- 22 Mayıs 2023
- 1.606
- 1.985
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.761
Yok ama gebeliğin ilk 3 ayında aşırı istekliydim ama ilişki yasaktı. Şimdi de hiç isteğim yok resmen. O kadar ilişki istemiyorum kiSelam kızlar ben gebelikte mide bulantısı yaşamadım fakat kocamdan çok midem bulanıyor ilişki yaşarken kusacaktım neredeyse zaten isteğim çok çok azaladı, bu durum sinirimi bozuyor bebek büyüdükçe cinslik sıfırlandı diyebilirim böyle olan var mı
İlk haftalar da bize de yasaktı neyse yasak kalktı rahatız derken cibsellik azaldı kocam korkmaya basladı bebek için simdi de ben istemiyorumKız
Bana yasak olduğu için zaten bizde sıfırKoku hassasiyeti bende de var eşim sigara içince ben de bıraktığımdan asla öpmek istemiyorum
Bende ya ilk zamanlar istiyordum şimdi çok azaldı nasıl yapıyormusum diyorum midem bulanıyor resmenYok ama gebeliğin ilk 3 ayında aşırı istekliydim ama ilişki yasaktı. Şimdi de hiç isteğim yok resmen. O kadar ilişki istemiyorum ki
Çoğu hamilelikte bu şekilde zaten bence idare edersiniz az bir zaman kaldı :)İlk haftalar da bize de yasaktı neyse yasak kalktı rahatız derken cibsellik azaldı kocam korkmaya basladı bebek için simdi de ben istemiyorum
Kocamla bu konuyu konuşacağım çünkü kopmak istemiyorum buda ilişkimizin bir parçası umarım alınmazKokuya bi hassasiyet olmuş olabilir. Esans parfüm yahut kendi vücut kokusu bile tetikliyor olabilir. E fizyolojik olarak miden bulanırken zaten cinsel istek de olmaz. Bir araya gelmeden önce duş alma, diş fırçalama gibi şeylere biraz dikkat edin bakalım iyileşme olacak mı..
Aslında illa cibsellik yaşayalım değil de kocam uzakşaşsın istemiyorum sanırım bundan kaynaklıÇoğu hamilelikte bu şekilde zaten bence idare edersiniz az bir zaman kaldı :)
Aynen bu Dr bir de iyi tecrübeli Dr. Başka doktorlarda daha uygun Eskişehir'de. Şehir şehir de farkediyor fiyat işte kuzum. Amin inşallah hepimize inşallahAyy çok iyi fiyat bende 4 bine buldum gerçi
Bende senin için duacı olacağım canım rabbim yükünü hafifletsin güç kuvvet versin inşallah
Doktor ne kadar önemli ya gerçekten. Benimki de endişelenecek bir şey yok çıkar demişti ama ben durur muyum takıyorum da takıyorum işte. İnşallah doktorlarımızın dediği gibi çıkar yukarıya zamanlaKızlar doktordan çıktık haberler kötüplesentamız malesef yine aşağıda hem de böyle boylu boyunca rahim ağzını kapatmış ama doktorum nasıl olsa çıkar, çıkmazsa o zaman konuşuruz dedi. Kafası falan haftasıyla uyumlu. Bacaklarda nerdeyse bir hafta önden gidiyor. Bi de tekrar idrar tahlili bakmıştım kendime lökosit ve bakteri biraz daha yüksek çıktı. Kültürde de üreme olmuş. Doktorumuz antibiyotik yazdı. Bebiş de yüzünü aslaaa göstermedi rahime böyle yapışmış gibi duruyordu. Resmen hepinizden tiksiniyorum pozu verdi yavrum bi de göbüşüm çok fazla büyük değil mi dedim bu hafta için evet gerçekten çok fazla büyümüş ama bebeğin kilosu normal, senin muhtemelen iç karnın yok dedi yağ kullandığımı söyledim ama mutlaka lierac da kullan senin belli ki hep karnın büyüyecek dedi. Sırtım belim çok ağrıyor dedim. Magnezyum hapını ikiye çıkarttı. Pilatese de izin çıktı. Hiç vakit kaybetme hemen başla dedi :) durumlar bu şekilde. Ha bi de afp için kan aldı bir haftayı bulmaz sonucu atarım sana dedi.
