- 13 Ekim 2022
- 4.650
- 6.320
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.561
Mesajın nasıl iyi geldi anlatamam.kaçıncı haftasında arkadaşın? Aynı durum ilk hamileliğimde benim de başıma geldi 28. Haftada. 2 kez yattım hastaneye antibiyotik tedavisi için. 33. Haftadan sonra 2 günde bir serum alıyordum su sızıntım arttığı için 35 e kadar öyle tuttum hiç kalkmıyordum wc dışında.
Korkma sağ sağlim alacak bebeğini arkadaşın kucağına Allahın İzni ile
Hemen hemen hepimiz girmiş olduk detaylıya Pek yapılacak bir şey yok aslında bazı arkadaşlar çikolata kahve yiyip gidiyorlar bazılarımız da aç karınla gidildi ama sorun olmuyor bu22+5 im Aranızda detyli ultrasona giren varmı 1-2 güne girecem de çok bilgim yok beni ne bekliyor kesin yapmam gereken şeyler var mı mesela detayliya girmeden önce biri anlatablrmi
Seninle aynı kilodayız ve bende böyle ilerliyorum şaka gibi gerçekten bunu hiç beklemiyordumGeçen hafta 74kilo idim bu hafta 76bucuk olmuşum, 24.haftadayim altı buçuk kilo almışım toplamda, ama iki buçuk kilosu bir haftada.... İnşallah ikiser ikişer gitmem yoksa işimiz yaş
Son aylarda kilo alımı hızlanıyor da bu biraz şok etkisi yarattıSeninle aynı kilodayız ve bende böyle ilerliyorum şaka gibi gerçekten bunu hiç beklemiyordumtek korkum böyle ilerleme olursa vallahi işimiz yaş
Benim boy da kısaldı vallahi gören sanki sen kısaldın gibi diyorlar kilodan mı acabaSon aylarda kilo alımı hızlanıyor da bu biraz şok etkisi yarattıyavaş olsak iyi olacak, yuvarlarlar bizi yoksa
Yana genisleyince kısa görünüyordur ne bileyimBenim boy da kısaldı vallahi gören sanki sen kısaldın gibi diyorlar kilodan mı acaba
Ayy böyle şeyler duymak çok üzücü
Adı da şehir hastanesiSelamlar 20 haftada detaylı yaptırmıştım, dün lütfi kırdara perinatologa gittim kesin bilgi detaylı yapmıyorlar 2 hastayı geri çevirdiller
Bende şükür herşey yolunda kontrollere ve ilaçlara devamke <3
Demirin düşük , beslenmene dikkat et dedi daha ne yiyim dedim bence iyi besleniyorumsonra baktım kuru üzüm iyi geliyormuş umarım şekerimi yükseltmez
Amilaz ve trigiterin gibi değerlerim yüksekti normal dedi gebelikte olur , içim rahatladı
Bana günde ikiye çıkardılar önceki hafta, bebeğin ihtiyacı dört katına çıkıyormus, Multivitamin de ikiydi dün teke düşürdü, demir gunde iki devamAdı da şehir hastanesi
Benim de kan değerleri böyle. Demir günde bir tane alıyorum acaba yeterli değil mi, ikiye mi çıkarmalı dedim de.. Demir deposu alt sınırın altında çünkü bebek kullanıyor ama kanın iyi. Güzel beslen yeter dedi.
benim demir normal seviyede ama doktor takviye lazım vitaminlerin bitince artık demir almaya başlarsın vitamini bırakırsın dedi.Benim de kan değerleri böyle. Demir günde bir tane alıyorum acaba yeterli değil mi, ikiye mi çıkarmalı dedim de.. Demir deposu alt sınırın altında çünkü bebek kullanıyor ama kanın iyi. Güzel beslen yeter dedi.
Geçen sene sızıntımın arttığı bir gün doktorum şehir dışındaydı şehir hastanesine gitmek zorunda kaldım oradaki doktorun söylediği artık 10 gebeden 5 inde sızıntı oluyor anlamıyoruz neden demişti.Mesajın nasıl iyi geldi anlatamam.ins o da senin gibi bir süre dayanabilir.
Su an tam olarak 21 haftalık. Aklımda kuruyorum. En erken kaçıncı haftaya kadar durabilse bebek doğunca yaşayabilir diye. Her şey Allahın elinde. Rabbim onun bebeğini de bizimkileri de bağışlasın
Bence bi çok endişemiz yersiz ve gereksiz zaten hareketli bi bebekmiş normalde de sadece denk gelmiştir . Hareketli olması hareketsiz olmasından kat kat iyidir diye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziSaat 10:30 gibi tetanoz aşısı oldum ve o zamandan beri bebeğim sürekli irkiliyormuş gibi çok şiddetli hareket ediyor. Hiç durmadan sürekli çırpınıyor gibi oluyor içim sarsılıyor. Tetanoz etkilemiş olabilir mi çevrenizden vs böyle bir şey duydunuz mu hiç? Çok hareketli bi bebek normalde de sürekli hareket ediyor ama bu sefer çok şiddetli ve sürekli
Ben de bugün kendimi boy aynasında görünce kısalmışım gibi geldi. Kilo alırsam heybetli olurum daha uzun dururum sanıyordum meğer zayıflıktan uzun duruyormuşumBenim boy da kısaldı vallahi gören sanki sen kısaldın gibi diyorlar kilodan mı acaba
Ayy böyle şeyler duymak çok üzücü
Canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahBen de şimdi geldim detaylı ultrasondan, o kadar hareketliydi ki bebek maşallah kadın ölçümleri zor yaptı ama herşey yolunda gözüküyor şükürbir de hareketleri arada hissedip arada hissetmemek bu haftalarda normal dedi 25. Haftadan sonra daha düzenli hissedilir dedi. Benimki 21+3 şu an, bazen halay çekiyor bazen hiç kıpırdamıyor bütün gün. Mesela ultrasonda bi sn yerinde durmadı ama ben hepsini hissetmedim pozisyonu ile alakalı sanırım. O yüzden çok endişe etmeyin hareketleri ile ilgili güzel anneler
Link atmıştım canım oldu galiba gördün mü?Link isterizzz
Ben tek değilmişimBen de bugün kendimi boy aynasında görünce kısalmışım gibi geldi. Kilo alırsam heybetli olurum daha uzun dururum sanıyordum meğer zayıflıktan uzun duruyormuşumözellikle karnımız şiştiği için iyice basıyor aşağıya sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?