- 2 Şubat 2023
- 398
- 561
- 33
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.661
Dün izin günüydü. Okuldan geldim sahurda yedikleri tezgahta. Çamaşır bitmiş sermemiş. Yemek yapcam mutfağı toplarsan dedim. Tembel anca 2 saate kalktı topladı ben de yemeğe giriştim. O ara evi süpürttüm toz aldırdım. Bunlara kalırsak yandık, ittire kaktıra iş yaptırcaz ben de bi cinnetlik olmadım değil. Bazen yolasım geliyor ama seviyorum da yazık bize yaBugün de eşimi dövmedim arkadaşlar
Evet evet zaten yapılacaklar listesini eline tutuşturan biz, bir de ittir kaktır yapılınca hepten çıldırıyorumDün izin günüydü. Okuldan geldim sahurda yedikleri tezgahta. Çamaşır bitmiş sermemiş. Yemek yapcam mutfağı toplarsan dedim. Tembel anca 2 saate kalktı topladı ben de yemeğe giriştim. O ara evi süpürttüm toz aldırdım. Bunlara kalırsak yandık, ittire kaktıra iş yaptırcaz ben de bi cinnetlik olmadım değil. Bazen yolasım geliyor ama seviyorum da yazık bize ya
çocuk doğunca daha bi cinnete giriyor insan :) demeden birşey yapmıyor çoğu :) benim artık tepem atmıştı bi gün ki ( eşim çocuk bakımında inanılmaz destekti ) ama evin dağınıklığı konusunda bana yüklenmese de ya ev çok dağılıyor niye böyle oluyor diyip diyip duruyordu. baya bi patlamıştım. hem işe gidiyorum hem çocuk bakıyorum hem evi topluyorum bi kadın bulalım çok dağılmasından şikayetçiysen demiştim. sonrasında düzenli biri gelmeye başladı. erkekler sanıyor ki başka evler hep düzenli ya çocuklu ev işte dağınık olur yani ne bekliyorsunDün izin günüydü. Okuldan geldim sahurda yedikleri tezgahta. Çamaşır bitmiş sermemiş. Yemek yapcam mutfağı toplarsan dedim. Tembel anca 2 saate kalktı topladı ben de yemeğe giriştim. O ara evi süpürttüm toz aldırdım. Bunlara kalırsak yandık, ittire kaktıra iş yaptırcaz ben de bi cinnetlik olmadım değil. Bazen yolasım geliyor ama seviyorum da yazık bize ya
Maalesef öyleler canim sürekli onu yap bunu yap dememiz gerekiyor bazen. Ne yapalım böyleler işteBeynini kullanmıyor her şeyi ben ince ince planlayıp organize ediyorum ve sürekli ben komut veriyorum kurmalı robot gibiler resmen
hangi erkek beynini kullanıyor da sanki :))Beynini kullanmıyor her şeyi ben ince ince planlayıp organize ediyorum ve sürekli ben komut veriyorum kurmalı robot gibiler resmen
Perinatoloji doktoru iyi bi sorun yok diyo ama sanki o yalan söylüyor da takipli olduğum doktor yalan söylüyor gibi sonuçları alır almaz koştur koştur kendi doktoruma gidiyorumHehhehehee doktor bana bir sıkıntı görünmüyor dedi ama ben neden çelişkiye düşüyorum demiştim ahh ahhh yanlız degilim şükürler olsun:))hayırlısı ile sag saglim dogum yapalım inş bizim çilemiz bitmez:))
Benimki asla ben cirlamadan yapmıyor hamileliğin başından beri üzerine zimmetli işler var makinadan çamaşır çıkarıp kurutmaya atmak gibi geçenlerde ev tamir vs işleri birikti yapmadı uzun süre pazar günü cinnet geçirdim arkadaşıyla dışarıya gitti diye dönerken bı baktım elinde matkap silikon tabancası gelmiş bütün işleri halletti yok aglamayana meme yok bacımDün izin günüydü. Okuldan geldim sahurda yedikleri tezgahta. Çamaşır bitmiş sermemiş. Yemek yapcam mutfağı toplarsan dedim. Tembel anca 2 saate kalktı topladı ben de yemeğe giriştim. O ara evi süpürttüm toz aldırdım. Bunlara kalırsak yandık, ittire kaktıra iş yaptırcaz ben de bi cinnetlik olmadım değil. Bazen yolasım geliyor ama seviyorum da yazık bize ya
Ben kullanıyorum kuzum ama etkili mi hiç bi fikrim yok kiKızlar bio oil çatlak yağı kullananlar memnun musunuz? Ben şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum, eşim de bio oilden icin bundan alırdık dedi bende maliyetli diye istemedim dedim, o da hindistan cevizi yağı da buna yakın zaten gibi bir şey dedi ben hiç fiyatini sormamistim. Etkiliyse alayım araştır da dedi bir sorayım dedim sizlere.
