- 21 Ekim 2024
- 790
- 753
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.321
Bende 0-3 yaş duygu ve davranış kursuna gidiyorum epey yol katettim acemi anne olaraktan:) dün attığınız seriyi izledimm hergün ekmek yemiyorum hergün tatlı yemiyorum sanırım denge düzenim o yüzden zaten paketli ürünler yasak:) meyve sınırım yok abartıyorum meyveyi aşırı seviyorum ödem olabilir vs 1 günde 1 kılofazla yanlışlık olabilir miKızlarım nasıl gidiyor? 6. aya merdiven dayadık genel olarak ufak tefek sıkıntılar yaşasam da (sindirim, arada enfeksiyon, hemoroid) yine de bu trimester keyifli geldi. Üçüncü gelecek diye ödüm kopuyor.
Arada online eğitimler alıyorum. Dün nefes egzersizi çalıştım bugün emzirme eğitimine katıldım. İlk gebeliklerde doğum ve bebek süreci büyük bir bilinmezlik malum. Epey rahatladım doğuma daha hazır hissediyorum daha öğreneceğim çok şey var ama bir yerden başladım, eşimi de dahil ediyorum süreçlere.
Kilo konuşmadık epeydir, 6. aya geldik sayılır. Nasıl durumlar? Ben dünden bugüne 1 kilo civarı bir artış yaşamışım ne oluyor anlamıyorum. +3,5 iken birden 4,5 oldu. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz ben kiloma çok takıyorum
Sevgiler öpüyorum
Ay benim fotiler böyle bile değil yavrumu güzel çekememiş doktor :)Bende sekiz tane var ama pek net değil bunlarda onlardan iki tanesi
Sizlerinki güzel çıkmış sanırım benzetme bile yapmışsınız baksanıza
Ayyy valla ben +7.5 tum haftaya şeker yüklemesi var Salı günü evde tartılıyorum her gün fotoğraf çekiyorumKızlarım nasıl gidiyor? 6. aya merdiven dayadık genel olarak ufak tefek sıkıntılar yaşasam da (sindirim, arada enfeksiyon, hemoroid) yine de bu trimester keyifli geldi. Üçüncü gelecek diye ödüm kopuyor.
Arada online eğitimler alıyorum. Dün nefes egzersizi çalıştım bugün emzirme eğitimine katıldım. İlk gebeliklerde doğum ve bebek süreci büyük bir bilinmezlik malum. Epey rahatladım doğuma daha hazır hissediyorum daha öğreneceğim çok şey var ama bir yerden başladım, eşimi de dahil ediyorum süreçlere.
Kilo konuşmadık epeydir, 6. aya geldik sayılır. Nasıl durumlar? Ben dünden bugüne 1 kilo civarı bir artış yaşamışım ne oluyor anlamıyorum. +3,5 iken birden 4,5 oldu. Nasıl kontrol altında tutuyorsunuz ben kiloma çok takıyorum
Sevgiler öpüyorum
al bende de o kadar 2/3 gündür nerde o kuduruk çocuk anlamadım beni anksiyeteye sürüklüyor yaKesinlikle ne kadar büyük o kadar iyi.
Enden de boydan da genis olsun.
Kızım 3 yasına kadar park yatakta yattı.
Bebeğine maşallah diyorum.
Sıvı azlığı için bi arkadaşım şey demişti. 36. Haftada galiba, sıvı azaldığı için yatış verilmiş. Birkaç gün hastanede yattım dedi. Esim meyve sıkma aleti satın aldı. Her gün bir iki kg havuç suyu sıkıp içiyordum dedi.
O iyi olsun da..
daha çok artistik pozlarını görürsün ins.
Bana kalırsa renkli ultrason tamamen ebeveynler için bi uygulama
Kağan Kocatepe nin ultrason videolarını izliyorum YouTube dan. Detaylı görüntüsü misal, kare kare anlatıyor. İşte şimdi sol ayağını görüyoruz, şimdi midesi vs sonra bi renkli yüz görüntüsü düşürüyor ekrana. Diyor ki uzun detaylı ultrason muayenesinde sıkılan anne babayı mutlu etmek için biraz bebeği renkli gösteriyorum.