Öyle şükür en azından kendi kendimize yetiyoruz kuzum benimSeni o kadar iyi anlıyorum ki kendimden biliyorum durumu çünkü
Belki bu süreçte olduğumuz için bu kadar çok duygusalız gebelik olmasa böyle olmayabilirdik
Herşey için yine şükür elimizden geleni yapıyoruz biz
ben bunu çok farkındayım evet destek yok ama kendimce bile yetiyorum bazı şeylere k
keşke biraz rahatlık olsa ama olsun böyle böyle derken bu süreçte bitecek
Aslında en büyük destek eştir ama işte bazen olmuyor bizde o durum
Hayırlısı olsun canım benim bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah
Yerim ben onun göbüş dalgalandıran tekmeleriniAy ay ayy!
Az önce ne oldu ???
Bebeğim suan hareketli. Bugün daha güçlü vuruyor. Sweatımı kaldırdım. Göbeğimi izlerken fark ettim ki, vuruşları dıştan görülüyor. Karnım dalgalandıKızımı çağırdım. O da gördü. Çok şükür bugünü gösteren Rabbime
Çıkacak kuzummm. Dua edelim, Pozitif enerjiler gönderelimAynen bu Dr bir de iyi tecrübeli Dr. Başka doktorlarda daha uygun Eskişehir'de. Şehir şehir de farkediyor fiyat işte kuzum. Amin inşallah hepimize inşallah
Doktor ne kadar önemli ya gerçekten. Benimki de endişelenecek bir şey yok çıkar demişti ama ben durur muyum takıyorum da takıyorum işte. İnşallah doktorlarımızın dediği gibi çıkar yukarıya zamanlayerim ben onu demek bir türlü dönmedi nazlı cimcime yaa
Öyle şükür en azından kendi kendimize yetiyoruz kuzum benimbenim en büyük endişem böyle yorgun yorgun geçerken günler plesantanin yukarı çıkmaması, sezaryen ihtimalini doğurması, ne bileyim erken doğum olması falan. O kadar dinlenemiyorum ki. Korkuyorum. Benim büyük cimcimem 37+5 de gelmişti. Ya böyle giderse o daha erken olursa bilmem ne diye karartiyorum da karartiyorum içimi. Farkettim de bu gebeliğimde daha karamsarım delirdim iyice
Yerim ben onun göbüş dalgalandıran tekmelerinibenim kız da iki gündür daha da hareketlendi ya hiç durmuyor habire vuruyor yakında bende görürüm herhalde sen gibi ladyim
Temmuz doğumlu bebeği olan arkadaşlarım zıbın ve çorap giydirdiler sadece ayaktan soğuk almasınlar diye ☺☺☺Kızlar selam uzun süredir giremiyordum umarım iyisinizdir hepiniz
Bir sorum olacak. Temmuzda doğacak bebeğe ne giydireceğiz bizuzun kollu ayaklı tulum mu kısa kollu ayaksız tulum mu ne giyer bu bebeler? Siz neler alıyorsunuz bazı temmuz anneleri sıcakta çocuk pişiyor tek kolsuz zıbınla geçti diyor internette farklı şeyler yazıyor. Doğum yaptığımız hastanelerde odalarda klima da olacak. Ben izmirdeyim hava çok sıcak da oluyor klima var ama klimalı odada bebişi tutmam bilemedim neler alalım sizce
Bebek odası değilde çocuk odası aldım mobilyaları çok güzel ve benzer kalitelere göre daha uygun bence. Çevremde 7-8 yıldır bebek mobilyasını kullananlar var ömürlük diyorlar.Kızlar çilek bebek odası alan/kullanan oldu mu, normalde bellonacıyım ama çileğin bebek odalarını çok beğendim kaliteleri nasıl acaba
