Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
İğneyi kırarım diye çok korkuyorum. Biraz elim alışsın, sonra zevkli kısma da geçebilirim ins.

Esim diyor ki ufak tadilatları yap. Birkaç senede makine kendini amorti eder.
Kız kırılsın igne ne olacak bı zuccaciyeden alirsinn bi paket kira kıra ogrenirsin otuz kırk lira birseydi en son bende muslin kumaş alıp minnak pijamalar dikmek istiyorum tiril tiril bebise, oğluma battaniyelerini dikmistim, şimdi yine dikeceğim de yaz bebesi diye aceleye getirmiyorum kumaş almak bile zevkli kapalıyım ben alıp kullanmadığım kısalan elbiselerin eteklerinin altına desen desenfistolar falan diktim baya iş görüyor, pratik çözümler

Ay ne bileyim, annem iğne kırılınca bizi Kadıköy e gönderirdi. Zor bulunurdu. İğnesi orijinal olsun, Singerin mağazası orda diye. Hoş şimdi her şey internetten bulunuyor. Doğru diyorsun. O kadar korkmamam lazım.

Battaniye yapma fikri çok iyi. Hem basit hem de pratik

Ya öyle güzel kumaşlar var ki dışarı da arasan bulamazsin mis gibi battaniye oluyor, iğneyi internetten alırsın ya da zuccaciyeler satıyor artık orj.paketli onlar hiç dert değil, alınmış bı dene olmazsa bozarsin gider, olmadı dersin kafan ağrımaz

Kızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?

Kızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?
Olur daa, ben geçen sürüne sürüne gittim, benim sana verecek ilacım yok ki şu durumda dedi, parol iç bolca dinlen meyve ye dedi sepetledi devlet gebelikte zorunlu olmadıkça ilaç vermiyor, özele gidersen anca işte orada verebilirler, atlatabilecek gibiysen uğraşma dayan portakala, limona, zencefili yat dinlen, geçmiş olsun

Çok şükür canım

Oyyy muhteşem çok tatlı bir şey olmuş bu

Gözün aydın canım bugün foruma girdim girdim durdum senden haber var mı diye... Şükürler olsun iyi haber geldi inşallah değerler yükselmeden kucağına alırsın prensesini

Boşuna gidip sürünmeye gerek yok diyosun yani

Geçmiş olsun.

Eşim on gündür feci grip. Kırıldı adam yere yapıştı. İki gündür hastalık bitmiş gibi. Çok şükür bana bulaşmadı dedim dün. Hay benim dilimi…

Geceden beri boğazımda huzursuzluk ve yoğun geniz akıntısı var. Devamlı yutkunma ihtiyacı arada öksürme.. Gümbür gümbür geliyor yani..

Yılbaşında çok fena hasta olmuştum. Aile hekimine gittim. Yalvar yakar oldum. Kadın sana ilaç veremem dedi. Bol meyve, çorba, bitki çayı içeceksin dedi. Parol yazdı gönderdi.

Tam hasta olma mevsimi aciller kırılıyor hastalardan. Bende de grip belirtileri yok ama malesef bahar alerjim var. Azıcık güneş çıktı hemen polen mi geldi toz mu geldi noldu bilmiyorum. Felaket tıkanığım. Gözlerim burnum her yerim akıyor resmen. Gece burnumun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Doktor gebeler için güvenli bi deniz tuzundan burun spreyi verdi ama onu da kullanınca burnum kanıyor eşim diyor ki gebelikte yaşayabileceğin her şeyi yaşadın resmen öyle böyle geçireceğiz. Bal zrncefil çayı kurtarıcı ve gebelikte güvenli allahtan. Hastalara tavsiye ederim rabbi. Daha büyük dert vermesin

Kızlar ben domuz gribi oldum perişanım bogazlarim komple enfeksiyon kapmış ha bire serum veriyorlar ama öksürük geçmiyor ne yapsam da öksürüğü kesebilirim

Kızlar ben domuz gribi oldum perişanım bogazlarim komple enfeksiyon kapmış ha bire serum veriyorlar ama öksürük geçmiyor ne yapsam da öksürüğü kesebilirim
Bana kanama alanimda vardı aktiflesmesin öksürükle diye mecburiyetten kortizonla antibiyotik iğne vermişlerdi sekiz gün iğne oldum, öksürük surubu ve bı hap daha vardı onlari kullandım, ikinci gününde öksürük hafiflemisti üç dört gün içinde atlattım, size ne serumu veriyorlar ki kesilmedi, çok geçmiş olsun öksürüğün tek çaresi çok su içmek, ılık ballı su icebilirsin bikac damla limon ve çok hafif karabiberle, domuz gribine nerden buldun kalabalığa mı girdin, hep acillerde doluydu ya

ben de bi kutu antibiyotik bitirdim tam iyileştim derken bu sabah boğazım şişmiş yine yutkunurken acıyor. Vay ben nere gidem
Lisede öğretmenim millet de hasta hep, hastalık hiç bitmiyor acaba derslerde maske mi taksam nefesim yetmiyor maskeyle de nasıl konuşucam sürekli. Napim sizce

Of salgın var heralde benimde öyle başladı şimdi kitledi beni tamamen burnum komple tıkalı asla nefes alamıyorum öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki size de geçmiş olsun inşallah hemen iyilesiriz

Ben de bugün biraz alışveriş yaptım kızlar kizceme hastane çantası için bir kaç bir şey aldım kendime de hastane için gecelik pijama takımı sabahlık falan aldım. Keyfim yerine geldi bugünlük çok alışveriş sevmem aslında ama insan bebeği için bir şeyler bakınca nasıl motive oluyor. Allah sağlıkla giymeyi goydirmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-15-19-13-44-068_trendyol.com.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2025-03-15-19-13-28-488_trendyol.com.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2025-03-15-19-12-43-946_trendyol.com.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250315_114609.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…