- 29 Ocak 2021
- 226
- 246
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.181
Benim nadiren mide bulantısı oldu 13+4 teyim bende de başından beri sol kasığım belim ağrıyor ağrılar devam ediyorKızlar 15+3deyim benim mide bulantısı zerre geçmedi ya, bı geçen pazar günü neyi doğru yaptım bilmiyorum gün boyu hiç midem bulanmadı, hatta simarip soğan sarımsak yedimm. Sonra yine başladı, mütemadiyen gün boyu alttan alttan bı mide bulantısı, sizde durumlar nedir?
Ben de baktım Cybex ve beezy modelini begendim eezy s de kapatması iki adımlı daha zor geldi beezy tel seferde kapanıyor yoksa ikisini de beğenmiştimBen cybex eezy s twist+2 almayı düşünüyorum aton puseti ile birlikte, travel sistem istemiyorum açıkçası ben de. Çok araştırdım 5 yaşına kadar kullanıma uygun en dayanıklı modellerden biri olarak geçiyor
Oğlumda asırı bulantım kusmam olmustu 3 kilo vermiştim simdi kızımda az oldu bulantım ilaçla kesildi çok şükür baska bi fark olmadı sımdıye kadar ben hep eksiye düşkünüm ikisinde deBelirtileriniz nasildi acaba ilk cocgunuzdan farkli mi
Benim oğlumda kullandığım araba hamilton R1 valla cok uyguna almıstım baya kullandım hatta suan kardesim kullanıyor ama ben 8.ayda aldıgım için puset olayını bilmiyorum inşallah takılıyodur adaptörle flnMerhaba ben de Hamilton R1 var arkadaşımdan az kullanılmış olarak ikinci el aldım ben de üstüne ana kucağı monte edebilir miyiz diye arayıştayım bebek arabası gerçekten çok hafif çok güzel tek elle açılıp kapanma özelliği var bir de kanguru verdi başka bir arkadaşım bana ana kucağı alıp almama konusunda da kararsızım Hamilton r1'e adapte edilen adaptör ve ana kucağı Bilginiz varsa benimle bilgilendirirseniz sevinirim.
Bitmiyorlar tükenmiyorlar benim kaynanamın dört tane kız torunu var bizimki erkek olacak ama bu kafaya hiç girmedi Allah akıl fikir versinKızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasıneşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Rica ederim canım benim.
Maşallah sağlıkla al kucagina inşallah evladını. Rabbim anne diye peşinde gezecegi günleri de göstersin inşallah.
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
ben de o durumdayım henüz karnımız çok çıkmadığı için galibaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benimde tüp seni çok iyi anlıyorum bana hala bebek yok gibi geliyorultrasonda görmesem inanmayacağım yani ☺ testi hangi firmaya yaptırdınız acaba kaçıncı günde geldi sonuç? Benim 9. Gün bugun hala çıkmadı
Benim intergen ankaraya gönderildi yarın 10. Gün ama cumartesi olduğu için sanmıyorum pazartesi salı çıkar herhaldeAllah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim
ben de o durumdayım henüz karnımız çok çıkmadığı için galibabenim gittiğim özel hastane genoks ile anlaşmalıydı hastanede kan verdim onlar gönderdiler canım tam 10.gün bugün ve 10. Günde çıkmış oldu
Yani gerçekten eşiniz istese de oğlumun muradı olsun dese belki bir şekilde kabullenilir ama öyle bir durumda söz konusu değilmiş. Bi de gerçekten nedende herkesin bir fikrinin olması da sinirimi bozuyor benim. Hamileliktendir inşallahKızlar uyumadan size gıcık olduğum bir şeyi anlatayım. Kocam beyle durduk yerde gerilmeyeyim diye konuşmadım. Uyumadan içimde kalmasıneşim cinsiyeti öğrenince ailesine de haber vermiş. Verebilir tabi sorun yok. Kv beni aradı hayırlı olsun, gözünüz aydın vs diye. Eşim 8 kardeş, 5 kızın