2 numaralı evladımda temmuz bebesi. İlk günler hastane çıkışı tarzı 2li 3lü takımlar kullandık. Sonrasında gündüz sadece zıbın çorap akşamları zıbın üstü alt patikli pijama şeklinde takıldık. İstanbulda yaşıyoruz bu arada. Klimalı odaya bebeği hiç sokmadım. Normal hava sıcaklığı için böyle. Klimalı odada olsa zıbın alt üst takım artı battaniye kullanırdım sanırım. Ama cesaret edemedim yine edemeyeceğim. Alışverişte bolbol kısa tulum ve zıbın alacağım nasipse. Takımlar ve tulumlar dışarı çıkarken gerekecek sadece.Kızlar selam uzun süredir giremiyordum umarım iyisinizdir hepiniz
Bir sorum olacak. Temmuzda doğacak bebeğe ne giydireceğiz bizuzun kollu ayaklı tulum mu kısa kollu ayaksız tulum mu ne giyer bu bebeler? Siz neler alıyorsunuz bazı temmuz anneleri sıcakta çocuk pişiyor tek kolsuz zıbınla geçti diyor internette farklı şeyler yazıyor. Doğum yaptığımız hastanelerde odalarda klima da olacak. Ben izmirdeyim hava çok sıcak da oluyor klima var ama klimalı odada bebişi tutmam bilemedim neler alalım sizce
Ben ilk gebeliğimde eşimin kokusundan çok tiksiniyordum aynı havluyu dahi kullanamıyordum bana yaklaşnca nefesimi tutuyordumSelam kızlar ben gebelikte mide bulantısı yaşamadım fakat kocamdan çok midem bulanıyor ilişki yaşarken kusacaktım neredeyse zaten isteğim çok çok azaladı, bu durum sinirimi bozuyor bebek büyüdükçe cinslik sıfırlandı diyebilirim böyle olan var mı
Hastane çıkışını müslin almayı düşünüyordum iyi ki söyledin lady. Tekrar göz gezdireceğimTemmuz, hava çok sıcak olur diye rehavete kapılmayın. Hastane belli bi sıcaklıkta, klima çalışıyor. Bebek de anne karnından çıktığı için üşüyebilir.
İnce battaniyelerle birlikte, çorap ve kısa kollu zıbınlarla beraber en az iki takım yada tulum alın hastane çantanıza. Bu giysiler de müslin değil, pamuklu olsun. Müslin klimasız ortamda belki olur ama hastanede onunla üşüyebilirler
Ama evde kısa kollu zıbın ve çorap yeterli olur sanırım.
Müslin al bacım. Ama alternatifsiz gitme. Bir de pamuklu takım olsun yanındaHastane çıkışını müslin almayı düşünüyordum iyi ki söyledin lady. Tekrar göz gezdireceğim
Koskoca İstanbulda bir yakada sadece bir hastane mi ne sacmalık ya en önemli randevu bulunamıyor cidden çok kötü iş yapıyorlarAynen öyle. Oradaki sistem bu sekilde demek.
Ama Anadolu yakasında sistem çok katı. Tek hastane var. Ve asla randevu çıkmıyor. Hasta mağduriyeti.
182 yi aradım. 11 marta randevu var Zeynep kamil de ama diyor ki 15gunden fazla old için randevuyu size veremem. Böyle bi garabet !
Ben şu an hem devlete, hem özele gidiyorum. Özeldeki kadın doğum Dr u, sonucu bana mail atsınlar bakayım dedi.Kizlar detaylı ultrasondan çıkınca aynı gün dra sonucu gösterebilirmiyiz yoksa rapor vs çıkmasını mi bekliycem yani detayli ultrasonla aynı güne randevu alayimmi
Anladım assa yukarı 2 günde rapor çıkar sanırım detaylı daki dra da sorarım randevuyu ona göre alırım bı sonraki randevuya kv de gelecek ondan sordum aynı gün gidiliyosa onu da götüreyim diye eğer gidilmiyorsa boşuna gelmesin eşimle yalnız girmek istiyorum detayliyaBen şu an hem devlete, hem özele gidiyorum. Özeldeki kadın doğum Dr u, sonucu bana mail atsınlar bakayım dedi.
Çarşamba detaylı randevum var, cumaya şehir hastanesinde takibine gittiğim Dr a randevu aldım. Sonuç gösteririm diye.
[Özelde düzenli takip yaptırmıyorum şu an. Hemen gidememe ihtimalinden dolayı şehir hastanesine randevu aldım.]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?