Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Ay ben direkt adı bu olacak diye söylüyorum herkes susuyor.
Ay ben daha seçemedim iki gün önce öğrendim dusukler de olunca plan yapmaya korkmuştum daha yeni dusunmeye başladım ama sabah şey planladik bundan sonra sorana seçtik doğunca öğrenirsiniz deyip kesicez muhabbeti

Ama kaç çocuğum daha olacak hakkımı helal etmeyeceğim size de hevesimi gonlumu kiriyorsunuz de eşini arkadan işle bence ailesine değilde eşinle konuş eşini halledersen kimseye laf düşmez onunda damarını sen bilirsin neye gönlü yumsar mesela gebelik diramini kullan dibine kadar, ki yalan değil sen annesisin ya. Ya seytanligim iş başında ama yani mecbur ediyorlar

Eşim sırf ailesi kırılması diye hatta onlar sevinir bak biz onların istediği ismi koyduk kafasından giden bir adam ama ben defalarca söyledim
Senin dediğin şeyleri de uyguluyırum bir ara resmen ağladım bunun için ama yani çok karışıyorlar herşeye buna izin vermem dedim öyle de yapacağım şimdiden isim bakıyorum karar vereceğiz onlar sorarsa ismi budur dersin dedim
Ya biz koyacaktık derse annemgiller ne diyeceğiz diyor eşim cevabını vermeye bile çekiniyor Allahım bazen çok zor tutuyorum kendimi konuşmamak için

Şey de tamm onlar seçsin bı isim ben seçeyim bı isim de kimliğe bastır kendi koydugun adı kulağına okunsun iki adı asıl mesele kimlikteki ve kullandığım isim çocuğa sen hangi isimle hitap edersen ona bakacak sonuçta eşini de sallamış olursun kafanda rahat eder

Benim doğurduğuma kimse karışamaz yorum dahi yaptırmam ne onun ailesi ne benim kimse kusura bakmasın

Sonundaaaaa fetal dna’m şükür ki iyi geldi. Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah cinsiyeti de öğrendik. Tüp bebekle hamile kaldığım için bu günler bana mucize geliyor hayalimizdi bazen imkansız geliyordu ancak şuan gerçek oldu binlerce kez şükürler olsun

Kızlar 15+3deyim benim mide bulantısı zerre geçmedi ya, bı geçen pazar günü neyi doğru yaptım bilmiyorum gün boyu hiç midem bulanmadı, hatta simarip soğan sarımsak yedimm. Sonra yine başladı, mütemadiyen gün boyu alttan alttan bı mide bulantısı, sizde durumlar nedir?

Rica ederim canım benim.
Maşallah sağlıkla al kucagina inşallah evladını. Rabbim anne diye peşinde gezecegi günleri de göstersin inşallah.

Valla benim 12. Haftaya kadar 2/3 prilam ile kontrol altindaydi cok zorladi. Sonra 15 e kadar kesildi. Simdi ara ara yine yokluyor. Neye gore oluyor anlayamadim geceleri prilam almayi kestim. Artik aniden bastirirsa gunduz aliyorum

Inanırmısın bunu bende dedim ona koysalar bile benim ismim kimlikte geçerli olacak ve ben kendi koyduğum isimle hitap edeceğim çocuğuma dedim ben inatçı bir kadınım ya valla sonunda kendi dediğimi yapacağım ne derseler desinler

Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Valla benim 12. Haftaya kadar 2/3 prilam ile kontrol altindaydi cok zorladi. Sonra 15 e kadar kesildi. Simdi ara ara yine yokluyor. Neye gore oluyor anlayamadim geceleri prilam almayi kestim. Artik aniden bastirirsa gunduz aliyorum
Ben hiç prilam kullanmadım doktor vermişti evde var, artık ben de kullanmayi düşünüyorum. Gündüz aç karnına mi iciyorsun canım. Sabah içsem mesela aç karnına olur mu ki?

Kızlar ben en son elenatal 2 kullanıyordum ilkinde folidoce almıştım o bitti sonra elenatal a geçtim oda bitti üç gündür randevuma 7 gün var sizce ne yapsam ya beklesem mi o güne kadar ?

Kızlar ben bir saattir acayip haldeyim sabahtan da vardı ama hasta mı olucam dedim üzerinde durmadim şimdi eklemlerim beni taşımıyor sanki, başım dönüyor, içim cekiliyor, midem acıyor, kasıkta her zamanki ağrılar var ekstra bı durum yok ama başım ağrıyor kollarımi kaldırmak bile zor geliyor bir saattir böyle her yerim acıyor sanki, hiç böyle bı hal gebeliklerimde geçirmedim, üç gün önce doktor gynoferon ve coledan d3 verdi tahlil falan istemeden elenetal var dedim himmm dedi düşündü kullan birşey olmaz dedi de acaba dokunur mu emin olamiyorum

Geçmiş olsun canım benim. Enfeksiyon olabilir bu ara salgın var. Bence doktora git beklemeden. En iyisini onlar bilir. Geçer gider inşallah bir an önce

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benimde tüp seni çok iyi anlıyorum bana hala bebek yok gibi geliyor ultrasonda görmesem inanmayacağım yani ☺ testi hangi firmaya yaptırdınız acaba kaçıncı günde geldi sonuç? Benim 9. Gün bugun hala çıkmadı

Geçmiş olsun canım benim. Enfeksiyon olabilir bu ara salgın var. Bence doktora git beklemeden. En iyisini onlar bilir. Geçer gider inşallah bir an önce
Bilemedim ya acayip bı his bilirsin ya kendi dengeni vücudunu, bunu anlayamadım, tansiyonum 10.6 hep bu civardadir, bı tuhafim, sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…