Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Bugün de eşimi dövmedim arkadaşlar
Dün izin günüydü. Okuldan geldim sahurda yedikleri tezgahta. Çamaşır bitmiş sermemiş. Yemek yapcam mutfağı toplarsan dedim. Tembel anca 2 saate kalktı topladı ben de yemeğe giriştim. O ara evi süpürttüm toz aldırdım. Bunlara kalırsak yandık, ittire kaktıra iş yaptırcaz ben de bi cinnetlik olmadım değil. Bazen yolasım geliyor ama seviyorum da yazık bize ya

Evet evet zaten yapılacaklar listesini eline tutuşturan biz, bir de ittir kaktır yapılınca hepten çıldırıyorum

çocuk doğunca daha bi cinnete giriyor insan :) demeden birşey yapmıyor çoğu :) benim artık tepem atmıştı bi gün ki ( eşim çocuk bakımında inanılmaz destekti ) ama evin dağınıklığı konusunda bana yüklenmese de ya ev çok dağılıyor niye böyle oluyor diyip diyip duruyordu. baya bi patlamıştım. hem işe gidiyorum hem çocuk bakıyorum hem evi topluyorum bi kadın bulalım çok dağılmasından şikayetçiysen demiştim. sonrasında düzenli biri gelmeye başladı. erkekler sanıyor ki başka evler hep düzenli ya çocuklu ev işte dağınık olur yani ne bekliyorsun

Beynini kullanmıyor her şeyi ben ince ince planlayıp organize ediyorum ve sürekli ben komut veriyorum kurmalı robot gibiler resmen
Maalesef öyleler canim sürekli onu yap bunu yap dememiz gerekiyor bazen. Ne yapalım böyleler işte bazen çıldırıyoruz evet ama seviyoruz da işte

Perinatoloji doktoru iyi bi sorun yok diyo ama sanki o yalan söylüyor da takipli olduğum doktor yalan söylüyor gibi sonuçları alır almaz koştur koştur kendi doktoruma gidiyorum

Benimki asla ben cirlamadan yapmıyor hamileliğin başından beri üzerine zimmetli işler var makinadan çamaşır çıkarıp kurutmaya atmak gibi geçenlerde ev tamir vs işleri birikti yapmadı uzun süre pazar günü cinnet geçirdim arkadaşıyla dışarıya gitti diye dönerken bı baktım elinde matkap silikon tabancası gelmiş bütün işleri halletti yok aglamayana meme yok bacım

Ben kullanıyorum kuzum ama etkili mi hiç bi fikrim yok ki öyle sürüyorum kendimce sürdükten sonra hemen bir şeyler giymezsem epey nemli duruyor aslında ama çatlamayı önler mi emin değilim

Hayırlı cumalar olsun kızlar. Bugün benim detaylı randevum var saat 3 de 20+2 den beri minik minik hareket hissediyodum ama üç gündür yok denecek kadar az hissediyorum iki gündür de alt karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı acı hissediyorum. İnşallah Hayırlı haberler alırım. Uzun zamandır gitmedim de doktora heyecan dorukta dua eder dua beklerim

Ben kullanıyorum kuzum ama etkili mi hiç bi fikrim yok ki öyle sürüyorum kendimce sürdükten sonra hemen bir şeyler giymezsem epey nemli duruyor aslında ama çatlamayı önler mi emin değilim
Anladım kuzum alıp bir deneyeceğim sanırım sağol ya bu arada bir avokado kaç günde olgunlaşıyor haftası gelecek neredeyse gelip gidip parmağımla bastırıyorum hala sert yemeye heves ettim ya olgunlaşamadı gitti diyorum ya

Gazete varsa ona sorabilirsiniz en gec 4 gün bence olgunlaşması. Dolapta vs tutmayın mutfakta muhafaza edin :))

İnşallah mis gibi haberlerle dönersin canım arada ağrı acı normal bebekler yukarı çıkmaya başladı artık. Ve hareketlerin az çok olması da normal düzeni yok henüz çok küçükler bazen hissedip bazen hissetmemek normal. İnşallah her sey yolundadır ve çok güzel haberlerle gelirsin gelir gelmez yaz bekleriz

Gazete varsa ona sorabilirsiniz en gec 4 gün bence olgunlaşması. Dolapta vs tutmayın mutfakta muhafaza edin :))
Yok dolapta değil de tezgahın üstünde ben ona bakıyorum o bana bir deneyeyim teşekkür ederim

Güzel haberlerini bekliyoruz. Sabahta benim sol kasıgım agrıdı normal şiddetli olmadıgı sürece.

Hic mi yumuşama olmadı 1 hafta iyi bir zaman
Valla çok çok çok az bir yumuşama var yarına olur artık diye tahmin ediyorum pazar günü aldım bilerek sert aldım olgun mu çürük mü ayırt edemediğim için Umutvari tarif etmişti sağolsun parmağımla gelip gidip bakıyorum çok az yumusamis bugün alalı 5 gün olmuş ne kaldı pazara

az yumuşama varsa yarına olur merak etmeyin. Afiyet şifa olsun bebişe kilo olsun

İlk gebeliğimde de kullandım biooil hediye gelmişti , 58/60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim çatlağım çok oldu diyemem ama etkili mi onuda bilemem. Haftasonu aldım bu hafta kullanmaya başladım. Çünkü artık kaşınmaya başladı kaşımak yerine yağlayıp ovalıyorum. Geçen kinde 1 şişeyi bitiremedim oyüzden denemeye değer.

Avakoduyu alınca enaz 5 tane alıyorum , ilk dolaba koyuyorum 1-2 sini dışarı koyup olgunlaşmasını bekliyorum hızlı olmuyor..

Onu bi tane yağlı kağıda sar karanlık bi yerde tut daha çabuk olgunlaşır ya da bi elmanın yanına koy. Buzdolabında durunca da olgunlaşmıyorlar buzdolabında durmasın ben de aldıklarım olgunlaşsın diye bekliyordum olgulaşamadan çürüdü biri kötü seçim yapmışım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…