiniz belki
Bende tezgah ustunde yapiyorum hep hic firinda denemedim tutmus da oyle civik degil. Sütu dogal sut aldim ama elimde maya olmadigindna hazir yogurtla mayaladimYoğurt soğukken de mayalanmış olsa muhallebi kıvamına geldiyse zaten tutmuştur bence. Arkadaşlarım fırında mayalayıp taş gibi olduğunu söylüyorlar ama annem ve benim 30 yıldır yaptığımız yoğurt mutfakta tezgah üstünde ve o kadar katı olmuyor, normal hali muhallebi kıvamı diyebiliriz yani, tencereyi sallayınca sallanır. Yoğurt eğer soğuk olup mayalanmazsa zaten süt gibi kalıyor, hiç katılaşma olmuyor benim bildiğim. O zaman da sıcak suyun içine oturtup mayalanmasını sağlıyoruz, biraz suyu ayrı kendi ayrı vs oluyor ama o bile afiyetle yenebiliyor ve mideye dokunduğunu hiç görmedim. Sünme durumu ise ancak doğal olmayan (Bakkaldan alınmış) süt ya da yoğurt kullanıldığında olmuştu bana. Yine de yoğurtlar size dokunduysa dikkat edin, içine ekstra bir şey karışmış kontamine olmuş olabilir.
Hmm buda mantikli denicemBenim temiz bir tülbentim var yenmemiş yoğurt olur ekşirse filan hemen süzme yoğurt yapıyorum güzel oluyor bence sizde deneyebilirsiniz
Sürekli nemli olduğu için oluyor enfeksiyonda olabilir bakıldı mı yakında enfeksiyon, yeşil akıntı falan var miAşkolar vajina kaşıntısı yaşayan varmı progestan fitil kullanıyordum şimdi kullanmıyorum fitili kullandığım zaman çok kaşınıyordu ve akıntı oluyordu şimdiye kadar yoktu sürekli iç çamaşır değiştiriyorum hamilelikten mi oluyor acaba
Çok tatlı yaCidden bı karış yiycem yayıkanıp utulenmedi daha paketten yeni çıktı kızlar öyle bakın yani
Eki Görüntüle 3563880
Tatlıyla aram iyi, önceki gebeliğimde de hiç etkilememişti ama şimdi ne olacak bende merak ediyorum kuzum.Çok teşekkürler kuzum
Şeker yüklemesiyle ilgili notum var, ben birkaç yıl öncesine kadar gece uyanıp su niyetine kola içiyordum. Sabah da çikolata falan yerim aç karna. Tatlıdan hoşlanıyorum yani. Böyle olunca şekerli su içerken ve sonrasında hiç zorlanmadım. Tatlıyla arası iyi olanlar hiç çekinmesin diyebilirim.
Eğer huylanan olursa, içerken burun deliklerinizi kapatarak (baş ve işaret parmakla) için. Tadı gelmiyorÇocukken öğrendiğim halen de uyguladığım bir yöntem.
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yok. Canım normal renksiz akıntı geliyor bende değişiyorumSürekli nemli olduğu için oluyor enfeksiyonda olabilir bakıldı mı yakında enfeksiyon, yeşil akıntı falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?