- 20 Şubat 2025
- 22
- 50
- 3
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.681
Amin inşallah canım benimaz yumuşama varsa yarına olur merak etmeyin. Afiyet şifa olsun bebişe kilo olsun
Bu yorumdan sonra kesinlikle alacağım teşekkür ederimİlk gebeliğimde de kullandım biooil hediye gelmişti , 58/60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim çatlağım çok oldu diyemem ama etkili mi onuda bilemem. Haftasonu aldım bu hafta kullanmaya başladım. Çünkü artık kaşınmaya başladı kaşımak yerine yağlayıp ovalıyorum. Geçen kinde 1 şişeyi bitiremedim oyüzden denemeye değer.
Avakoduyu alınca enaz 5 tane alıyorum , ilk dolaba koyuyorum 1-2 sini dışarı koyup olgunlaşmasını bekliyorum hızlı olmuyor..
Tamam canım öyle yapayım yaOnu bi tane yağlı kağıda sar karanlık bi yerde tut daha çabuk olgunlaşırya da bi elmanın yanına koy. Buzdolabında durunca da olgunlaşmıyorlar buzdolabında durmasın ben de aldıklarım olgunlaşsın diye bekliyordum olgulaşamadan çürüdü biri kötü seçim yapmışım sanırım
Canım hiç endişe etme zararı olsa doktor yapar mı? İleriki haftalarda iki de bir nstye gireceğiz zararlı olsa zaten yapmazlar. Doktorun senin için en iyisini bilir bence stres olup da kendini daha da yorma.. geçmiş olsun sancı cikmamasina sevindim.Kızlar beni bugün nst'ye aldı doktor. Acaba bu haftada bebeğe bir zararı var mıdır aşırı stres oldum. Son iki haftadır affedersiniz makatımda ağrı var ama kabızlık da yok. Dün öyle bir ağrı girdi ki yürüyemiyordum. Doktor sancıdan şüphelendi nst'de sancıya baktı bir şey çıkmadı ama ben tedirgin oldum bebeğe bir zararı olur mu. Çok ısrar etti doktorum mutlaka bakmamız lazım diye
Bana da alengirli bir alet gibi gelmedi ama tedirgin oldum yine de bu kadar erken haftada olmasına. Doktor da zaten yogayı falan bırak bir süreliğine dediCanım hiç endişe etme zararı olsa doktor yapar mı? İleriki haftalarda iki de bir nstye gireceğiz zararlı olsa zaten yapmazlar. Doktorun senin için en iyisini bilir bence stres olup da kendini daha da yorma.. geçmiş olsun sancı cikmamasina sevindim.
Sancı çıkmamasına sevindim ama tedbirsiz davranma bı nst falan deyince sancı diyeceksin diye tedirgin oldum, bırak yogayi falan hafif tempo yürü zorlama kendini, nstnin zararı olduğunu hiç duymadım, gerekli görmese yapmazdı diye düşünüyorum, geçmiş olsun tekrar olmasın inşallahBana da alengirli bir alet gibi gelmedi ama tedirgin oldum yine de bu kadar erken haftada olmasına. Doktor da zaten yogayı falan bırak bir süreliğine dediTeşekkürler çok
Ultrason da zararlı ama her ay gidiyoruz öyle düşünün. Ama mecburuz öyle degil mi yapacak birsey yok o yüzden kasmayın kendinizi rahat olun kötüyü çağırmayın iyi düşününKızlar beni bugün nst'ye aldı doktor. Acaba bu haftada bebeğe bir zararı var mıdır aşırı stres oldum. Son iki haftadır affedersiniz makatımda ağrı var ama kabızlık da yok. Dün öyle bir ağrı girdi ki yürüyemiyordum. Doktor sancıdan şüphelendi nst'de sancıya baktı bir şey çıkmadı ama ben tedirgin oldum bebeğe bir zararı olur mu. Çok ısrar etti doktorum mutlaka bakmamız lazım diye
Aynen bundan sonra yatış yapacağım hiç zorlamayacağım kendimi. Benim ilk gebelik olduğu için nst diyince ne olduğunu neden istediğini de anlamadım cehalet kötü bir şey. Çok teşekkürler hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşallahSancı çıkmamasına sevindim ama tedbirsiz davranma bı nst falan deyince sancı diyeceksin diye tedirgin oldum, bırak yogayi falan hafif tempo yürü zorlama kendini, nstnin zararı olduğunu hiç duymadım, gerekli görmese yapmazdı diye düşünüyorum, geçmiş olsun tekrar olmasın inşallah
Ultrasona yeni yeni alışıyordum nst diyince şaşırdım ama alışacağız bunlara da sanırımUltrason da zararlı ama her ay gidiyoruz öyle düşünün. Ama mecburuz öyle degil mi yapacak birsey yok o yüzden kasmayın kendinizi rahat olun kötüyü çağırmayın iyi düşünün
