- 8 Ağustos 2011
- 11.083
- 5.817
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.761
İğneyi kırarım diye çok korkuyorum.Benim de var dikiş makinem acayip zevkli aslında biraz öğrenince
Kız kırılsın igne ne olacak bı zuccaciyeden alirsinn bi paket kira kıra ogrenirsin otuz kırk lira birseydi en son bende muslin kumaş alıp minnak pijamalar dikmek istiyorum tiril tiril bebise, oğluma battaniyelerini dikmistim, şimdi yine dikeceğim de yaz bebesi diye aceleye getirmiyorum kumaş almak bile zevkliİğneyi kırarım diye çok korkuyorum.Biraz elim alışsın, sonra zevkli kısma da geçebilirim ins.
Esim diyor ki ufak tadilatları yap. Birkaç senede makine kendini amorti eder.
Ay ne bileyim, annem iğne kırılınca bizi Kadıköy e gönderirdi. Zor bulunurdu. İğnesi orijinal olsun, Singerin mağazası orda diye. Hoş şimdi her şey internetten bulunuyor. Doğru diyorsun. O kadar korkmamam lazım.Kız kırılsın igne ne olacak bı zuccaciyeden alirsinn bi paket kira kıra ogrenirsin otuz kırk lira birseydi en son bende muslin kumaş alıp minnak pijamalar dikmek istiyorum tiril tiril bebise, oğluma battaniyelerini dikmistim, şimdi yine dikeceğim de yaz bebesi diye aceleye getirmiyorum kumaş almak bile zevkli
Ya öyle güzel kumaşlar var ki dışarı da arasan bulamazsin mis gibi battaniye oluyor, iğneyi internetten alırsın ya da zuccaciyeler satıyor artık orj.paketli onlar hiç dert değil, alınmış bı dene olmazsa bozarsin gider, olmadı dersin kafan ağrımazAy ne bileyim, annem iğne kırılınca bizi Kadıköy e gönderirdi. Zor bulunurdu. İğnesi orijinal olsun, Singerin mağazası orda diye. Hoş şimdi her şey internetten bulunuyor. Doğru diyorsun. O kadar korkmamam lazım.
Battaniye yapma fikri çok iyi. Hem basit hem de pratik
Yaaa ne güzel benim annem gibiBenim annem neler örmüş kızlar bi görseniz patikler yelekler ama çok heves ettim ya bir tane bile olsa öreyim diye ama tek bildiğim düz örgü
Olur daa, ben geçen sürüne sürüne gittim, benim sana verecek ilacım yok ki şu durumda dedi, parol iç bolca dinlen meyve ye dedi sepetlediKızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?
Çok şükür canımKızlar geldim çok şükür bin şükür yükselme yok sınırın altında. 9.3 ölçtü doktorunla aynı ölçtüm dedi. Hatta 8 küsür bak en geniş yerden ölcüyorum 9.3 çıkıyor dedi. Yukselmemis düşmüş yani iyi falan dedi çok sevindim tabiidoktoruma msj attım o da yükselme yok randevunda gelirsin dedi 4 Nisan'da gideceğim nasipse şeker ölçümü falan yapılacak. Detaylı doktoru da 1 ay sonra yine böyle kontrol randevusuna çağırdı. Sanırım doğana kadar yükselip yukselmedigini takip edecekler. Olsun bebeğim iyi olsun da gider gider gelirim hiç sorun değil
Oyyy muhteşem çok tatlı bir şey olmuş buBen de şişle hiç öremiyorum.
Perdenin kenarı yırtılmış. Cama da uzun geliyor boyu, yere alıyor uç kısımları. Eşim, ufak tefek her şeyi terziye götürüyoruz. Tadilatlara bi sürü para veriyoruz. YouTube dan izledim çok kolaymış perde kısaltmak dedi. He de dedim. Hiç ses etmedim. Adam dikiş makinesi almış gelmiş
Diyor ki ben makineyi aldım. Dikme işi sende.Video vardır netten bakarsın dedi. Üç gündür kutusunda duruyor. Sabah dedi ki hadi bunu aç. Kullan bakalım, çalışmıyorsa geri götüreyim. YouTube a baktım, kutu açılışı vardı, izledim kurdum. Perdenin kenarını diktim. Kendime gelinlik dikmiş gibi bi hava geldi
Annem kardeşim giysi, elbise vs her şeyi diker. Ama evde makine old halde hiç elimi sürmemiştim dedim. Şakayla karışık bana dedi ki. işimize yaramayan bebekler örüyorsun, bunu yap bari faydamıza dedi.
