- 29 Ekim 2020
- 1.889
- 4.200
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.721
Endişe etmeni anlıyorum güzel düşünelim güzel olsunn
Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin canım stres yapma sakin ol düzelir merak etme
Yarın güzel haberlerini alıcaz inşaAllah. Minik kuş sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin
Dualarım sizinle arkadaşımyarın buraya çok güzel haberler verdiğin mesajlarınla dönüş yap inşallah
Yarına sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberlerini inşallah güzel haberler alacaksın gönülden inanıyorum dualarım seninle bacım
Dualarım seninle canım güzel haberlerle geleceksin inşallah
Hepinize çok çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız destekleriniz için çok sağolsun inşallah iyi haberlerle gelirizİnşallah canım Güzel haberlerle döneceksindularım seninle
Rabbim, korktuklarından emin eylesin. İyi haberlerle icini ferahlatsın bacım.Hepinize çok çok çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız destekleriniz için çok sağolsun inşallah iyi haberlerle geliriz
Yanlız değilsinnnAaa sende mi örüyorsun valbara maşallah ya grupta ne çok varmış marifetli hanımlar
Hahaha en tembeli benim sanırım bu konularda asla bir şey beceremem
Benim anlamadığım diyete nasıl başlayacağım..Önceki gebeliğimde benim amniyo sıvısı da fazlaydı gebelik şekeri tanısı alıp diyete başladığımda normal düzeye geldi
Bu mesajı yazmamın sebebi; geçen hafta 1.5 kg almış görünüyordum. Bu hafta ise 9 günde -300 gram. Yeme düzenimiz değişmeden aldığımız kilodan endişe etmeyelim. Bol su hareket ins bu ödemleri de azaltacağızGüncel kilo durumu
21+3 84.5
22+3 86
23+5 85.7
Başlangıçtan bugüne toplam 5.3 kg almış görünüyorum.
Geçmiş olsun diyeyim. Gelmeden geçip gitsin.Kızlar hepinize günaydın:)
3 hafta önce idrar tahlili vermiştim protein eser çıkmıştı. Doktor önemli değil ama tekrarlayalım dedi ve dün verdim protein 1+ çıkmış
Tansiyonum çok şükür normal. Bugün daha 24 haftalık oldum sonucu görüncede korktum baya
Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
Sonucu doktoruma attım cevap bekliyorum bakalım
Allah ın izniyle güzel haberler alacağız canım çok zor biliyorum bende hala rahat edemedim ama dediğimiz gibi elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah aminKızlar sabah tekrar detaylı doktoruna gideceğiz dualarınızı beklerim. İnşallah beyindeki o değer sınırın daha da altına düşmüştür ben stresten mahvoldum 2 haftadır. Bebeğim iyi diye düşünmek istiyorum öyle geçiriyorum kalbimden ama bir yandan da endişe etmeden yapamıyorum. Dualarınıza talibim. Sabah erkenden gideceğiz bakalım ne diyecek.
İnşallah canım çok teşekkür ederimBu mesajı yazmamın sebebi; geçen hafta 1.5 kg almış görünüyordum. Bu hafta ise 9 günde -300 gram. Yeme düzenimiz değişmeden aldığımız kilodan endişe etmeyelim. Bol su hareket ins bu ödemleri de azaltacağız
Geçmiş olsun diyeyim. Gelmeden geçip gitsin.
Gebelikte idrarda protein görülmesi aslında sık karşılaşılan bir şey. Bir şey demeyip takip edelim de diyebilir, 24 saatlik idrar da isteyebilir.
Gebelik zehirlenmesi için 24 saatlik idrardaki protein kaçağına bakılıyor. Tansiyonun yüksek değilse ins endişe etme.
Önceki gebeliğimde bir gün hastanede yattım o şüphe ile. Bende müthiş bi ödem vardı. Pompa ile şişirilmiş gibi her yanım sisti. İdrarda eser oranda protein çıkıyordu. Bi gün tansiyonum yükseldi. Yatış verdi dr. 24 saatlik idrarda protein tahlili temiz çıkınca taburcu etti. Bi daha da sıkıntım olmadı.
Peki silikonlu göğüste daha büyüme olur mu acaba? Bilginiz varsa çok merak ediyorum. En büyük korkum süt kanalları ile ilgili ama yıllar öncesinde doktor süt kanalları kapanmadı demişti umarım öyledir. Göreceğiz.Evet canım benim gebeliği öğrendiğim zaman bir anda büyüdü 80den 85e çıktı yeni sütyen almıştım balensiz. Halen onlar devam, başka büyümedi kaşıntı ağrı da olmadı. Umarım bu boyda kalırbeklemek mantıklı dediğin gibi. Peki son ay 1 büyük mü alayım süt gelince şişer diye?