Kendi muayenemde de fark ettim onu. Dr zaten bizim bakınca karıncalı tv görüntüsü muadili gördüğümüz o ekranda her türlü ayrıntıyı görüyor. Renkli ultrason biraz işin magazin boyutu
Ben kahvaltıdan sonra gitmiştim. Hatta tuvalete gidince sıkışıktım. Görevliye WC yerini sordum. Adam, bizce gitmeyin. Biraz daha sabredin. Dolu mesaneyle görüntü daha iyi olur dedi.
Hadi size de geçmiş olsun
İns o minik delik de kapanır doğuma kadarKuzeninin bebeğinin de kalbinde delik vardı, hakket birkaç ay sonra muayene gittiler kapanmıstı tamamen.
Hakket ya. Tam bi düzen yok. Geçen hangi gündü, sanki böyle adrenalin dopamin enjekte edilmiş gibi. Bir kudurukluk. Karnım çalkalanıyor. Göbeğim devamlı dalgalanıyor. O kadar çok hissettim ki hareketleri. Ama günlerdir öyle bi performans yok.
sıhhatler olsun.Batıl inanç ya. İnanmıyorum böyle şeylere.
Çıkacak çıkacak.. bugün olmasa yarın ins
Bağırsak düzeninden dolayı mı başlamadı ?
Ekran görüntüsü atayım. Demir yüksek, ferritin düşük. Yarın gideyim bakayım ne diyecek dr.
Bu arada tsh de 3.16dan 2.12lere düşmüş ilaçla
Geçen böbrek ultrason sonucunu at bana dedi eşim. Bi ürolog dr varmış. Göstericem dedi. E nabız uygulamasını alt üst ettim. Yok diyorum rapor. Hastaneye gitmek gerek. O da olmaz olur mu diyor. Yaaa yok diyorum. Okumuş insanım yani anlıyorum yok. Olsa görürüm. Bana dedi ki şifreni ver ben bakayım. Adam google dan girmiş.. bana raporu attı mı ?Şunu bulamadın deri. Öylece kaldım.
Ama yine benim suçum değil. Tarayıcıdan görünen, uygukamada neden yok anlaşılır gibi değil.
Gebe eğitimleri çok faydalı ve keyifli.Ben de kızım zamanımda katılmıştım. Devlet hastanelerinde de var. Katılım için 20 haftayı doldurmuş olmak gerek.
Dr bana en son kendinin 30 bin, hastanenin yaklaşık 25-40 bin alacağını söyledi. Beni de düşündürüyor. Ama piyasayı acayip yükseltmişler.Her dr iki hastaneyle anlaşabiliyor. İstediğimiz yerde yaptıramıyoruz dedi. Bakalım ne yapıcaz
Bi tane yan profil var kafa ve üst beden, ayak var, kafa tası var ,karın çevresi var vs baya bişey var ama anlayabildiklerim bunlarBende sekiz tane var ama pek net değil bunlarda onlardan iki tanesi
Bana mail attı doktor bütün görüntüleri Birtane de renkli yüzünü verdi sağolsun çocuğum çok usluydu detaylıdaBende sekiz tane var ama pek net değil bunlarda onlardan iki tanesi
MaşallahBana mail attı doktor bütün görüntüleri Birtane de renkli yüzünü verdi sağolsun çocuğum çok usluydu detaylıda
Yaa ne güzel maşallahBi tane yan profil var kafa ve üst beden, ayak var, kafa tası var ,karın çevresi var vs baya bişey var ama anlayabildiklerim bunlarhatta çene altından minik bi yüz profilide var ilaveten. Hareketliydi her zamanki gibi minnoşum belkide ondan net fotolar yakalamıştır doktor he bide cinsiyetide var fotoda sanki bilgilerin yazdığı fotodanda incelediğim kadaryla koca kafalı ince uzun bi bebişkomuz var eşime diyorum burnu bana benziyo ağzı çenesi bana benziyo falan cinsiyetide bana benziyo dedi kıskandı zaar
Ahahah bende kendi fotilere kötü diyorumAy benim fotiler böyle bile değil yavrumu güzel çekememiş doktor :)
Ben 72yle başladım 76 olmuşum başladım ağlamaya. Oğlumu doğurduğum kilodayım. Galiba doğuma 85 90 gidicem. Kız 1.60 boyum var dikkat etmek lazımBacıııııımmmm
Ev baskülü, sağlık ocağı, dr tartısı diye başlık düzenlersen, hepsini kendi içinde değerlendirmek kolay olur. Artışlar tutarlı mı görürsün, sağlaması da olur.
