- 4 Kasım 2024
- 147
- 396
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.921
Yani evet kilodan ultrasonda zor görünüyor bazen ama bu tamamen cihazla ya da doktorlar alakalı bence. muğlada devlette hiç bi sorun yaşamadım çok net görüntülendi ama özelde bişey yok gibiydi doktor zar zor görebiliyordu. İstanbulda da devlette net değil flnTövbe yarabbim kilo sınırı da neymiş kız. Ben ilk gebeliğimde detaylıya girdim 123 kiloydumhem devlette hem özelde girdim hiç duymadım vallahi.
Şimdi de 109 kiloyum 26 martta giricem nasipse.
O zaman doğum sonrası gider ya büyük ihtimalle yemeyip alıyorsan bebek kaynaklı zaten ben çok aşırı yiyorum+10 kiloyla bayrak bende galibaiştahımda normal aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Andrea Bocelli nin Melodramma sına takıntı yapmıştım kızıma hamileyken.Bebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mıBen Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi
Bence de rahat olun tekrar gitmeyin tabiki oluşur bu forumda da olumsuz negatif bir sürü evham yapan kişiler varAy kızlar ya biz daha 19. Haftadayız detaylıya da daha 2 hafta var. Doktor 17. Haftada gittiğimizde beyindeki bir yapı için henüz oluşmamış ama 19. Haftada oluşmaya başlar detaylı zamanı tam belli olur falan demişti. Ama biraz önce forumda dolaşırken bazı konulara denk geldim ve açıp okuma gafletinde bulundum. Detaylıda bazı kişilerde cavum septum pellisidum oluşmamış. Bu da bebekte çok ciddi sorunlara yol açıyormuş falan. Doktorumun dediği yapı da buydu sanırım. Biraz makale falan okudum ve genelde 16. Haftada bu yapı oluşuyormuş çoğu bebekte. Ya acaba bizde de oluşmayacak mı niye doktor göremedi falan diye anksiyetelere girdim. Eşime de söyleyemiyorum doktor böyle bi şey olsaydı söylerdi falan der muhtemelen. Böyle şeyleri kafama takınca aşırı kızıyor. Bende de anksiyete var malesef kafama takınca takıyorum. Mecbur size yazdımhiç bilgisi olan var mı. İki hafta kendimi yiyip bitirmektense hocadan bi ara randevu alsam da tekrar mı gitsem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz
Bizi duyabildiklerini söylüyorlar anne karnında, gerçekten tepki verdiğine inanırımAndrea Bocelli nin Melodramma sına takıntı yapmıştım kızıma hamileyken.
Hakket müziğin sesini açınca karnımda oynamaya başlıyordu. Tesedüf müydü bilmiyorum
Aşırı yemiyorum ama dengesiz bi iştahım var bazen çok yiyorum bazende az. Normaldede iştahlı biriyim zatenO zaman doğum sonrası gider ya büyük ihtimalle yemeyip alıyorsan bebek kaynaklı zaten ben çok aşırı yiyorum
Aynen tercihe bırakılmalı en azından. Hamile olunca anladım, her şey zor, eski çeviklik olmuyor, normal olan şeyler zaten zor yemek yemek, tuvalete gitmek , uyumak bunlar bile zor oluyor bana. Yolda ise gidip gelmesi, işte performans tan düşmemiş göstermek için daha çok çaba sarf edip yorulmak. Bi fark olmalı mucizevi bir şeye vesile olunuyor tüm vücudun değişiyor. Psikolojin değişiyor eski enerji yok diye. He bi ağrı olsa acaba bisi mi oldu demek cabası. Tüm bunlar olurken ise gidip gelmemek bizim tercihimiz olmalı benceYa gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.
