- 16 Ocak 2021
- 189
- 411
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.601
Vallahi benim deKızlar benim karnım o kadar büyük ki göstermeye utanıyorum şuan
Vallahi al benden de o kadar.. veremediğim kilolarımla hamile kaldım 72 kiloyum şuan ve bu kiloyla doğuma gitmiştim oğlumda.. aynalara bakmak istemiyorum hantallaştım bedenimi taşımakta zorlanıyorum ama tam gaz yemeye devam ediyorumKızcelerim ya ben gebe kalmadan önce çok kilo almıştım 10-15 kilo filan sonra dedim verir öyle hamile kalırım demiştim ama tabi vermeden kaldımhamilelikte dikkat ederim almam dedim. Dikkat etmedim hiç aldıkça alıyorum biraz moralim bozuk resmen yusyuvarlak Bi kadın oldum. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebisi de. Bu kiloyu verebilecek miyim diye de moralim bozuluyor aynalara bakasım yok
Canım bu kadınların genel problemi maalesef. Ben de 1.5 yıl önce evlendim ve evlenince 10 kilo birden aldım. Geçen yıl da dış gebelik yaşayınca stresten yediğim için 5 kilo daha aldım oldu 15 kilo. Veririm diyordum veremedim 73 ile hamile kaldımKızcelerim ya ben gebe kalmadan önce çok kilo almıştım 10-15 kilo filan sonra dedim verir öyle hamile kalırım demiştim ama tabi vermeden kaldımhamilelikte dikkat ederim almam dedim. Dikkat etmedim hiç aldıkça alıyorum biraz moralim bozuk resmen yusyuvarlak Bi kadın oldum. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebisi de. Bu kiloyu verebilecek miyim diye de moralim bozuluyor aynalara bakasım yok
Bu nasıl bi ıslaklık oluyor yani akıntıyla nasıl ayırıcaz benim çok akıntım oluyor daGeçen sene sızıntımın arttığı bir gün doktorum şehir dışındaydı şehir hastanesine gitmek zorunda kaldım oradaki doktorun söylediği artık 10 gebeden 5 inde sızıntı oluyor anlamıyoruz neden demişti.
Benim belki de daha erken haftalarda başlamıştı. Hep bir ıslaklık vardı ama doktora söylemek 28. Haftada aklıma geldi.
Bana doktor 29 da bile doğsa yaşar ama biz küveze girsin istemiyoruz demişti. Ben eminim ki arkadaşının da 35 lere kadar duracak bebeği. Ama gerekirse sonda taktırsın asla kalkmasın bebek büyüdükçe çünkü geriliyor sızıntı artıyor. Bana sonda takmak istediker taktırmadım taktırsam 38 i bile beklerdim. Rabbim şifa versin
İstemsiz güldüm özür dilerimHiç ummadığım yerden çatlamışım3-4 aydır memeler büyümüyordu ben de oralara çatlak kremi sürmüyordum, banyodan sonra nemlendiriciyi de üst kısma sürüyordum. Meğer göğsümün alt yuvarlak kısımları pembe pembe çatlamış. Ulen sniper vurmuş gibi hissediyorum hiç oradan çatlayan duymamıştım ya.
Benim göbüşüm hiç çatlamamıştı oğlumda göğsümüm teki çatlamıştı küçüktü göğüslerim doğumdan önce, şimdi bakıyorum sanki yine göğüslerim çatlıyor gibi geldi mutlaka yağ sür canımHiç ummadığım yerden çatlamışım3-4 aydır memeler büyümüyordu ben de oralara çatlak kremi sürmüyordum, banyodan sonra nemlendiriciyi de üst kısma sürüyordum. Meğer göğsümün alt yuvarlak kısımları pembe pembe çatlamış. Ulen sniper vurmuş gibi hissediyorum hiç oradan çatlayan duymamıştım ya.
