Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Yok ama gebeliğin ilk 3 ayında aşırı istekliydim ama ilişki yasaktı. Şimdi de hiç isteğim yok resmen. O kadar ilişki istemiyorum ki

Kız

Bana yasak olduğu için zaten bizde sıfır Koku hassasiyeti bende de var eşim sigara içince ben de bıraktığımdan asla öpmek istemiyorum
İlk haftalar da bize de yasaktı neyse yasak kalktı rahatız derken cibsellik azaldı kocam korkmaya basladı bebek için simdi de ben istemiyorum

Kocamla bu konuyu konuşacağım çünkü kopmak istemiyorum buda ilişkimizin bir parçası umarım alınmaz

Ayy çok iyi fiyat bende 4 bine buldum gerçi

Bende senin için duacı olacağım canım rabbim yükünü hafifletsin güç kuvvet versin inşallah
Aynen bu Dr bir de iyi tecrübeli Dr. Başka doktorlarda daha uygun Eskişehir'de. Şehir şehir de farkediyor fiyat işte kuzum. Amin inşallah hepimize inşallah
Doktor ne kadar önemli ya gerçekten. Benimki de endişelenecek bir şey yok çıkar demişti ama ben durur muyum takıyorum da takıyorum işte. İnşallah doktorlarımızın dediği gibi çıkar yukarıya zamanla yerim ben onu demek bir türlü dönmedi nazlı cimcime yaa
Öyle şükür en azından kendi kendimize yetiyoruz kuzum benim benim en büyük endişem böyle yorgun yorgun geçerken günler plesantanin yukarı çıkmaması, sezaryen ihtimalini doğurması, ne bileyim erken doğum olması falan. O kadar dinlenemiyorum ki. Korkuyorum. Benim büyük cimcimem 37+5 de gelmişti. Ya böyle giderse o daha erken olursa bilmem ne diye karartiyorum da karartiyorum içimi. Farkettim de bu gebeliğimde daha karamsarım delirdim iyice
Yerim ben onun göbüş dalgalandıran tekmelerini benim kız da iki gündür daha da hareketlendi ya hiç durmuyor habire vuruyor yakında bende görürüm herhalde sen gibi ladyim

Çıkacak kuzummm. Dua edelim, Pozitif enerjiler gönderelim sabırla bekleyelim. Biz hamişiz asla olumsuz düşünceye yer yok

Temmuz doğumlu bebeği olan arkadaşlarım zıbın ve çorap giydirdiler sadece ayaktan soğuk almasınlar diye ☺☺☺

Kızlar çilek bebek odası alan/kullanan oldu mu, normalde bellonacıyım ama çileğin bebek odalarını çok beğendim kaliteleri nasıl acaba
Bebek odası değilde çocuk odası aldım mobilyaları çok güzel ve benzer kalitelere göre daha uygun bence. Çevremde 7-8 yıldır bebek mobilyasını kullananlar var ömürlük diyorlar.
2 numaralı evladımda temmuz bebesi. İlk günler hastane çıkışı tarzı 2li 3lü takımlar kullandık. Sonrasında gündüz sadece zıbın çorap akşamları zıbın üstü alt patikli pijama şeklinde takıldık. İstanbulda yaşıyoruz bu arada. Klimalı odaya bebeği hiç sokmadım. Normal hava sıcaklığı için böyle. Klimalı odada olsa zıbın alt üst takım artı battaniye kullanırdım sanırım. Ama cesaret edemedim yine edemeyeceğim. Alışverişte bolbol kısa tulum ve zıbın alacağım nasipse. Takımlar ve tulumlar dışarı çıkarken gerekecek sadece.
Ben ilk gebeliğimde eşimin kokusundan çok tiksiniyordum aynı havluyu dahi kullanamıyordum bana yaklaşnca nefesimi tutuyordum hormonlar çok tuhaf gerçekten. Doğurunca geçti ve diğer iki gebeliğimde yaşamadım yaşamıyorum.

Temmuz, hava çok sıcak olur diye rehavete kapılmayın. Hastane belli bi sıcaklıkta, klima çalışıyor. Bebek de anne karnından çıktığı için üşüyebilir.

İnce battaniyelerle birlikte, çorap ve kısa kollu zıbınlarla beraber en az iki takım yada tulum alın hastane çantanıza. Bu giysiler de müslin değil, pamuklu olsun. Müslin klimasız ortamda belki olur ama hastanede onunla üşüyebilirler

Ama evde kısa kollu zıbın ve çorap yeterli olur sanırım.

Hastane çıkışını müslin almayı düşünüyordum iyi ki söyledin lady. Tekrar göz gezdireceğim

Bebeleri sıcak hasta ediyor, alerji yapıyor, soğuk değil ama ılık olsun göğsü ayakları yeterli, ben Ekim'de tek katla durduruyordum, o kadar laf işittim ki büyüklerden şükür birisi getirmediği sürece hasta masta olmadık, zaten atopikti kv.m bigün tutturdu bu çocuk üşür diye gönlü olsun dedim yelek giydirdi on dk sonra çocuk sıcaktan sıtma oldu kizardi boynu koltuk altları, eşim de sıcak sevmiyor çocuk giydirdin oldu mu gonlun dedi, kv.m de tövbe dhaa karışmam çocuğuna bildiğini yap dedi saldı beni, hıc karismadi, şöyle yap diyene de karışmayın dedi de rahat ettim, herkes doğduğu dkdan itibaren biliyor bebeğinin ihtiyacını, üşür mü terler mı bunalir mı sürekli koynunuzda oluyor zaten, teninden anlıyorsunuz, bu konuda dışarıdan lafları dinlemeyin yeter, başlangıç için kalın kat kat almanıza gerek yok zaten örtüleri olur atarsınız üstünü üşüyunce, zmaanla ihtiyaca göre devam edersiniz almaya

Koskoca İstanbulda bir yakada sadece bir hastane mi ne sacmalık ya en önemli randevu bulunamıyor cidden çok kötü iş yapıyorlar

Kizlar detaylı ultrasondan çıkınca aynı gün dra sonucu gösterebilirmiyiz yoksa rapor vs çıkmasını mi bekliycem yani detayli ultrasonla aynı güne randevu alayimmi

Kizlar detaylı ultrasondan çıkınca aynı gün dra sonucu gösterebilirmiyiz yoksa rapor vs çıkmasını mi bekliycem yani detayli ultrasonla aynı güne randevu alayimmi
Ben şu an hem devlete, hem özele gidiyorum. Özeldeki kadın doğum Dr u, sonucu bana mail atsınlar bakayım dedi.

Çarşamba detaylı randevum var, cumaya şehir hastanesinde takibine gittiğim Dr a randevu aldım. Sonuç gösteririm diye.

[Özelde düzenli takip yaptırmıyorum şu an. Hemen gidememe ihtimalinden dolayı şehir hastanesine randevu aldım.]

Kızlar bu arada bi şey daha sormak istiyorum . Durup durup aklıma geliyor düşündükçe doktor dedi ki plesenta için plesenta arka duvarda yani bu bebeğin hareketlerini çok rahat hissetmene sebep olcak bu çok iyi bir şey sedi. Hem de dedi ki plesenta rahim ağzını kapatmış şu an hem aşağıda hem de arkada olabiliyor mu ben anlamadım ya

Anladım assa yukarı 2 günde rapor çıkar sanırım detaylı daki dra da sorarım randevuyu ona göre alırım bı sonraki randevuya kv de gelecek ondan sordum aynı gün gidiliyosa onu da götüreyim diye eğer gidilmiyorsa boşuna gelmesin eşimle yalnız girmek istiyorum detayliya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…