- 24 Temmuz 2024
- 480
- 604
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.621
Beni de ekleyinSeninle aynı kilodayız ve bende böyle ilerliyorum şaka gibi gerçekten bunu hiç beklemiyordumtek korkum böyle ilerleme olursa vallahi işimiz yaş
Benim de aynı yerlerim önceden çatlak canım. Ya o kadar yerime takıyorum ki yağ aldırma, vajinal estetik falan lazerle de uğraşabilir miyim bilmiyorumBen ilk gebelikte hep lierac kullandım. Durdu durdu son ay çatladı sinirim bozulmuştu bir sürü kreme yazık djdjjf pehlivan gibi heryerime sürerdim bide yine çatlaklar dolu.
Bu sefer incia aldım kimyasalı alerjeni filan yok temiz içerik. Biooil incia dönüşümlü gideceğim. Çatlayan çatlıyor yine zaten sinirim bozuldu yine. Belim iç bacaklarım kalçam bile çatlaklı eskiden kalma. Saldım bu sefer. İncia işe yaradı yaradı, yaramadı 1 sene sonra yallah lazer tedaviye
Aslında toptan annelik estetiği lazım emzirme bitince kilolar verilince. Göğüs karın toplama lazım ama kamyon çarpmış gibi oluyomuşsun maliyetli yarı araba parası harcadı arkadaşım. 3 ay ağrı çekti ama şuan fıstık gibiBenim de aynı yerlerim önceden çatlak canım. Ya o kadar yerime takıyorum ki yağ aldırma, vajinal estetik falan lazerle de uğraşabilir miyim bilmiyorumbelki hiçbirini de yapamam uykuya bile vakit kalmayacak diyorlar.
Yok bu bildiğin altına kaçırmışsın gibi oluyor ıslak. Ama idrar gibi kokmuyor. Ben doktora altıma kaçırıyorum galiba demiştim bunun için çok erken dedi turnusollü ped verdi 10 dk dur dedi. Eğer idrar değilde amniyotik sıvı ise mavi olur bu ped dedi. 10 dk sonunda mavi mürekkep dökmüş gibiydiBu nasıl bi ıslaklık oluyor yani akıntıyla nasıl ayırıcaz benim çok akıntım oluyor da
Akıntıdan daha şeffaf su gibi ama idrardan da daha yoğun renk şeffaf, kaygan sıvı bı yapısı varBu nasıl bi ıslaklık oluyor yani akıntıyla nasıl ayırıcaz benim çok akıntım oluyor da
Aa teşekkür ederim anladım pazartesi dr a gideceğim bi söyliyeyim inşYok bu bildiğin altına kaçırmışsın gibi oluyor ıslak. Ama idrar gibi kokmuyor. Ben doktora altıma kaçırıyorum galiba demiştim bunun için çok erken dedi turnusollü ped verdi 10 dk dur dedi. Eğer idrar değilde amniyotik sıvı ise mavi olur bu ped dedi. 10 dk sonunda mavi mürekkep dökmüş gibiydi
3 kilo çok iyi sadece kilodan dolayı şüphelenmemiştir bence diğer bulgulardan ötürü olabilir , gebelik şekeri çıkarsa karbonhidratlara dikkat ediyorsun meyveler dahil, protein ağırlıklı bir beslenme planı düzenleniyor inşallah çıkmayacaktır şekerinBugün 22. haftamda perinatoloji kontrolüm vardı. Herşey yolunda bebeğimizde çok şükür ama amniyo sıvısı biraz fazla olduğu ve bebeğin karnı biraz dobik olduğu için gebelik şekerinden şüphelendi.
Ben et yiyemiyorum, yumurta da.
Haftada iç gün spor yapıyorum. 22 haftada toplam 3 kilo aldım. Ne yapılabilir acaba önleyebilmek için? 2 hafta sonra şeker yükleme yapılacak..
Leydiciğim nasıl durumlar? Doktor ne diyor ne olmuş yani?Mesajın nasıl iyi geldi anlatamam.ins o da senin gibi bir süre dayanabilir.
Su an tam olarak 21 haftalık. Aklımda kuruyorum. En erken kaçıncı haftaya kadar durabilse bebek doğunca yaşayabilir diye. Her şey Allahın elinde. Rabbim onun bebeğini de bizimkileri de bağışlasın
İnşallah bir problem yokturAa teşekkür ederim anladım pazartesi dr a gideceğim bi söyliyeyim inş
Dr lar da farklı farklı konuşuyor. Ben multivitamin de kullanmıyorum.Bana günde ikiye çıkardılar önceki hafta, bebeğin ihtiyacı dört katına çıkıyormus, Multivitamin de ikiydi dün teke düşürdü, demir gunde iki devam
İns bacım insGeçen sene sızıntımın arttığı bir gün doktorum şehir dışındaydı şehir hastanesine gitmek zorunda kaldım oradaki doktorun söylediği artık 10 gebeden 5 inde sızıntı oluyor anlamıyoruz neden demişti.
