- 8 Ağustos 2011
- 11.028
- 5.473
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #8.561
Safariden giriyordum. Şu adımlarla ana ekrana kısa yol ekledim.Nasıl yükleniyor acaba ben tarayicidan giriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safariden giriyordum. Şu adımlarla ana ekrana kısa yol ekledim.Nasıl yükleniyor acaba ben tarayicidan giriyorum
Teşekkür ederimSafariden giriyordum. Şu adımlarla ana ekrana kısa yol ekledim.
Ben serklajli oldugum icin idrar yolu enfeksiyonu acisindan doktorum her randevuda yanma ya da agri olup olmadigini , kokulu bir akinti gelip gelmedigini soruyor anlamak icin.Cok sukur daha basima gelmedi ama sizin bu tarz sikayetlerinizde var mi ? Bitmeme hissi icin bisey diyemeyecegim ama simdi diger arkadaslar yazar mutlaka. Bol bol su icin.Canım anneler idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba doktora da gitmedim ama bugün her tuvalete gidişimde sanki bir miktar kalıyor idrarım gibi hissediyorum . Nasıl oluyordu bu enfeksiyon geçiren arkadaşlar bu bitmeme hisside dahilmiydi . Cumaya detaylı randevusu alacaktım öncesinde kendi doktoruma gitmesem mi diyorum ama
Yanmam yok şuanda ama sık idrara çıkma hissi oluyor. Yani bebeklerden biri baskı yaptığı için mi bilmiyorumBen serklajli oldugum icin idrar yolu enfeksiyonu acisindan doktorum her randevuda yanma ya da agri olup olmadigini , kokulu bir akinti gelip gelmedigini soruyor anlamak icin.Cok sukur daha basima gelmedi ama sizin bu tarz sikayetlerinizde var mi ? Bitmeme hissi icin bisey diyemeyecegim ama simdi diger arkadaslar yazar mutlaka. Bol bol su icin.
Canım 35 haftadan sonra yenilmesi daha iyi olurKızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Ay sağolsunNasıl yükleniyor acaba ben tarayicidan giriyorum
Canım ben hamileliği öğrendiğimden beri günde bir taneyi aşmayacak şekilde yiyorum şu ana kadar çok şükür bişey yaşamadım. Ha her gün yemiyorum ama kendimi de kısıtlamıyorumKızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Kızlar ben bugün oruç hayatıma veda ettim gibiiftardan yarım saat önce şekerim 53 tansiyonum 7/3 çıktı direndim dayandım iftarı açtım bir iki bişey yedim çok afedersiniz kendimi lavaboya çok zor attım bir saattir eşimle banyo temizlemeye çalışıyoruz
sanırım kendime de çocuğuma da bi sıkıntı çıkaracağım korkuyorum
![]()
2 gündür fena yedim ben :) kayınvalidem sagolsun tok tutar dedi inşallah birşey olmaz daha yemiyorumCanım 35 haftadan sonra yenilmesi daha iyi olur
hurma tüketimi doğumu kolaylaştırıcı etkisine sahip rahim ağzının açılmasını sağlar erkenden yenilmesi doğru değilmiş birçok araştırmada mevcuttur bu
Ben de çok severim ama çok canım çekerse bir tane alıyorum ama her gün değil
Geçen umre den hurma getirilmişti üç tane yedim ama daha yemem artık canım çekmez bir zaman sonra
Ben bu şekilde biliyorum yiyen arkadaşlarım var mı bilmiyorum![]()
Ayyyyy tövbe yarabbim 2 gündür baya abarttım Allaha emanetGeçenlerde biri, 28 haftalık hamileyim 2 kilo hurma yedim erken doğum yaptım yazmışdoğruluk nedir bilmiyorum tabi
![]()
Zorlama canım bende aralıklı tutucam 3 saat kala fena acıkıyorum kendine dikkat et bebiş icin kendin icin zorlamaKızlar ben bugün oruç hayatıma veda ettim gibiiftardan yarım saat önce şekerim 53 tansiyonum 7/3 çıktı direndim dayandım iftarı açtım bir iki bişey yedim çok afedersiniz kendimi lavaboya çok zor attım bir saattir eşimle banyo temizlemeye çalışıyoruz
![]()
Durdurucam kendimi artık :)Canım ben hamileliği öğrendiğimden beri günde bir taneyi aşmayacak şekilde yiyorum şu ana kadar çok şükür bişey yaşamadım. Ha her gün yemiyorum ama kendimi de kısıtlamıyorum
Ben 2 gün abarttıkca abarttım ama bilmiyordumCanım 35 haftadan sonra yenilmesi daha iyi olur
hurma tüketimi doğumu kolaylaştırıcı etkisine sahip rahim ağzının açılmasını sağlar erkenden yenilmesi doğru değilmiş birçok araştırmada mevcuttur bu
Ben de çok severim ama çok canım çekerse bir tane alıyorum ama her gün değil
Geçen umre den hurma getirilmişti üç tane yedim ama daha yemem artık canım çekmez bir zaman sonra
Ben bu şekilde biliyorum yiyen arkadaşlarım var mı bilmiyorum![]()
Bende şüphelenmiştim kasık ağrısı çok olmuştu bende. doktorum yanma, idrar renginde koyulaşma, kötü koku yoksa birde kötü kokulu akıntın yoksa sorun etme bol su iç demişti.Canım anneler idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba doktora da gitmedim ama bugün her tuvalete gidişimde sanki bir miktar kalıyor idrarım gibi hissediyorum . Nasıl oluyordu bu enfeksiyon geçiren arkadaşlar bu bitmeme hisside dahilmiydi . Cumaya detaylı randevusu alacaktım öncesinde kendi doktoruma gitmesem mi diyorum ama
Canım keşke hiç zorlamasaydınKızlar ben bugün oruç hayatıma veda ettim gibiiftardan yarım saat önce şekerim 53 tansiyonum 7/3 çıktı direndim dayandım iftarı açtım bir iki bişey yedim çok afedersiniz kendimi lavaboya çok zor attım bir saattir eşimle banyo temizlemeye çalışıyoruz
![]()