Hahhaha buna o kadar güldüm ki. Ben de ara ara düşünüyorum bu erkeklerin düşünme kabiliyeti mesaili mi çalışıyo acaba diyeBeynini kullanmıyor her şeyi ben ince ince planlayıp organize ediyorum ve sürekli ben komut veriyorum kurmalı robot gibiler resmen
Anladım kuzum alıp bir deneyeceğim sanırım sağolBen kullanıyorum kuzum ama etkili mi hiç bi fikrim yok kiöyle sürüyorum kendimce sürdükten sonra hemen bir şeyler giymezsem epey nemli duruyor aslında ama çatlamayı önler mi emin değilim
Gazete varsa ona sorabilirsiniz en gec 4 gün bence olgunlaşması. Dolapta vs tutmayın mutfakta muhafaza edin :))Anladım kuzum alıp bir deneyeceğim sanırım sağolya bu arada bir avokado kaç günde olgunlaşıyor haftası gelecek neredeyse gelip gidip parmağımla bastırıyorum hala sert yemeye heves ettim ya olgunlaşamadı gitti diyorum ya
İnşallah mis gibi haberlerle dönersin canım arada ağrı acı normal bebekler yukarı çıkmaya başladı artık. Ve hareketlerin az çok olması da normal düzeni yok henüz çok küçükler bazen hissedip bazen hissetmemek normal. İnşallah her sey yolundadır ve çok güzel haberlerle gelirsinHayırlı cumalar olsun kızlar. Bugün benim detaylı randevum var saat 3 de 20+2 den beri minik minik hareket hissediyodum ama üç gündür yok denecek kadar az hissediyorum iki gündür de alt karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı acı hissediyorum. İnşallah Hayırlı haberler alırım. Uzun zamandır gitmedim de doktora heyecan dorukta dua eder dua beklerim
Yok dolapta değil de tezgahın üstünde ben ona bakıyorum o banaGazete varsa ona sorabilirsiniz en gec 4 gün bence olgunlaşması. Dolapta vs tutmayın mutfakta muhafaza edin :))
Hic mi yumuşama olmadı 1 hafta iyi bir zamanYok dolapta değil de tezgahın üstünde ben ona bakıyorum o banabir deneyeyim teşekkür ederim
Güzel haberlerini bekliyoruz. Sabahta benim sol kasıgım agrıdı normal şiddetli olmadıgı sürece.Hayırlı cumalar olsun kızlar. Bugün benim detaylı randevum var saat 3 de 20+2 den beri minik minik hareket hissediyodum ama üç gündür yok denecek kadar az hissediyorum iki gündür de alt karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı acı hissediyorum. İnşallah Hayırlı haberler alırım. Uzun zamandır gitmedim de doktora heyecan dorukta dua eder dua beklerim
Valla çok çok çok az bir yumuşama varHic mi yumuşama olmadı 1 hafta iyi bir zaman
Valla çok çok çok az bir yumuşama varyarına olur artık diye tahmin ediyorum pazar günü aldım bilerek sert aldım olgun mu çürük mü ayırt edemediğim için Umutvari tarif etmişti sağolsun parmağımla gelip gidip bakıyorum çok az yumusamis bugün alalı 5 gün olmuş ne kaldı pazara
İlk gebeliğimde de kullandım biooil hediye gelmişti , 58/60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim çatlağım çok oldu diyemem ama etkili mi onuda bilemem. Haftasonu aldım bu hafta kullanmaya başladım. Çünkü artık kaşınmaya başladı kaşımak yerine yağlayıp ovalıyorum. Geçen kinde 1 şişeyi bitiremedim oyüzden denemeye değer.Kızlar bio oil çatlak yağı kullananlar memnun musunuz? Ben şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum, eşim de bio oilden icin bundan alırdık dedi bende maliyetli diye istemedim dedim, o da hindistan cevizi yağı da buna yakın zaten gibi bir şey dedi ben hiç fiyatini sormamistim. Etkiliyse alayım araştır da dedi bir sorayım dedim sizlere.
Onu bi tane yağlı kağıda sar karanlık bi yerde tut daha çabuk olgunlaşırAnladım kuzum alıp bir deneyeceğim sanırım sağolya bu arada bir avokado kaç günde olgunlaşıyor haftası gelecek neredeyse gelip gidip parmağımla bastırıyorum hala sert yemeye heves ettim ya olgunlaşamadı gitti diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?