Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Tövbe yarabbim kilo sınırı da neymiş kız. Ben ilk gebeliğimde detaylıya girdim 123 kiloydum hem devlette hem özelde girdim hiç duymadım vallahi.
Şimdi de 109 kiloyum 26 martta giricem nasipse.
Yani evet kilodan ultrasonda zor görünüyor bazen ama bu tamamen cihazla ya da doktorlar alakalı bence. muğlada devlette hiç bi sorun yaşamadım çok net görüntülendi ama özelde bişey yok gibiydi doktor zar zor görebiliyordu. İstanbulda da devlette net değil fln medicalpark , ersoy hastanesi ve acıbadem kilo sınırı olduğunu söyledi randevu alcağım sırada oluşturmadılar. Demek ki cihazları iyi değil ya da doktorları artık ne bileyim

Bebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mı Ben Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi

Andrea Bocelli nin Melodramma sına takıntı yapmıştım kızıma hamileyken.

Hakket müziğin sesini açınca karnımda oynamaya başlıyordu. Tesadüf müydü bilmiyorum ama çok tatlı bi histi.

Bence de rahat olun tekrar gitmeyin tabiki oluşur bu forumda da olumsuz negatif bir sürü evham yapan kişiler var

O zaman doğum sonrası gider ya büyük ihtimalle yemeyip alıyorsan bebek kaynaklı zaten ben çok aşırı yiyorum
Aşırı yemiyorum ama dengesiz bi iştahım var bazen çok yiyorum bazende az. Normaldede iştahlı biriyim zaten doktorum 18-25 yaş arası kg beyinde kayıtlı kg dur doğumdan max.2 sene sonra o kiloya dönersin dedi ben rahatladım sende rahatla

Ya gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.
Aynen tercihe bırakılmalı en azından. Hamile olunca anladım, her şey zor, eski çeviklik olmuyor, normal olan şeyler zaten zor yemek yemek, tuvalete gitmek , uyumak bunlar bile zor oluyor bana. Yolda ise gidip gelmesi, işte performans tan düşmemiş göstermek için daha çok çaba sarf edip yorulmak. Bi fark olmalı mucizevi bir şeye vesile olunuyor tüm vücudun değişiyor. Psikolojin değişiyor eski enerji yok diye. He bi ağrı olsa acaba bisi mi oldu demek cabası. Tüm bunlar olurken ise gidip gelmemek bizim tercihimiz olmalı bence

Kızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor mu ayrıca da birden sivilcelendim
Kullanmıyorum ama uyku hali ilk aylarda yoğundu, geçmişti yine geldi. Uyuyakalıyorum koltukta sabah zor kalkıyorum. Kilo alımı iştah artınca başladı. 4 kiloyu 3 haftada aldım sanırım. 3. Yada 4

Sağol canım benim çok sağol Allah razı olsun temizlemek baya zor oldu ama ne yapalım, başa gelen cekiliyor
Öyle annelere kolay olmuyor ama onlar mutlu olsun gözüyle bakıyoruz artık ne yapalım.
Tamam canım git mutlaka için rahatlasın en azından bende çok kaygılı bir insanım seni çok iyi anlıyorum konu evlat olunca insan illa kaygı duyuyor ama eminim evladın iyi gidince de göreceksin duyacaksın inşallah
Günaydın Güzel Hanımlar bugün detaylı ultrasona gireceğim güzel dua ve dileklerinizi bekliyorum
Canım çok güzel haberlerle gel inşallah
Canım ben şarkı dinlemiyorum hiç ne bileyim canım da istemiyor açıkçası ama evet bizim seslerimizi kesinlikle duyuyorlar şarkıyada kesin tepki verir. Kızımla kitap okuma saatimiz oluyor yatmadan her gece kitap okuyorum. O saatlerde ben kitap okurken hiç durmuyor. Gündüz kızımla ne zaman oynasak kızım yanimda konuşsa bir şeyler anlatsa tepki veriyor. Eşimin sesine tepki veriyor muhabbet ettiğimizde. Artık sesleri tanıyor ve tepki veriyor. Aynı sarkiya da kesinlikle tepki verir.

Öyle annelere kolay olmuyor ama onlar mutlu olsun gözüyle bakıyoruz artık ne yapalım.
Tam öyle oluyor bayılıyor aktivite yapmaya, boyamaya, kağıt kesmeye birşeyler yapmaya, gezegen çizip boyamayi çok seviyor, şimdi disaridaydim aldım yine boyalar malzemeler nefessiz döktü torbaları "teşekküll ederim annecim çok mutluyum dedi ben eridim zaten dedim içimden boya heryeri temizlerim ben

Sonra da altına pike serdim, sınır çizdik o noktanın dışında yapmayacak, çalışmak için küçük masası var onu da koyduk, bugün alanı orası dışına çıkmak yasak

Ben valla evre evre ilerliyorum onun bilgilenmesini 7 buçuk 8. Ayda yapacağım. Napsyim nasıl nefes alayım vs. Bu arada bir video geldi. Ikininca arka kaslar daha çok çalışıyormuş. Öksürme hapşırma kısmında on kaslar. Bebek doğarken öksürür gibi yaptığında ki kas calisitaracskmissin. Bazen hapsiriyorum, altım çıkacak gibi oluyor ikinma ile aynı olmadığını anlıyorum

Gözün aydın bacım

Ben muhtemelen 30 hafta dolunca ayrılacağım. 30 ‚a kadar da doktorum kasılma ağrı gördü istirahat etsen iyi olacak dedi. Biraz izin biraz rapor idare etmeye çalışacağız. Riskli dönemleri bir atlatalım inşallah. Sizde de şu his var mı değersiz gibi. Sanki hamile olunca bi tavırlar değişiyor iş yerlerinde yönetimlerde vs.

Son düzenleme:
Kullanmıyorum ama uyku hali ilk aylarda yoğundu, geçmişti yine geldi. Uyuyakalıyorum koltukta sabah zor kalkıyorum. Kilo alımı iştah artınca başladı. 4 kiloyu 3 haftada aldım sanırım. 3. Yada 4
Ayy sanırım banada bı uyku hali geldi dün 11 de uyuyup bu sabah 11 de uyandım hala uykum var

Maşallahhh canım . Çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…