Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kız nereye kapaticaz doğurduk deyip gidecek halimiz yok ya buradan devam ederiz, bu bebeler nasıl büyüyecek konu mu açıp durucaz
Sorma zaten benim gibi ilk doğuracak çok anne var senin gibi tecrübeli annelerin olması da bize çok büyük fayda bu grup gerçekten harika bi şey

Sorma zaten benim gibi ilk doğuracak çok anne var senin gibi tecrübeli annelerin olması da bize çok büyük fayda bu grup gerçekten harika bi şey
Tecrübeden ziyade şey bı his var esekten düşmüşüm halini esekten düşmüş anlar tam o anda aynı seyleri yasamais insanlarla konuşmak çok rahatlatır ki burada onlarca olacağız, ben oğlumda kuzenim ve eşimin kuzeniyle aynı haftalarda doğum yaptım kuzenimle baya konuştuk iletişim halindeydik gelişimle ilgili hep bilgi alisverisi yaptık, rahat takip edebildim yani, bu büyük artı bence

Ne kadar güzel bi şey inanın ben yukarıda biberon konusunu okurken bile büyük cahillik ile okuyorum hiç bir bilgim yok ama her şey bir tecrübe zamanla öğreneceğiz kendimi korkutmamaya çalışıyorum

Ne kadar güzel bi şey inanın ben yukarıda biberon konusunu okurken bile büyük cahillik ile okuyorum hiç bir bilgim yok ama her şey bir tecrübe zamanla öğreneceğiz kendimi korkutmamaya çalışıyorum
Hiç korkmaa bebisle her şey öğreniliyor, içgüdüsel bı durum alıştıkça anlıyorsun, anladikca daha çok öğreniyorsun, hıc stres yapma tadını çıkar güzel şeyler bunlar

Bence de grubu kapatmayız zaten lohusa depresyonu yok kilosu falan hepsini aşarız inşAllah
Ayy yok kapatılmasın ya ben çok alıştım hepinize herkesin ne durumda olduğunu neler yaptığını merak ediyorum vaktim olduğu sürece hep burda takılıyorum bundan sonraki süreçlerde bile herkesin bir birine destek olacağından eminim

Hehhehehee doktor bana bir sıkıntı görünmüyor dedi ama ben neden çelişkiye düşüyorum demiştim ahh ahhh yanlız degilim şükürler olsun:))hayırlısı ile sag saglim dogum yapalım inş bizim çilemiz bitmez:))

Selamm kızlar nasılsınız? Ya ben daha hiç çatlak için bir şey yapmaya başlamadım. İlk hamileliğimde çok düzenli Lierac kullanmıştım, 37. Haftaya kadar hiç bir şey yoktu sonra iki gün içinde göbeğimin altı hep çatladı. Şimdi de diyorum zaten çatlayacak olan çatladı kremler de etki etmedi hiç kullanmasam mı yoksa daha mı kötü olur bu sefer malum göbüşler ikinci hamilelikte daha büyük oluyor

Birebir aynısını yaşadım malesef salı doğum yaptım cumartesi annem gitti. Kaldık eşimle başbaşa çocuk hiç durmadan ağlıyor. gece gündüz uyumuyor. İki taraftan da bir Allah'ın kulu yok zaten aynı sehirde. Birde pandemi dönemi kimse gelip gitmiyor evlere . Ben saatlerce emzirdigim için açlıktan diye hiç aklıma gelmiyor emziriyorum zannediyorum çocuk doyuyor. Sonra sarılık üst sınırda çıktı yoğun bakımda ışık tedavisi gördü kızım. O lohusa psikolojisiyle öyle zordu ki bunları yaşamak.... 1 Aylık kontrole gidince anladık çocuk doğum kilosunun da altına düşmüş. O kadar üzüldüm o kadar ağladım ki... Ben nasıl anlayamadım nasıl anneyim diye. Tecrübesizlik yalnızlık çok zor...

Kızlar bio oil çatlak yağı kullananlar memnun musunuz? Ben şuan hindistan cevizi yağı kullanıyorum, eşim de bio oilden icin bundan alırdık dedi bende maliyetli diye istemedim dedim, o da hindistan cevizi yağı da buna yakın zaten gibi bir şey dedi ben hiç fiyatini sormamistim. Etkiliyse alayım araştır da dedi bir sorayım dedim sizlere.

Bende hindistan cevizi yağıyla başladım ama hem kokusunu sevmediğimden hemde etkili bulmadığımdan araştırdım temiz içerikli seçeneklerden biodermanın büyük kocaman bi nemlendiricisini aldım onu kullanıyorum. Kaşıntım ney azaldı rahatladım çok şükür. Çk güzel nemlendiriyor. Cildim pul pul dökülüyordu o geçti.

ilk hamileliğimde sadece 12 kilo aldım ve hergün yağlandım resmen o kadar dikkat ettim ki ama inanılmaz çatladım. Genetik çünkü annem de çok çatlağı vardı. Şimdi ikizlerle 23. haftadayız ve göbeğim 30 haftalık gibi bir önceki hamileliğimde ne kadar çatladığım o kadar netki resmen harita :) ama sağlık olsun daha bunun 2 katı büyüyecek bu göbek nerdeyse . hepsi geçer diyorum yeterki sağlıkla doğsunlar. vakitlice gelsinler . Bedenlerimizde de böyle hatıraları oluversin.

Evet tabi ki mühim olan sağlıklı olmaları. Çatlaklara zaten alıştık sağlık olsun

Canım az ve sık beslen. Karbonhidrat meyve çok etkiliyor. Benim ilk gebeliğimde biraz gebelik şekerim vardı dikkat ettim sürekli şeker aleti ile ölçtüm. Bebeğim iri idi . ama zaten genetikti aslında eşim de ben de boyluyuz iri sayılırız. düzenli beslenince bir sorun yaşamadım şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…