32. Haftada da zor ya. 23 de bile pertim çıktıİnan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o kadar yorucu oluyor ki eve gelince nereye doğru bayılacağımı şaşırıyorum gerçekten
Zaten ücretsiz almak zorundayım, 1 aydan bi şey olmaz deyip duruma bağlı olarak 32de ayrılabilirim de
Kullanmıyorum ama uyku hali ilk aylarda yoğundu, geçmişti yine geldi. Uyuyakalıyorum koltukta sabah zor kalkıyorum. Kilo alımı iştah artınca başladı. 4 kiloyu 3 haftada aldım sanırım. 3. Yada 4Kızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor muayrıca da birden sivilcelendim
Öyle annelere kolay olmuyor ama onlar mutlu olsun gözüyle bakıyoruz artık ne yapalım.Sağol canım benim çok sağol Allah razı olsuntemizlemek baya zor oldu ama ne yapalım, başa gelen cekiliyor
Tamam canım git mutlaka için rahatlasın en azındanYa aslında doktorumun ultrason cihazı çok iyi detaylıyı da o cihazla yapıyorlar zaten ama doktorum perimatolog değil tabi ayrıntılı bakmadı o yüzden. Detaylıda kesin belli olur zaten. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım teşekkür ederim
Kuzum şu yazdıklarımı grupta başkası yazsa hemen pozitif basarım aslında ama bu anksiyete duygusu bana geldiğinde resmen hayattan soyutlanıyorum. Çok çok uzun zamandır da gelmiyordu ama gelince de uyutmuyor bile malesefdoktoruma yazdım. Ben bu hafta yine muayene olmak istiyorum diye. En azından iki hafta boyunca kendime zehir etmem hayatı dua beklerim
Kuzum aynen doktoruma yazdım bu hafta içinde bi randevu talep ettim. Yarın dönüş yaparlar muhtemelen. En azından korku kalmasın içimde. Kendimi biliyorum çünkü ben detaylıya kadar 10 defa falan ölürüm kaygıdan
Canım çok güzel haberlerle gel inşallahGünaydın Güzel Hanımlarbugün detaylı ultrasona gireceğim güzel dua ve dileklerinizi bekliyorum
Canım ben şarkı dinlemiyorum hiç ne bileyim canım da istemiyor açıkçası ama evet bizim seslerimizi kesinlikle duyuyorlar şarkıyada kesin tepki verir. Kızımla kitap okuma saatimiz oluyor yatmadan her gece kitap okuyorum. O saatlerde ben kitap okurken hiç durmuyor. Gündüz kızımla ne zaman oynasak kızım yanimda konuşsa bir şeyler anlatsa tepki veriyor. Eşimin sesine tepki veriyor muhabbet ettiğimizde. Artık sesleri tanıyor ve tepki veriyor. Aynı sarkiya da kesinlikle tepki verir.Bebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mıBen Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi
Tam öyle oluyor bayılıyor aktivite yapmaya, boyamaya, kağıt kesmeye birşeyler yapmaya, gezegen çizip boyamayi çok seviyor, şimdi disaridaydim aldım yine boyalar malzemeler nefessiz döktü torbaları "teşekküll ederim annecim çok mutluyum dedi ben eridim zaten dedim içimden boya heryeri temizlerim benÖyle annelere kolay olmuyor ama onlar mutlu olsun gözüyle bakıyoruz artık ne yapalım.
Ben valla evre evre ilerliyorum onun bilgilenmesini 7 buçuk 8. Ayda yapacağım. Napsyim nasıl nefes alayım vs.Cidden kolay bir yolu olsa. Belki bilim ilerler de bulurlar diye epey bekledim ama yaş 35 olunca artık hamile kalmaya karar verdimSen yine iyi cesaretliymişsin ben hiç bakamıyorum bile. Geçen normal doğumun faydalarına ilişkin bir video gördüm. Önceleri hep diyordum ki kendimi zorlamayayım gerekirse hemen sezeryana girerim ama şimdi vicdan yaptım. Premsesliği bırakayım bir kenara diyorum ama bir yandan da yusuf yusuf
Güzel haberlerle gel canımGünaydın Güzel Hanımlarbugün detaylı ultrasona gireceğim güzel dua ve dileklerinizi bekliyorum
Gözün aydın bacımKızlar geldim detaylidan çok şükür her şey yolunda bir sıkıntı yokayak parmaklarına kadar saydı doktor muhteşemdi burnu büyük dedi anne baba karadenizli olunca şaşırmadım dedim gülüştük darısı tüm detayli ultrason bekleyen arkadaşların başıma ilk işim sadaka vermek şimdi....
Ben muhtemelen 30 hafta dolunca ayrılacağım. 30 ‚a kadar da doktorum kasılma ağrı gördü istirahat etsen iyi olacak dedi. Biraz izin biraz rapor idare etmeye çalışacağız. Riskli dönemleri bir atlatalım inşallah. Sizde de şu his var mı değersiz gibi. Sanki hamile olunca bi tavırlar değişiyor iş yerlerinde yönetimlerde vs.Aynen tercihe bırakılmalı en azından. Hamile olunca anladım, her şey zor, eski çeviklik olmuyor, normal olan şeyler zaten zor yemek yemek, tuvalete gitmek , uyumak bunlar bile zor oluyor bana. Yolda ise gidip gelmesi, işte performans tan düşmemiş göstermek için daha çok çaba sarf edip yorulmak. Bi fark olmalı mucizevi bir şeye vesile olunuyor tüm vücudun değişiyor. Psikolojin değişiyor eski enerji yok diye. He bi ağrı olsa acaba bisi mi oldu demek cabası. Tüm bunlar olurken ise gidip gelmemek bizim tercihimiz olmalı bence
Ayy sanırım banada bı uyku hali geldi dün 11 de uyuyup bu sabah 11 de uyandım hala uykum varKullanmıyorum ama uyku hali ilk aylarda yoğundu, geçmişti yine geldi. Uyuyakalıyorum koltukta sabah zor kalkıyorum. Kilo alımı iştah artınca başladı. 4 kiloyu 3 haftada aldım sanırım. 3. Yada 4
Maşallahhh canım . Çok şükür.Kızlar geldim detaylidan çok şükür her şey yolunda bir sıkıntı yokayak parmaklarına kadar saydı doktor muhteşemdi burnu büyük dedi anne baba karadenizli olunca şaşırmadım dedim gülüştük darısı tüm detayli ultrason bekleyen arkadaşların başıma ilk işim sadaka vermek şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?