Ben de küçük memeliyim normalde. Ay hiç beklemezdim kalbim kırıldıBenim göbüşüm hiç çatlamamıştı oğlumda göğsümüm teki çatlamıştı küçüktü göğüslerim doğumdan önce, şimdi bakıyorum sanki yine göğüslerim çatlıyor gibi geldi mutlaka yağ sür canım
Ben kremler yağlar sürdüğüm halde çatlamışım. Harita gibi olacağım hamilelik sonundaHiç ummadığım yerden çatlamışım3-4 aydır memeler büyümüyordu ben de oralara çatlak kremi sürmüyordum, banyodan sonra nemlendiriciyi de üst kısma sürüyordum. Meğer göğsümün alt yuvarlak kısımları pembe pembe çatlamış. Ulen sniper vurmuş gibi hissediyorum hiç oradan çatlayan duymamıştım ya.
Ay çok pahalanmış ya. Lierac 2li 7000 olmuş. Ben kakao yağına falan geçeceğim sanırım.İstemsiz güldüm özür dilerimbende haftasonu çatlak kremi nemlendirici felan alıp artık sürmeyi düşünüyorum da neler önerirsiniz kızlar biraz alerjik bi bünyem var
Bişeylere geçebilmek için önce bi yerden başlamam gerekiyor galiba geç mi kaldım acaba şüphe ettim kendimden şuanAy çok pahalanmış ya. Lierac 2li 7000 olmuş. Ben kakao yağına falan geçeceğim sanırım.
Ben normal bir nemlendirici, badem yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ sürüyorum. Bütün tuşlara basıyorum ucuz yoldan halletmeye çalışıyorumAy çok pahalanmış ya. Lierac 2li 7000 olmuş. Ben kakao yağına falan geçeceğim sanırım.
Henüz çatlamadıysan geç kalmadın demektir.Bişeylere geçebilmek için önce bi yerden başlamam gerekiyor galiba geç mi kaldım acaba şüphe ettim kendimden şuan
Ya ben evde kocamın tişörtlerini giyiyorum aslında ama tesettürlüyüm o yüzden tişörtleri sadece evde giyebiliyorum. Onun haricinde eşimin bedeni xl . Benim hamilelikten önce xs idi. O yüzden aramızda devasa bi fark var zatenArtık canım kocamın dolabından giyinme zamanı gelmiştirBir hamiş pantolonu aldım, havalar ısınsın diye bekliyorum geniş kesim elbise eteklerimi giymek için
Yazlık eteklerim kalp ben , bugünkü kıyafetim.
Eki Görüntüle 3559178
Geçen gebe eğitimine gittim 35 haftalık hamilelerle benim göbeğim aynı seviyedeydiVallahi benim de
Evet ben de şaşırmıştım ya küçük göğüsler bi anda şişince oluyor galibaBen de küçük memeliyim normalde. Ay hiç beklemezdim kalbim kırıldı
Yok henüz bi yerim çatlamadı şükür en iyisi ben başlayım gerisi allah kerimHenüz çatlamadıysan geç kalmadın demektir.Bio-oil de önerilenler arasında. Kimisi de meyilli olan her türlü çatlıyor diyor. Bir umut sürüyorum ben.
Ay çok pahalanmış ya. Lierac 2li 7000 olmuş. Ben kakao yağına falan geçeceğim sanırım.
Ben normal bir nemlendirici, badem yağı, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağ sürüyorum. Bütün tuşlara basıyorum ucuz yoldan halletmeye çalışıyorum
Ben ilk gebelikte hep lierac kullandım. Durdu durdu son ay çatladı sinirim bozulmuştu bir sürü kreme yazık djdjjf pehlivan gibi heryerime sürerdim bide yine çatlaklar dolu.Henüz çatlamadıysan geç kalmadın demektir.Bio-oil de önerilenler arasında. Kimisi de meyilli olan her türlü çatlıyor diyor. Bir umut sürüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?