Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kızlar göbeklerinize maşallah çok sevindim gerçekten hepimizin 6 aylık gibi görünmesine

Zira ben utanıyorum 15.hafta demeye, 25 gibi görünüyor
Benim 14 ama sıfır çıkıntı ilk kızımda da 6. Ay çıkmaya başladı

Kızlar göbeklerinize maşallah çok sevindim gerçekten hepimizin 6 aylık gibi görünmesine

Kesinlikle katılıyorumm benim 12 haftalıktan bir fotom var aile üyelerim sağ olsunlar 6 aylık mı bizi kandırma demişlerdi Gittiğim gebe okulunda da 20+ haftalık kızlar var ben onlardan daha uzun süredir hamileyim gibi görünüyor Velhasıl bugün bu göbüş fotolarını görmek mental açıdan beni de rahatlattı

Hahaha gerçekten öyle 6 aylık gibi
25 haftayı düşünemiyorum
Ben bazen eşime söylüyorum baksana sanki 5-6 ay göbeğim oda ne desin sizce
(bebeğime maşallah tombiş olacak kesin ahsksksksks

Ay 12. Haftada biter diyorlardı ama çoğu kişinin 14-15 civarı bitmiş anlaşılan olsun bitsin de ona razıyım senin cinsiyet neydi kuzummm
Ay benim zaten cok mide bulantim yoktu ama olan da hiç azalmadı maşallah, ne öldürüyor ne kusturuyor ne rahat ettiriyor 14. Haftam daha devam benim ilk gün ki gibi, bir ara bitmiş gibiydi üç dört gün sonra tekrar başladı...

Kızlar benim gobis de aynı durumda, 6 aylık gibi maşallah bugün hatta daha bı büyüdü sanki bir anda buyuyor gibi... bizim bebeler çabuk büyüyor demek ki

Kızlar 12. Hafta benimde göbek var üstte ama ultrason bölgesi çok az şişti gazdan mı kaynaklı bağırsaktan mı bilemedim eşim göbeğimi seviyo orası değil demekten şiştim ayrıca bugun ultrasondan sonra e ben yanlış yeri elliyormuşum diyo günaydin artık anlamana sevindim dedim bazen iniyor bide çok garip neyse isterse 8 aylık görünsün

Benim 14 ama sıfır çıkıntı ilk kızımda da 6. Ay çıkmaya başladı
Gerçekten mi benimkini görsen "Allah bi avaz'da kurtarsın inşallah" dersin hahahaha
32 haftalık hamile arkadaşımla göbeklerimiz aynı boyutta. Bizimkiler içerde 3+1 büyük tip ev konforu yaşıyorlar diye yorumluyorum
Hahaha gerçekten öyle 6 aylık gibi
25 haftayı düşünemiyorum
Ben bazen eşime söylüyorum baksana sanki 5-6 ay göbeğim oda ne desin sizce
(bebeğime maşallah tombiş olacak kesin ahsksksksks
Şöyle löpür löpür ele gelseler ne güzel olur ama küçük bebeği tutarken ben korkarım

Ayyy ne isterim öyle olmasını valla benim kızım ilk doğduğunda 3.100 gr dı sonra şişkinliği dindi 2.800 olmuştu minnacık birşeydi tabi hala da öyle zayıf çıtı pıtı
Bu seferki de isterim tombiş olsun

Kızlar benim gobis de aynı durumda, 6 aylık gibi maşallah bugün hatta daha bı büyüdü sanki bir anda buyuyor gibi... bizim bebeler çabuk büyüyor demek ki
Evet maşallah öyle görünüyorlar
Sağlıkla büyüsünler inşallah rahat yerdeler şuan

Benim hamd olsun kanama olmadı sadece ilk başta yerleşme yaşadım ama bi ara kasıklarım çok ağrıdığı için doktor hafif kanama alanı var deyip progestan başladı . Şimdilik çok şükür . İnşallah sağlıkla tamamlayalım sürecimizi .

Maşallah canım benimki de böyle ya. Ki kilo vermeme rağmen yani eşime diyorum ki son zamanlarda oturduğum yerden kalkamayacagım sanırım bomba gibi olacağım o da gülüyor galiba şimdiden böyleyse diyor
İnşallah kuzum benim inşallah bende öyle düşünmek istiyorum öyle olmasını istiyorum onun üzülmesini hiç istemem. Bazen başkaları yanında kıskanır doğunca falan diyor ben de sinirleniyorum. Neden kıskansın o çok sevecek kardeşini diyorum. Çocuğa ne asilarsan onu büyütür içinde. Ben kardeşimi çok kiskanmisim sürekli pabucun dama atılacak bilmem ne demişler artık seni az sevecekler gibi konuşmuşlar. Cahillik. Ben o sevsin diye elimden geleni yapıyorum yapacağım

Hahaha sanırım bu gidişle öyle olacağız
Ya ben hiç kilo vermedim . Hatta aldım gebeliğimin başladığından beri bu biraz benim canımı sıkıyor ama sonra diyorum ki bebeğim iyi olsun da bir şey olmaz yine verilir kilo

Bana da çevrem sana dediğin gibi konuştu onlara bile bile dedimki ben o durumu yaşatmamak onu incitmemek için elimden geleni yapacağım şimdiden çok seviyor kardeşini bakmak istiyor doğduktan sınra da öyle olacak yok sen doğduktan sonra görürsün çok kıskanır falan deniliyor ama takmıyorum şahsen dediğin gibi baştan nasıl yaşatırsan durumu o şekilde ilerler inşallah

Ufacık cocuklar nerden bilecek kiskanmayi milletten duya duya ogreniyorlar sinir oluyorum bende, AA kiskanir şimdi istemez dediklerinde, halbuki çocuk kardeş diye anlatınca benim arkadaşım olacak oynamayı ogretirim diye planlarını sayıyor, minik bebek görünce seviyor ilgileniyor anne bunu al sev aglamasin diyor oyuncaklarını hep döküyor veriyor, milletin de çenesi durmuyor duya duya iyice kosullanacaklar çok kızıyorum hep aynı yorumlar

Selam kızlar herkese iyi akşamlar ben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?

Bana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçti olsun kilo alınır verilir iyi olsunlar da
Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende.
Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…