Benim belki de daha erken haftalarda başlamıştı. Hep bir ıslaklık vardı ama doktora söylemek 28. Haftada aklıma geldi.
Bana doktor 29 da bile doğsa yaşar ama biz küveze girsin istemiyoruz demişti. Ben eminim ki arkadaşının da 35 lere kadar duracak bebeği. Ama gerekirse sonda taktırsın asla kalkmasın bebek büyüdükçe çünkü geriliyor sızıntı artıyor. Bana sonda takmak istediker taktırmadım taktırsam 38 i bile beklerdim. Rabbim şifa versin
Bitmez bu şarkılar bitmeeeezzzArkadaşlar hamilelik bir tık psikolojimi bozdu sanırımçünkü detayliya girene kadar bi stres sıkıntı acaba bişey cikacak mi var mı yok mu diye şimdi de acaba doğduğunda bi sıkıntısı olacak mı vs diye kafamı nasıl dağıtacağımı bilmiyorum
Evham bence. Bebeğin iyi.Saat 10:30 gibi tetanoz aşısı oldum ve o zamandan beri bebeğim sürekli irkiliyormuş gibi çok şiddetli hareket ediyor. Hiç durmadan sürekli çırpınıyor gibi oluyor içim sarsılıyor. Tetanoz etkilemiş olabilir mi çevrenizden vs böyle bir şey duydunuz mu hiç? Çok hareketli bi bebek normalde de sürekli hareket ediyor ama bu sefer çok şiddetli ve sürekli
Ben de öyleyim.Kızlar benim karnım o kadar büyük ki göstermeye utanıyorum şuan
Hangimiz düşmedik kara sevdaya?..Kızcelerim ya ben gebe kalmadan önce çok kilo almıştım 10-15 kilo filan sonra dedim verir öyle hamile kalırım demiştim ama tabi vermeden kaldımhamilelikte dikkat ederim almam dedim. Dikkat etmedim hiç aldıkça alıyorum biraz moralim bozuk resmen yusyuvarlak Bi kadın oldum. İnşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebisi de. Bu kiloyu verebilecek miyim diye de moralim bozuluyor aynalara bakasım yok
Ciddi bi şey yazmışsın ama kusura bakma güldüm. Sniper vurmuş gibiHiç ummadığım yerden çatlamışım3-4 aydır memeler büyümüyordu ben de oralara çatlak kremi sürmüyordum, banyodan sonra nemlendiriciyi de üst kısma sürüyordum. Meğer göğsümün alt yuvarlak kısımları pembe pembe çatlamış. Ulen sniper vurmuş gibi hissediyorum hiç oradan çatlayan duymamıştım ya.
22 haftada üç kg almıssın ve seni velveleye vermişler.Bugün 22. haftamda perinatoloji kontrolüm vardı. Herşey yolunda bebeğimizde çok şükür ama amniyo sıvısı biraz fazla olduğu ve bebeğin karnı biraz dobik olduğu için gebelik şekerinden şüphelendi.
Ben et yiyemiyorum, yumurta da.
Haftada iç gün spor yapıyorum. 22 haftada toplam 3 kilo aldım. Ne yapılabilir acaba önleyebilmek için? 2 hafta sonra şeker yükleme yapılacak..
Bacım, bugün konuştum. 24 saattir yapılan takip ve ölçümlerdeki bebeğin suyunun azalmadığını söylemişler.Leydiciğim nasıl durumlar? Doktor ne diyor ne olmuş yani?
Ben de yazamadım ama takipteyim ilk yazdığın günden beri. Dualarımda sürekliDr lar da farklı farklı konuşuyor. Ben multivitamin de kullanmıyorum.
İns bacım ins
Bitmez bu şarkılar bitmeeeezzz
Evham bence. Bebeğin iyi.
Hareketli olması, hareketsiz olmasından iyidir.
Ben de öyleyim.Üç ay sonra ne halde olacağımı tahayyül edemiyorum.
Hangimiz düşmedik kara sevdaya?..
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi?..
Ciddi bi şey yazmışsın ama kusura bakma güldüm. Sniper vurmuş gibi
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum.
“Kaderde varsa çatlamak, ne yarar …?”
22 haftada üç kg almıssın ve seni velveleye vermişler.