Ben ayda 2 kere gittigimde oldu yani zararlı ama Baska nasıl görelim kuzularımızı:) o yüzden kasmayın korkmayın güzel düşünün nst ilerleyen haftalarda bize lazım olacak hic telaş etmeyin herşey olabiliyor sonuc olarak sancı cıkmamıs hamdolsunAynen bundan sonra yatış yapacağım hiç zorlamayacağım kendimi. Benim ilk gebelik olduğu için nst diyince ne olduğunu neden istediğini de anlamadım cehalet kötü bir şey. Çok teşekkürler hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşallah
Ultrasona yeni yeni alışıyordum nst diyince şaşırdım ama alışacağız bunlara da sanırım
35ten sonra inşallah o haftaları görürsek cümleten bol bol görürüz nstAynen bundan sonra yatış yapacağım hiç zorlamayacağım kendimi. Benim ilk gebelik olduğu için nst diyince ne olduğunu neden istediğini de anlamadım cehalet kötü bir şey. Çok teşekkürler hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler inşallah
Ultrasona yeni yeni alışıyordum nst diyince şaşırdım ama alışacağız bunlara da sanırım
Aynen öyle canım yavaş yavaş yürüyüş yap boşver yogayi yorma kendiniBana da alengirli bir alet gibi gelmedi ama tedirgin oldum yine de bu kadar erken haftada olmasına. Doktor da zaten yogayı falan bırak bir süreliğine dediTeşekkürler çok
İnşallah canım ya inşallah35ten sonra inşallah o haftaları görürsek cümleten bol bol görürüz nst
YaaaaBugün de eşimi dövmedim arkadaşlar
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için eve yeni girdim elhamdülillah herşey yolunda dedi doktor. Yüzünü göstermekte baya inat etti yürüdüm hareket ettim derken bir iki fotoğraf yakalayabildik detaylı için gün bekleyen tüm arkadaşlarım da çok güzel hayırlı haberler ile gelsinler inşallahİnşallah mis gibi haberlerle dönersin canım arada ağrı acı normal bebekler yukarı çıkmaya başladı artık. Ve hareketlerin az çok olması da normal düzeni yok henüz çok küçükler bazen hissedip bazen hissetmemek normal. İnşallah her sey yolundadır ve çok güzel haberlerle gelirsingelir gelmez yaz bekleriz
Nst nin bi zararı old sanmıyorum. Hiç duymadım. Endişe etme.Bana da alengirli bir alet gibi gelmedi ama tedirgin oldum yine de bu kadar erken haftada olmasına. Doktor da zaten yogayı falan bırak bir süreliğine dediTeşekkürler çok
Ay bugün ne sıcaktı yaaaaKızlar bu havaalr böyle giderse yaza pisicez, bebelere almayın birşey, bezle de dururlar bu gidişle
Bugün biraz dışarıya çıkarayım dedim kızımı spor ayakkabı giydim tabi biraz zor giydim farkettim ki ayaklarımda şişme olmuş yoksa bu ayakkabı bana olurdubiraz turladıktan sonra baktım ki olmuyor çareyi ayakkabının arkasını topuk altına koydum
Veee eve bu şekilde yürüdümterlik giyseymişim keşke daha iyi olur Muş
Hahaha 38 numara giyen ben bugün ayaklarımı 39-40 a çıkmış gibi hissettimNst nin bi zararı old sanmıyorum. Hiç duymadım. Endişe etme.
Ay bugün ne sıcaktı yaaaa
Sanki kıştan yaza direkt geçtik.
Benim de ayaklar bazlama gibi. 4-5 ay önce aldığım bi spor ayakkabı var. Kış boyunca onu giydim. Şimdi imkanı yok geçiremiyorum ayağıma
Emektar bi decatlon ayakkabım var. İyice salmış. Tipi kaymış olsa da onu giyiyorum.
Dün otobüste açık ayakkabı giyen bi kadın görmüştüm. GaripsemiştimHahaha 38 numara giyen ben bugün ayaklarımı 39-40 a çıkmış gibi hissettim
Yok kendinize almayın spor en iyisi terlik sandalet başka giyilmez
Eee havalarda güzel maşallah bir sıcak pişeriz vallahi
Al benden de o kadar normal giydiklerim olmuyor önceki hamileliğimde aldığım dolapta sürünen bı spor ayakkabim var ona geçtimEmektar bi decatlon ayakkabım var. İyice salmış. Tipi kaymış olsa da onu giyiyorum.
İndirilsin artık yaz gelsinDün otobüste açık ayakkabı giyen bi kadın görmüştüm. Garipsemiştim
Bugün tshirtle askılı ile gezenleri görünce demek yazlıkları indirme vakti geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?