İki günden beridir şu kızçeyi örüyorum, az önce bitti.Eki Görüntüle 3560404
Gözün aydın canım bugün foruma girdim girdim durdum senden haber var mı diye... Şükürler olsun iyi haber geldi inşallah değerler yükselmeden kucağına alırsın prensesiniKızlar geldim çok şükür bin şükür yükselme yok sınırın altında. 9.3 ölçtü doktorunla aynı ölçtüm dedi. Hatta 8 küsür bak en geniş yerden ölcüyorum 9.3 çıkıyor dedi. Yukselmemis düşmüş yani iyi falan dedi çok sevindim tabiidoktoruma msj attım o da yükselme yok randevunda gelirsin dedi 4 Nisan'da gideceğim nasipse şeker ölçümü falan yapılacak. Detaylı doktoru da 1 ay sonra yine böyle kontrol randevusuna çağırdı. Sanırım doğana kadar yükselip yukselmedigini takip edecekler. Olsun bebeğim iyi olsun da gider gider gelirim hiç sorun değil
Olur daa, ben geçen sürüne sürüne gittim, benim sana verecek ilacım yok ki şu durumda dedi, parol iç bolca dinlen meyve ye dedi sepetledidevlet gebelikte zorunlu olmadıkça ilaç vermiyor, özele gidersen anca işte orada verebilirler, atlatabilecek gibiysen uğraşma dayan portakala, limona, zencefili yat dinlen, geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Kızlar selam çok kötü grip gibi bisey oldum boğaz ağrısı yutkunamama öksürük balgam burun tıkanıklığı doktoruma sordum kbbye gitmen lazım dedi ama randevu yol acile gitsem olur mu sizce ?
Ciğerine inip tikanmadiysan sürüm sürüm surunmuyorsan boşuna gitme, hafif acılı bı çorba, zencefil çayı, uzerine parol iç yatBoşuna gidip sürünmeye gerek yok diyosun yani
Bana kanama alanimda vardı aktiflesmesin öksürükle diye mecburiyetten kortizonla antibiyotik iğne vermişlerdi sekiz gün iğne oldum, öksürük surubu ve bı hap daha vardı onlari kullandım, ikinci gününde öksürük hafiflemisti üç dört gün içinde atlattım, size ne serumu veriyorlar ki kesilmedi, çok geçmiş olsun öksürüğün tek çaresi çok su içmek, ılık ballı su icebilirsin bikac damla limon ve çok hafif karabiberle, domuz gribine nerden buldun kalabalığa mı girdin, hep acillerde doluydu yaKızlar ben domuz gribi oldum perişanım bogazlarim komple enfeksiyon kapmış ha bire serum veriyorlar ama öksürük geçmiyor ne yapsam da öksürüğü kesebilirim
Of salgın var heralde benimde öyle başladı şimdi kitledi beni tamamen burnum komple tıkalı asla nefes alamıyorum öksürürken ciğerlerim sökülüyor sanki size de geçmiş olsun inşallah hemen iyilesirizGeçmiş olsun.
Eşim on gündür feci grip. Kırıldı adam yere yapıştı. İki gündür hastalık bitmiş gibi. Çok şükür bana bulaşmadı dedim dün. Hay benim dilimi…
Geceden beri boğazımda huzursuzluk ve yoğun geniz akıntısı var. Devamlı yutkunma ihtiyacı arada öksürme.. Gümbür gümbür geliyor yani..
Yılbaşında çok fena hasta olmuştum. Aile hekimine gittim. Yalvar yakar oldum. Kadın sana ilaç veremem dedi. Bol meyve, çorba, bitki çayı içeceksin dedi. Parol yazdı gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?