Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızcelerim ya ben gebe kalmadan önce çok kilo almıştım 10-15 kilo filan sonra dedim verir öyle hamile kalırım demiştim ama tabi vermeden kaldım hamilelikte dikkat ederim almam dedim. Dikkat etmedim hiç aldıkça alıyorum biraz moralim bozuk resmen yusyuvarlak Bi kadın oldum. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebisi de. Bu kiloyu verebilecek miyim diye de moralim bozuluyor aynalara bakasım yok

Vallahi al benden de o kadar.. veremediğim kilolarımla hamile kaldım 72 kiloyum şuan ve bu kiloyla doğuma gitmiştim oğlumda.. aynalara bakmak istemiyorum hantallaştım bedenimi taşımakta zorlanıyorum ama tam gaz yemeye devam ediyorum

Canım bu kadınların genel problemi maalesef. Ben de 1.5 yıl önce evlendim ve evlenince 10 kilo birden aldım. Geçen yıl da dış gebelik yaşayınca stresten yediğim için 5 kilo daha aldım oldu 15 kilo. Veririm diyordum veremedim 73 ile hamile kaldım Ama bu saatten sonra önemli olan bebişimizin sağlığı olduğu için yapacak hiçbir şeyimiz yok. Sadece abartmadan bebişlerimiz için sağlıklı kilolar alarak hamileliği tamamlayalım inşallah. Amaaan doğumdan sonra hallederiz ne yapalım yani. Doğumdan sonra diyet grubu kuracağız zaten dimi kızlar? Tüm anneleri buradan oraya transfer edeceğiz

Bu nasıl bi ıslaklık oluyor yani akıntıyla nasıl ayırıcaz benim çok akıntım oluyor da

Hiç ummadığım yerden çatlamışım 3-4 aydır memeler büyümüyordu ben de oralara çatlak kremi sürmüyordum, banyodan sonra nemlendiriciyi de üst kısma sürüyordum. Meğer göğsümün alt yuvarlak kısımları pembe pembe çatlamış. Ulen sniper vurmuş gibi hissediyorum hiç oradan çatlayan duymamıştım ya.

İstemsiz güldüm özür dilerim bende haftasonu çatlak kremi nemlendirici felan alıp artık sürmeyi düşünüyorum da neler önerirsiniz kızlar biraz alerjik bi bünyem var

Benim göbüşüm hiç çatlamamıştı oğlumda göğsümüm teki çatlamıştı küçüktü göğüslerim doğumdan önce, şimdi bakıyorum sanki yine göğüslerim çatlıyor gibi geldi mutlaka yağ sür canım

Ben de küçük memeliyim normalde. Ay hiç beklemezdim kalbim kırıldı

Ben kremler yağlar sürdüğüm halde çatlamışım. Harita gibi olacağım hamilelik sonunda Nerelerim çatlar onu de kestiremediğim için komple bacaktan boyna kadar yağlar sürüyorum Belki genetiğinde yoktur da çok çatlamazsın, yağları kremleri boca etmeni öneririm benim gibi boynuna kadar

Ya ben evde kocamın tişörtlerini giyiyorum aslında ama tesettürlüyüm o yüzden tişörtleri sadece evde giyebiliyorum. Onun haricinde eşimin bedeni xl . Benim hamilelikten önce xs idi. O yüzden aramızda devasa bi fark var zaten şortlarını falan anca giyebilirim belki evde ama bugün geçen ay doğum yapmış kuzenime gittim tüm hamile pantolonlarını verdi bana muhtemelen tüm hamileliği bunlarla geçiririm kombininize de bayıldım efendim çok şıksınız

Ay çok pahalanmış ya. Lierac 2li 7000 olmuş. Ben kakao yağına falan geçeceğim sanırım.

Ben normal bir nemlendirici, badem yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ sürüyorum. Bütün tuşlara basıyorum ucuz yoldan halletmeye çalışıyorum

Henüz çatlamadıysan geç kalmadın demektir. Bio-oil de önerilenler arasında. Kimisi de meyilli olan her türlü çatlıyor diyor. Bir umut sürüyorum ben.
Ben ilk gebelikte hep lierac kullandım. Durdu durdu son ay çatladı sinirim bozulmuştu bir sürü kreme yazık djdjjf pehlivan gibi heryerime sürerdim bide yine çatlaklar dolu.
Bu sefer incia aldım kimyasalı alerjeni filan yok temiz içerik. Biooil incia dönüşümlü gideceğim. Çatlayan çatlıyor yine zaten sinirim bozuldu yine. Belim iç bacaklarım kalçam bile çatlaklı eskiden kalma. Saldım bu sefer. İncia işe yaradı yaradı, yaramadı 1 sene sonra yallah lazer tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…