arkasına olmuş. Ve gerçekten erkek istemişler yani. Bu arada doğulu filan değiller iç Anadolu insanı. Çok yansıtamasalarda böyle Bi ataerkil yapıları var zaten genel yaklaşımlarında. Ben de çok iyi anlaşamıyorum kültürel olarak farklıyız. Neyse işte kv, eşimin haber verisini anlatıyor. Babanı aradı acaba kız mı diyecek dedim, içimden oğlumun da muradı olsun inşallah oğlan olsun dedim diyor. Oğlunun hiç öyle Bi muradı filan da yok. Zaten çok şükür sağlıklı dünyalar kadar tatlı güzel Bi kızımız var. Bir kızımız daha olsun diye de gerçekten isteriz, evladın cinsiyeti mi olur. Çok şükür rabbime allah sağlıklı uzun ömür versin. Çok sinir oldum ben. Sizce ben hamilelikten mi böyle hissediyorum yoksa bilemedim. Hani ikisini de tadın filan gibi Bi tepki olsa ben de sevineceğim ama oglumunda muradı olsun lafına sinir oldum. Sanki oğlu erkek istiyormuş ya da herkesin Bi oğlu olmaliymis gibi. Çok uzattım ama gerçekten içim şişti
Kuzum bugün cuma belki bugün çıkar. İntergen de 8. Günde çıktı sonucum. 7. Günde de son aşamadaydı ama doktor onayında bekliyordu. İnternetten intergenin numarasını bul ara sor bilgi veriyorlar :) bize son aradığımızda son aşamada en geç yarın çıkar demişlerdi. Gerçekten ertesi gün sabah erkenden çıktı sonuç. En azından hangi aşamada olduğunu bilirsinBenim intergen ankaraya gönderildi yarın 10. Gün ama cumartesi olduğu için sanmıyorum pazartesi salı çıkar herhaldeçok sabırsızım çıksada sonuc için gidince görsem minik kuşu ben bebeği hissetmiyorum hiç mide bulantım hiç bir şeyim yok çok çok az memelerde hassasiyet var sadece arada ağrı giriyor işte haftada bir büyüme atakları sanırım ondan görünce rahatlıyorum 4 gün filan sonra yine hüzün çöküyor 16. Haftaya gelsek fetal doppler cihazı alacağım
Bence belirti olmaması çok daha iyi benim de sürekli kasıklarımda ağrı vardı son zamanlar azaldı sürekli düştü düşecek korkusu vardı o yüzdenBenim intergen ankaraya gönderildi yarın 10. Gün ama cumartesi olduğu için sanmıyorum pazartesi salı çıkar herhaldeçok sabırsızım çıksada sonuc için gidince görsem minik kuşu ben bebeği hissetmiyorum hiç mide bulantım hiç bir şeyim yok çok çok az memelerde hassasiyet var sadece arada ağrı giriyor işte haftada bir büyüme atakları sanırım ondan görünce rahatlıyorum 4 gün filan sonra yine hüzün çöküyor 16. Haftaya gelsek fetal doppler cihazı alacağım
İl dışından mı yollamıştın sende yoksa ankarada mıydın canm?Kuzum bugün cuma belki bugün çıkar. İntergen de 8. Günde çıktı sonucum. 7. Günde de son aşamadaydı ama doktor onayında bekliyordu. İnternetten intergenin numarasını bul ara sor bilgi veriyorlar :) bize son aradığımızda son aşamada en geç yarın çıkar demişlerdi. Gerçekten ertesi gün sabah erkenden çıktı sonuç. En azından hangi aşamada olduğunu bilirsin
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunBence belirti olmaması çok daha iyi benim de sürekli kasıklarımda ağrı vardı son zamanlar azaldı sürekli düştü düşecek korkusu vardı o yüzdensenin de pazartesiye çıkmış olur kesin canım güzel haberler bekliyorum
Aradım şimdi en geç pazartesi çıkarmış telefonda mı bilgi verdiler sana yoksa hastaneye çağırmışmıydı? Ona göre diğer doktorumdan randevu alayım bende benim şuanki tüp bebek doktorum 12 hafta bittiği için bana artık gelmene gerek yok dedi ama testi o istedi ona gidecek sonuç mecbur muayene eder mi bilemedmKuzum bugün cuma belki bugün çıkar. İntergen de 8. Günde çıktı sonucum. 7. Günde de son aşamadaydı ama doktor onayında bekliyordu. İnternetten intergenin numarasını bul ara sor bilgi veriyorlar :) bize son aradığımızda son aşamada en geç yarın çıkar demişlerdi. Gerçekten ertesi gün sabah erkenden çıktı sonuç. En azından hangi aşamada olduğunu bilirsin