Bana da son gittiğim dr karın çevresi biraz geniş vs dedi. Gebelik şekeri old sanmıyorum yani ins yoktur. Zaten yükleme yaptıracağız. Şimdiden kesin olmayan şeyler konusunda evham yapma, yapmayalım
Bacım, bugün konuştum. 24 saattir yapılan takip ve ölçümlerdeki bebeğin suyunun azalmadığını söylemişler.200 ml suyu varmış. Günde 3 kez miktarı ölçüyorlarmış. Ama ultrasonda kanama alanı gibi bi görüntü varmış çözememisler. Enfeksiyon alanı da olabilir bakacağız demişler. 4-5 gün daha hastanede kalacağım şu an görünen bu dedi. Aklınıza geldikçe dua edin bacılarım.
Ah etmez miyim çok merak ettim ben kadını Allahım yardımcısı olsun evladını ona bağışlasın hepimizinkini de bağışlasın kolaylıkla ve güzellikle aminDr lar da farklı farklı konuşuyor. Ben multivitamin de kullanmıyorum.
İns bacım ins
Bitmez bu şarkılar bitmeeeezzz
Evham bence. Bebeğin iyi.
Hareketli olması, hareketsiz olmasından iyidir.
Ben de öyleyim.Üç ay sonra ne halde olacağımı tahayyül edemiyorum.
Hangimiz düşmedik kara sevdaya?..
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi?..
Ciddi bi şey yazmışsın ama kusura bakma güldüm. Sniper vurmuş gibi
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum.
“Kaderde varsa çatlamak, ne yarar …?”
22 haftada üç kg almıssın ve seni velveleye vermişler.
Bana da son gittiğim dr karın çevresi biraz geniş vs dedi. Gebelik şekeri old sanmıyorum yani ins yoktur. Zaten yükleme yaptıracağız. Şimdiden kesin olmayan şeyler konusunda evham yapma, yapmayalım
Bacım, bugün konuştum. 24 saattir yapılan takip ve ölçümlerdeki bebeğin suyunun azalmadığını söylemişler.200 ml suyu varmış. Günde 3 kez miktarı ölçüyorlarmış. Ama ultrasonda kanama alanı gibi bi görüntü varmış çözememisler. Enfeksiyon alanı da olabilir bakacağız demişler. 4-5 gün daha hastanede kalacağım şu an görünen bu dedi. Aklınıza geldikçe dua edin bacılarım.
Ben Ağustos ayında diyetisyene başlamıştım 80 kilo ile hayatımda bu kiloyu ilk kez gördüm bu arada, neyse başladım güzel gidiyordu 70e geldim kasım ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 78 kg ile devam 5 ayda bu kiloyu geri almış olmamın şokundayımVallahi al benden de o kadar.. veremediğim kilolarımla hamile kaldım 72 kiloyum şuan ve bu kiloyla doğuma gitmiştim oğlumda.. aynalara bakmak istemiyorum hantallaştım bedenimi taşımakta zorlanıyorum ama tam gaz yemeye devam ediyorum
Ama hamilelik akıntısı da öyle değil mi bi şüpheye düştüm şuanAkıntıdan daha şeffaf su gibi ama idrardan da daha yoğun renk şeffaf, kaygan sıvı bı yapısı var
Yok hamilelikteki daha sümüksü gibi ya bu daha sıvı idrardan biraz yoğun kıvamda şeffaf öyle sümüksü değil kaygan yağ gibi desem değil nasıl tanımlayabiliriz bilemiyorum, aklına takiliyorsa sen bı doktora sor, amniyon sıvısına kontrollerde bakılıyor genelde azalma varsa tahmin edebilirler akıntının ne olduğunu da, sen bı sor yine deAma hamilelik akıntısı da öyle değil mi bi şüpheye düştüm şuan
Tamam canım pazartesi soracağımYok hamilelikteki daha sümüksü gibi ya bu daha sıvı idrardan biraz yoğun kıvamda şeffaf öyle sümüksü değil kaygan yağ gibi desem değil nasıl tanımlayabiliriz bilemiyorum, aklına takiliyorsa sen bı doktora sor, amniyon sıvısına kontrollerde bakılıyor genelde azalma varsa tahmin edebilirler akıntının ne olduğunu da, sen bı sor yine de
Hepimiz aynıyız bende hayatımda lise de 76ydım ve çok zorbalanırfım sonra 64lere düştüm şimdi nasıl geri bu kilodayım AllahımmmmmmBen Ağustos ayında diyetisyene başlamıştım 80 kilo ile hayatımda bu kiloyu ilk kez gördüm bu arada, neyse başladım güzel gidiyordu 70e geldim kasım ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 78 kg ile devam 5 ayda bu kiloyu geri almış olmamın şokundayım
Canım turnusol kâğıdı al ped gibi koy altına (kırmızı renk olanı al) eğer mavi oluyor işe anmiyotik sıvıdır bende endişelendim doktor baktı pedi verdi çıkmadı sonra kendim evde satın alıp bi kaç gün takip ettim öyle yapabilirsin.Ama hamilelik akıntısı da öyle değil mi bi şüpheye düştüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?