Bende bir kilo sonra eski doğum kiloma ulasacagimBen 72yle başladım 76 olmuşum başladım ağlamaya. Oğlumu doğurduğum kilodayım. Galiba doğuma 85 90 gidicem. Kız 1.60 boyum var dikkat etmek lazım
Evet özeldi canımMaşallah
Özel hastane sanırım gittiğin doktor
Ben şu an,19 kiloyla tamamladığım önceki doğum kilomu da geçmiş durumdayımBen 72yle başladım 76 olmuşum başladım ağlamaya. Oğlumu doğurduğum kilodayım. Galiba doğuma 85 90 gidicem. Kız 1.60 boyum var dikkat etmek lazım
AhhhBen 72yle başladım 76 olmuşum başladım ağlamaya. Oğlumu doğurduğum kilodayım. Galiba doğuma 85 90 gidicem. Kız 1.60 boyum var dikkat etmek lazım
24.haftada gidicem hatta 25 e girmiş oluyorum. Ben yaptıracağımKızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada çağırdılar? Bir de yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Ben 48 dim. 50 oldum. Akşamları yemekten sonra tartılınca 51 oluyor bazı günler. Ben de acaba niye kilo almıyorum diye sorguluyorum. Halbuki şu sıralar aşırı yiyorum. Resmen doyma hissi yok oldu. Akşamları yemekten sonra eşim doydun mu diye soruyor yok diyorum ama eminim ki midemde yer yokKızlarım nasıl gidiyor? 6. aya merdiven dayadık genel olarak ufak tefek sıkıntılar yaşasam da (sindirim, arada enfeksiyon, hemoroid) yine de bu trimester keyifli geldi. Üçüncü gelecek diye ödüm kopuyor.
Sevgiler öpüyorum
Evet kuzum kabızlık vardı malum demir ilacı iyice kanızlık yapar dedi. O yüzden geç başlayalım dedi ama benim o sırada muhtemelen depolar tamamen boşaldı. Vücut pompalayacak kan bulamayacak yakındaKesinlikle ne kadar büyük o kadar iyi.
Enden de boydan da genis olsun.
Kızım 3 yasına kadar park yatakta yattı.
Bebeğine maşallah diyorum.
Sıvı azlığı için bi arkadaşım şey demişti. 36. Haftada galiba, sıvı azaldığı için yatış verilmiş. Birkaç gün hastanede yattım dedi. Esim meyve sıkma aleti satın aldı. Her gün bir iki kg havuç suyu sıkıp içiyordum dedi.
O iyi olsun da..
daha çok artistik pozlarını görürsün ins.
Bana kalırsa renkli ultrason tamamen ebeveynler için bi uygulama
Kağan Kocatepe nin ultrason videolarını izliyorum YouTube dan. Detaylı görüntüsü misal, kare kare anlatıyor. İşte şimdi sol ayağını görüyoruz, şimdi midesi vs sonra bi renkli yüz görüntüsü düşürüyor ekrana. Diyor ki uzun detaylı ultrason muayenesinde sıkılan anne babayı mutlu etmek için biraz bebeği renkli gösteriyorum.
Kendi muayenemde de fark ettim onu. Dr zaten bizim bakınca karıncalı tv görüntüsü muadili gördüğümüz o ekranda her türlü ayrıntıyı görüyor. Renkli ultrason biraz işin magazin boyutu
Ben kahvaltıdan sonra gitmiştim. Hatta tuvalete gidince sıkışıktım. Görevliye WC yerini sordum. Adam, bizce gitmeyin. Biraz daha sabredin. Dolu mesaneyle görüntü daha iyi olur dedi.
Hadi size de geçmiş olsun
İns o minik delik de kapanır doğuma kadarKuzeninin bebeğinin de kalbinde delik vardı, hakket birkaç ay sonra muayene gittiler kapanmıstı tamamen.
