• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Dün otobüste açık ayakkabı giyen bi kadın görmüştüm. Garipsemiştim 😂

Bugün tshirtle askılı ile gezenleri görünce demek yazlıkları indirme vakti geliyor 😅
Haftaya 10 derece birden düşecekmiş sıcaklıklar. Hatta Ankarada kar bekleniyormuş 😅 acele etmeyelim 😀

İndirilsin artık yaz gelsin 😍😍Ben yaz insanıyım ya vallahi bu kış aylarını evde geçirmekten bunaldım 😂😂 hamilelik nasıl geçti onu bile anlamadım evde oturmaktan 😂😂
Hormonlardan şakır şakır ter attığın, buharlastigin vakit gorcem ben seni yaz insanı 😂😂

Kızcelerim ya ben gebe kalmadan önce çok kilo almıştım 10-15 kilo filan sonra dedim verir öyle hamile kalırım demiştim ama tabi vermeden kaldım 😀 hamilelikte dikkat ederim almam dedim. Dikkat etmedim hiç aldıkça alıyorum 😞 😓 biraz moralim bozuk resmen yusyuvarlak Bi kadın oldum. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebisi de. Bu kiloyu verebilecek miyim diye de moralim bozuluyor aynalara bakasım yok

Vallahi al benden de o kadar.. veremediğim kilolarımla hamile kaldım 72 kiloyum şuan ve bu kiloyla doğuma gitmiştim oğlumda.. aynalara bakmak istemiyorum hantallaştım bedenimi taşımakta zorlanıyorum ama tam gaz yemeye devam ediyorum 😂

Bugün biraz dışarıya çıkarayım dedim kızımı spor ayakkabı giydim tabi biraz zor giydim farkettim ki ayaklarımda şişme olmuş yoksa bu ayakkabı bana olurdu 😂😂biraz turladıktan sonra baktım ki olmuyor çareyi ayakkabının arkasını topuk altına koydum 🤣🤣
Veee eve bu şekilde yürüdüm 😂😂terlik giyseymişim keşke daha iyi olur Muş
Kızlar bende şiştim şiştim gerildim iyice az önce de karşıma bu video çıktı atayimda beraber gülelim dedim sizde zaten bunlari konuşmussunuz 😂😂

Ben Ağustos ayında diyetisyene başlamıştım 80 kilo ile hayatımda bu kiloyu ilk kez gördüm bu arada, neyse başladım güzel gidiyordu 70e geldim kasım ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 78 kg ile devam 5 ayda bu kiloyu geri almış olmamın şokundayım 🫣
Yiyemediğimiz günlerin acısını çıkarıyoruz sanki😃

Bugün 22. haftamda perinatoloji kontrolüm vardı. Herşey yolunda bebeğimizde çok şükür ama amniyo sıvısı biraz fazla olduğu ve bebeğin karnı biraz dobik olduğu için gebelik şekerinden şüphelendi.
Ben et yiyemiyorum, yumurta da.
Haftada iç gün spor yapıyorum. 22 haftada toplam 3 kilo aldım. Ne yapılabilir acaba önleyebilmek için? 2 hafta sonra şeker yükleme yapılacak..
Önceki gebeliğimde benim amniyo sıvısı da fazlaydı gebelik şekeri tanısı alıp diyete başladığımda normal düzeye geldi

Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için eve yeni girdim elhamdülillah herşey yolunda dedi doktor. Yüzünü göstermekte baya inat etti yürüdüm hareket ettim derken bir iki fotoğraf yakalayabildik detaylı için gün bekleyen tüm arkadaşlarım da çok güzel hayırlı haberler ile gelsinler inşallah
Çok sevindim güzel haberlerle gelmene canım benim ❤️ sağlıkla gelsin de minik gerisi onemli değil artık ❤️🤲🥰

Kızlar sabah tekrar detaylı doktoruna gideceğiz dualarınızı beklerim. İnşallah beyindeki o değer sınırın daha da altına düşmüştür ben stresten mahvoldum 2 haftadır. Bebeğim iyi diye düşünmek istiyorum öyle geçiriyorum kalbimden ama bir yandan da endişe etmeden yapamıyorum. Dualarınıza talibim. Sabah erkenden gideceğiz bakalım ne diyecek. 🤲❤️

Kızlar sabah tekrar detaylı doktoruna gideceğiz dualarınızı beklerim. İnşallah beyindeki o değer sınırın daha da altına düşmüştür ben stresten mahvoldum 2 haftadır. Bebeğim iyi diye düşünmek istiyorum öyle geçiriyorum kalbimden ama bir yandan da endişe etmeden yapamıyorum. Dualarınıza talibim. Sabah erkenden gideceğiz bakalım ne diyecek. 🤲❤️
Hiçbir sıkıntı yok diyecek inşallah ❣️

Endişe etmeni anlıyorum güzel düşünelim güzel olsunn

Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin canım stres yapma sakin ol düzelir merak etme 👍

Yarın güzel haberlerini alıcaz inşaAllah. Minik kuş sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin 🌸

Dualarım sizinle arkadaşım🌺 yarın buraya çok güzel haberler verdiğin mesajlarınla dönüş yap inşallah 🌺🌺

Ahh ahh gebeliği bilmeden aldım tonla siparişi, ilk üç ay bulantidan bakamadım öremedim, şimdi de sürekli oturamiyorum, beş dk beş dk otur kalk yapıyorum, inşallah iki aya bitiririm, yetismezse de gidip edebimle kv.me yaptiricam hepsini 😂😂

Yarına sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberlerini inşallah güzel haberler alacaksın gönülden inanıyorum dualarım seninle bacım ❤️

Dualarım seninle canım güzel haberlerle geleceksin inşallah ❤️

İnşallah canım Güzel haberlerle döneceksin 🤲🏻 dularım seninle 🥰

Ahh ahh gebeliği bilmeden aldım tonla siparişi, ilk üç ay bulantidan bakamadım öremedim, şimdi de sürekli oturamiyorum, beş dk beş dk otur kalk yapıyorum, inşallah iki aya bitiririm, yetismezse de gidip edebimle kv.me yaptiricam hepsini 😂😂
Aaa sende mi örüyorsun valbara maşallah ya grupta ne çok varmış marifetli hanımlar 🧿😍
Hahaha en tembeli benim sanırım bu konularda asla bir şey beceremem 🤣🤣🤣

Back
X