Kuzum telefonda sonuç söylemiyor laboratuvar. Hem hocanın hem benim mailime gönderdiler sonucu. Benim mailime gelen sonuçta sadece hastatalıklarla ilgili bilgi vardı cinsiyet yoktu. Hocaya giden sonuçta ekstra cinsiyeti de yazmışlar. Hoca bizi arayıp cinsiyeti söyledi, sonuçları da yorumladı ayrıcaAradım şimdi en geç pazartesi çıkarmış telefonda mı bilgi verdiler sana yoksa hastaneye çağırmışmıydı? Ona göre diğer doktorumdan randevu alayım bende benim şuanki tüp bebek doktorum 12 hafta bittiği için bana artık gelmene gerek yok dedi ama testi o istedi ona gidecek sonuç mecbur muayene eder mi bilemedm
Aa ben diğer doktoruma randevu alayım o zaman salıya garanti olsunKuzum telefonda sonuç söylemiyor laboratuvar. Hem hocanın hem benim mailime gönderdiler sonucu. Benim mailime gelen sonuçta sadece hastatalıklarla ilgili bilgi vardı cinsiyet yoktu. Hocaya giden sonuçta ekstra cinsiyeti de yazmışlar. Hoca bizi arayıp cinsiyeti söyledi, sonuçları da yorumladı ayrıcaben Ankarada vermiştim ama başka şehirlerden verenler de 7-8 günde sonuç almışlar genelde. Ben o yüzden benimki daha erken çıkar gibi düşünmüştüm ama olsun. Sonuç güzel olunca hiç birinin önemi kalmıyor. En geç pazartesi dedilerse pazartesi kesin sonuç çıkar
Canım benim hiç plesanta ile ilgili sorunum olmadı bilmiyorum ama bence yukarı çıkar Dr çıkar dediyse. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Hadi hayırlısı bakalım annesi sağlıkla gelsin minikKızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Kuzum benim de burun kemiği ve ense kalınlığı normal gelmişti çok şükür dna da temiz geldi. İnşallah herkesin ki tertemiz gelsin de rahat hamilelik süreçleri geçirelim hep beraberAa ben diğer doktoruma randevu alayım o zaman salıya garanti olsunonda muayene olurum hiç değilse mail yazdığımı hatırlamıyorum forma ben hatta eminm telefon adres filan istediler sadece haftamı sordular o kadar benim ikilide sorun çıkmadı ultrasonda ama doktorum garanti olsun diye yaptırdı zaten inşallah temiz çıkar
İçim rahat canım yüzde 95 sorunsuz gebelik geçirmiş herkes bu durumda inşallah benimde oyle olur .üstüne bu ara ağır grip oldum öksürük ateş o beni çok yorduCanım benim hiç plesanta ile ilgili sorunum olmadı bilmiyorum ama bence yukarı çıkar Dr çıkar dediyse. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Hadi hayırlısı bakalım annesi sağlıkla gelsin minik
Normalde kullanimi gece yatmadan 2 tane almak olarak soylenmisti bana yeterli gelmezse gunduzde 1 tane al demisti doktorum. Ben en son onu gece 1 e dustum sonra biraktim iyi hissedince. Simdi nasil denk gelirse ne zaman vurursa aliyorum cok cabukta etki ediyor ama gunduz alinca biraz sersemlik yaratiyor. Almayi dusunuyosan gece yatmadan almani oneririm. Ben evden calistigim icin sersemlesemde cok problem olmuyor sen durumuna gore bak artikBen hiç prilam kullanmadım doktor vermişti evde var, artık ben de kullanmayi düşünüyorum. Gündüz aç karnına mi iciyorsun canım. Sabah içsem mesela aç karnına olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?