Hakket ya. Tam bi düzen yok. Geçen hangi gündü, sanki böyle adrenalin dopamin enjekte edilmiş gibi. Bir kudurukluk. Karnım çalkalanıyor. Göbeğim devamlı dalgalanıyor. O kadar çok hissettim ki hareketleri. Ama günlerdir öyle bi performans yok.
sıhhatler olsun.Batıl inanç ya. İnanmıyorum böyle şeylere.
Çıkacak çıkacak.. bugün olmasa yarın ins
Bağırsak düzeninden dolayı mı başlamadı ?
Ekran görüntüsü atayım. Demir yüksek, ferritin düşük. Yarın gideyim bakayım ne diyecek dr.
Bu arada tsh de 3.16dan 2.12lere düşmüş ilaçla
Geçen böbrek ultrason sonucunu at bana dedi eşim. Bi ürolog dr varmış. Göstericem dedi. E nabız uygulamasını alt üst ettim. Yok diyorum rapor. Hastaneye gitmek gerek. O da olmaz olur mu diyor. Yaaa yok diyorum. Okumuş insanım yani anlıyorum yok. Olsa görürüm. Bana dedi ki şifreni ver ben bakayım. Adam google dan girmiş.. bana raporu attı mı ?Şunu bulamadın deri. Öylece kaldım.
Ama yine benim suçum değil. Tarayıcıdan görünen, uygukamada neden yok anlaşılır gibi değil.
Gebe eğitimleri çok faydalı ve keyifli.Ben de kızım zamanımda katılmıştım. Devlet hastanelerinde de var. Katılım için 20 haftayı doldurmuş olmak gerek.
Dr bana en son kendinin 30 bin, hastanenin yaklaşık 25-40 bin alacağını söyledi. Beni de düşündürüyor. Ama piyasayı acayip yükseltmişler.Her dr iki hastaneyle anlaşabiliyor. İstediğimiz yerde yaptıramıyoruz dedi. Bakalım ne yapıcaz
Tamamen batıl inanç babam diyanette din görevlisi. İçiniz rahat olsun hamilelikte saç kesilebilirKızlar saçlarımı kestirdim de hamilelikte saçlar kesilmez falan dediler böyle bi şey var mı ?
Ben ilkinde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum. Ailede şeker öyküsü olmadığı için doktorum sadece açlık tokluk şekerimi takip etti normal çıkınca gerek görmediKızlar şeker yüklemesi için kaçıncı haftada çağırdılar? Bir de yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Galiba ikincilerin kaderi bu. Bende ilkinde 75 ile doğuma girdim. Bunda 75 ile hamile kaldım gidişat hiç iyi görünmüyorAhhhben de 76 ile kızım da doğuma gitmiştim şuan 76 kilodayım ve hala zamanımız var nereye kadar gidecek bu kilolar
O kurs online mı ya ben de öyle bi kursa katılmak isterim sanırımBende 0-3 yaş duygu ve davranış kursuna gidiyorum epey yol katettim acemi anne olaraktan:) dün attığınız seriyi izledimm hergün ekmek yemiyorum hergün tatlı yemiyorum sanırım denge düzenim o yüzden zaten paketli ürünler yasak:) meyve sınırım yok abartıyorum meyveyi aşırı seviyorum ödem olabilir vs 1 günde 1 kılofazla yanlışlık olabilir mi
Nerde bu kurslar yahuBende 0-3 yaş duygu ve davranış kursuna gidiyorum epey yol katettim acemi anne olaraktan:) dün attığınız seriyi izledimm hergün ekmek yemiyorum hergün tatlı yemiyorum sanırım denge düzenim o yüzden zaten paketli ürünler yasak:) meyve sınırım yok abartıyorum meyveyi aşırı seviyorum ödem olabilir vs 1 günde 1 kılofazla yanlışlık olabilir mi
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederimTamamen batıl inanç babam diyanette din görevlisi. İçiniz rahat olsun hamilelikte saç kesilebilir
Ben ilkinde yaptırmadım bunda da düşünmüyorum. Ailede şeker öyküsü olmadığı için doktorum sadece açlık tokluk şekerimi takip etti normal çıkınca gerek görmedi
Galiba ikincilerin kaderi bu. Bende ilkinde 75 ile doğuma girdim. Bunda 75 ile hamile kaldım gidişat hiç iyi görünmüyordoğumdan sonra veririm inşallah diye kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?