Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Bende 0-3 yaş duygu ve davranış kursuna gidiyorum epey yol katettim acemi anne olaraktan:) dün attığınız seriyi izledimm hergün ekmek yemiyorum hergün tatlı yemiyorum sanırım denge düzenim o yüzden zaten paketli ürünler yasak:) meyve sınırım yok abartıyorum meyveyi aşırı seviyorum ödem olabilir vs 1 günde 1 kılofazla yanlışlık olabilir mi

Ayyy valla ben +7.5 tum haftaya şeker yüklemesi var Salı günü evde tartılıyorum her gün fotoğraf çekiyorum evde daha düşük çıkıyorum anlamadım doktorda tartılmaktan çok korkuyorum valla kontrol altında tutamıyorum bende çok takıyorum ama olmıyorda artı öyle abur cuburda yemiyorum ama bence ödem çok tutuyor vücut lady peacock gibi benimde ellerim aşırı şişiyor açıyor kapatıp açarken
al bende de o kadar 2/3 gündür nerde o kuduruk çocuk anlamadım beni anksiyeteye sürüklüyor ya sonra diyorum neyse bir şey yok sakin kal sonra istemediğin kadar vuracak zaten bizim oğlanlar şimdiden kendi istedikleri zaman hareket edecekler yandık

Bende sekiz tane var ama pek net değil bunlarda onlardan iki tanesi
Sizlerinki güzel çıkmış sanırım benzetme bile yapmışsınız baksanıza
Bi tane yan profil var kafa ve üst beden, ayak var, kafa tası var ,karın çevresi var vs baya bişey var ama anlayabildiklerim bunlar hatta çene altından minik bi yüz profilide var ilaveten. Hareketliydi her zamanki gibi minnoşum belkide ondan net fotolar yakalamıştır doktor he bide cinsiyetide var fotoda sanki bilgilerin yazdığı fotodanda incelediğim kadaryla koca kafalı ince uzun bi bebişkomuz var eşime diyorum burnu bana benziyo ağzı çenesi bana benziyo falan cinsiyetide bana benziyo dedi kıskandı zaar

Bende sekiz tane var ama pek net değil bunlarda onlardan iki tanesi
Sizlerinki güzel çıkmış sanırım benzetme bile yapmışsınız baksanıza
Bana mail attı doktor bütün görüntüleri Birtane de renkli yüzünü verdi sağolsun çocuğum çok usluydu detaylıda

Yaa ne güzel maşallah sağlıkla gelsin minik

Ben 72yle başladım 76 olmuşum başladım ağlamaya. Oğlumu doğurduğum kilodayım. Galiba doğuma 85 90 gidicem. Kız 1.60 boyum var dikkat etmek lazım

Kızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada çağırdılar? Bir de yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

Ben 48 dim. 50 oldum. Akşamları yemekten sonra tartılınca 51 oluyor bazı günler. Ben de acaba niye kilo almıyorum diye sorguluyorum. Halbuki şu sıralar aşırı yiyorum. Resmen doyma hissi yok oldu. Akşamları yemekten sonra eşim doydun mu diye soruyor yok diyorum ama eminim ki midemde yer yok aşırı rahatsız oluyorum fazla yiyince hareketim kısıtlanıyor resmen. Ama tartıda değişen bi şey yok anlam veremiyorum. Bu arada dün çok geç yatmıştım ve yorgundum sabah senin attığın linkteki eğitime tıkladım ve açtım ama izlerken uyuyakalmışım. Resmen hiç bir şey hatırlamıyorum inşallah bir daha olur da can kulağıyla dinlerim.
Evet kuzum kabızlık vardı malum demir ilacı iyice kanızlık yapar dedi. O yüzden geç başlayalım dedi ama benim o sırada muhtemelen depolar tamamen boşaldı. Vücut pompalayacak kan bulamayacak yakında senin de Ferritin baya düşmüş depolar çok az. Ama bu kullandığımız ilaçlar yükseltir ben ilaca başladım zaten. bir avuç da kuru üzüm çok iyi geliyormuş her gün yiyeceğim bakalım. Bi de C vitamini alırsak güzelce emilir yükselir inş.

Kızlar saçlarımı kestirdim de hamilelikte saçlar kesilmez falan dediler böyle bi şey var mı ?
Tamamen batıl inanç babam diyanette din görevlisi. İçiniz rahat olsun hamilelikte saç kesilebilir
Kızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada çağırdılar? Bir de yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Ben ilkinde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum. Ailede şeker öyküsü olmadığı için doktorum sadece açlık tokluk şekerimi takip etti normal çıkınca gerek görmedi
Ahhhben de 76 ile kızım da doğuma gitmiştim şuan 76 kilodayım ve hala zamanımız var nereye kadar gidecek bu kilolar
Galiba ikincilerin kaderi bu. Bende ilkinde 75 ile doğuma girdim. Bunda 75 ile hamile kaldım gidişat hiç iyi görünmüyor doğumdan sonra veririm inşallah diye kendimi teselli ediyorum

O kurs online mı ya ben de öyle bi kursa katılmak isterim sanırım

Nerde bu kurslar yahu bende çok araştırmacı ve öğrenmeye açık bi yay burcuyum bende istiyorum kurs falan

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…