Günaydın kızlar bende iş yoğunluğundan pek yazamıyorum ama takip ediyorum dün beni de sağlık ocağından aradılar gittim kaydimi yaptılar nabız tansiyon kilo olctuler tetanoz aşısı içinde hemşire bebeğin net hareketlerini hissediyor musun diye sordu beni yeni hissetmeye basladigimi arada hissediyorum hatta fazla değil dedim ilk gebelik normal dedi ama tetanozu haftaya yapalım dedi bebek hareketleri net hissedilince yapıyoruz dediler geç olmazmi dedim yok 20 ile 32 haftaya kadar yapılabilir dendi haftaya da detaylı ultrasona girecem biraz korkuyorum açıkçası banada dua edin
Benim suyum normale döndü ama şekerim çok düzensizdi. İnsülin başladık yine düzene oturmadı sürekli bir insülin dozu ayarlıyorduk her hafta doktora gidiyordum. Çok iyi beslendiğim öğünde şekerim 200 ü geçip, kötü beslendiğim bir öğünde şekerim normal çıkıyordu. Böyle uğraşırken doğuma girdim en sonunda. Bence bu tamamen gebelikteki hormonlarla alakalı çünkü bir türlü anlayamamıştım, yürüyüş yapıyordum yine yüksek çıkıyordu. 31 yaşındaydım, bilmiyorum yaşla mı ilgili. Gebelik şekeri çıkarsa önce diyetisyene gidip bir süre diyetle şeker takibi yapılıyor, yine düşmezse insülüne başlanıyor. sonrası düzenli takipBenim anlamadığım diyete nasıl başlayacağım..
Bana göre sadece et tüketmiyorum, fakat yerine protein koyuyorum. Tatlı ile aram oldum olası hiç olmadı.. baya dikkatli biriyim yemesine içmesine. Herhalde diyorum bu yaştan oluyor. Neredeyse 40 yaşında doğuracağım çünkü..
Aaa sende mi örüyorsun valbara maşallah ya grupta ne çok varmış marifetli hanımlar
Hahaha en tembeli benim sanırım bu konularda asla bir şey beceremem
HahahahYanlız değilsinnnBende dedim bi bebişe düz bir yelek öreyim ip aldım bir hevesle ama nerdeeee:))) kayınvalidem dedi ben örerim tamam ince işler hic bana göre değil ve beceremiyorum da zaten :)
Az da değilmişÖruyorum ya severim örmeyi sis tığ mig hepsini yapıyorum da bu siparisler iğne oyası60tane yaza olacaklardı da yazın meşgul olacak gibiyiz yapabildiğimi yapıp çıkaracağım.artik gerisini kv.deme falan tamamlatirim
Bütün oeguleri yapardım iğne oyası hiç bilmiyordum, evlendiktenten sonra cöktum kv.me öğret bana da diye, ay oda gelinim bir şey öğretmemi istedi diye gaza geldi, iki gundde öğretti, eşe dost ayaparken baktım sipariş almışım gidiyor, zevkli oluyor dedim bari yapayımAz da değilmişşanlısın kv yapıyor aradan çıkarırsın çoğunu
Amin inşallah bacım duaların için çok teşekkür ederimRabbim, korktuklarından emin eylesin. İyi haberlerle icini ferahlatsın bacım.
Aminnn canım inşallah. Rahat etmek zor bir problem var dediler ya tamam artık konu evlat olunca rahat etmek çok zor çok iyi anlıyorum bende seni. İnşallah sağlıkla alacağız inşallah canım.benim. çok şükür haberlerim iyi darısı bekleyen tüm annelerin ve senin başına olsun inşallahAllah ın izniyle güzel haberler alacağız canım çok zor biliyorum bende hala rahat edemedim ama dediğimiz gibi elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah amin
Canım bu konuyla alakalı inan hiç bir fikrim yok ama geçmiş olsun demek istedim. İnşallah en kısa zamanda geçer gider. İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaİnşallah canım çok teşekkür ederim
Büyük ihtimalle benden de 24 saatlik idrar isteyecek. İnşallah temiz çıkar
Ödemim yok,tansiyonum yüksek değil çok şükür ki ama genel olarak bi takip yapılacak herhalde tansiyon için de
Sizin adınıza çok sevindim umarım benimde temiz çıkar 24 saatlik idrar ve sıkıntı yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?