- 2 Haziran 2022
- 252
- 161
- 33
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.441
Benim 14 ama sıfır çıkıntıKızlar göbeklerinize maşallah çok sevindim gerçekten hepimizin 6 aylık gibi görünmesine
Zira ben utanıyorum 15.hafta demeye, 25 gibi görünüyor
Kesinlikle katılıyorummKızlar göbeklerinize maşallah çok sevindim gerçekten hepimizin 6 aylık gibi görünmesine
Hahaha gerçekten öyle 6 aylık gibiKızlar göbeklerinize maşallah çok sevindim gerçekten hepimizin 6 aylık gibi görünmesine
Ay benim zaten cok mide bulantim yoktu ama olan da hiç azalmadı maşallah, ne öldürüyor ne kusturuyor ne rahat ettiriyor 14. Haftam daha devam benim ilk gün ki gibi, bir ara bitmiş gibiydi üç dört gün sonra tekrar başladı...Ay 12. Haftada biter diyorlardı ama çoğu kişinin 14-15 civarı bitmiş anlaşılanolsun bitsin de ona razıyım senin cinsiyet neydi kuzummm
Kızlar benim gobis de aynı durumda, 6 aylık gibi maşallahAyy çok tatlışş maşallahBen de 13. Haftaya girdim ve 10. Haftadan beri yavaş yavaş büyüyor. Göbek çevremi ölçtüm 2.5 cm genişlemiş. Ama kime söylesem saçmalama daha şimdiden göbek mi çıkarmış diyorlar. En iyisi çevreye kulak kapatıp minik göbüşlerimizin tadını çıkaralım
Gerçekten mi benimkini görsen "Allah bi avaz'da kurtarsın inşallah" dersin hahahahaBenim 14 ama sıfır çıkıntıilk kızımda da 6. Ay çıkmaya başladı
32 haftalık hamile arkadaşımla göbeklerimiz aynı boyutta. Bizimkiler içerde 3+1 büyük tip ev konforu yaşıyorlar diye yorumluyorumKesinlikle katılıyorummbenim 12 haftalıktan bir fotom var aile üyelerim sağ olsunlar 6 aylık mı bizi kandırma demişlerdi Gittiğim gebe okulunda da 20+ haftalık kızlar var ben onlardan daha uzun süredir hamileyim gibi görünüyor Velhasıl bugün bu göbüş fotolarını görmek mental açıdan beni de rahatlattı
Şöyle löpür löpür ele gelseler ne güzel olur amaHahaha gerçekten öyle 6 aylık gibi
25 haftayı düşünemiyorum
Ben bazen eşime söylüyorum baksana sanki 5-6 ay göbeğim oda ne desin sizce
(bebeğime maşallah tombiş olacak kesin ahsksksksks
Ayyy ne isterim öyle olmasını valla benim kızım ilk doğduğunda 3.100 gr dı sonra şişkinliği dindi 2.800 olmuştu minnacık birşeydi tabi hala da öyle zayıf çıtı pıtıGerçekten mi benimkini görsen "Allah bi avaz'da kurtarsın inşallah" dersin hahahaha
32 haftalık hamile arkadaşımla göbeklerimiz aynı boyutta. Bizimkiler içerde 3+1 büyük tip ev konforu yaşıyorlar diye yorumluyorum
Şöyle löpür löpür ele gelseler ne güzel olur amaküçük bebeği tutarken ben korkarım
Evet maşallah öyle görünüyorlarKızlar benim gobis de aynı durumda, 6 aylık gibi maşallahbugün hatta daha bı büyüdü sanki bir anda buyuyor gibi... bizim bebeler çabuk büyüyor demek ki
Benim hamd olsun kanama olmadı sadece ilk başta yerleşme yaşadım ama bi ara kasıklarım çok ağrıdığı için doktor hafif kanama alanı var deyip progestan başladı . Şimdilik çok şükür . İnşallah sağlıkla tamamlayalım sürecimizi .Bende 11.4 haftaligim. Benim başından beri lekelenmem var hemde şiddetli çok bugün doktoruma gittim muayene etti.kanaman varmı dedi bende leke şeklinde dedim. 3. Ay bitene kadar olacak 3. Ay bittimi kanama leke de olmayacak sabret bol bol yat dedi. Düşük tehlikem var dedi. Bu lekelerde erken gebelik olduğu için dedi rahim ile kese arasında birşeyin kapanması gerekiyormuş o kapanmadigi için kanama leke oluyor dedi. Progestani günde 4 tane kullan dedi sabah 1 tane iç bir tane fitil olarak ver. Akşam da aynı şekilde yap dedi iğneye gerek kalmaz dedi. Şu 4. Aya girdimi hepsi geçecek sabret dedi bende durumlar bu şekilde, inşaallah sizlerde iyisinizdir. Ama ev işi süpürge felan tamamen
Maşallah canım benimki de böyle ya. Ki kilo vermeme rağmenEvet gerçekten erken çıkıyormuş ikinci gebeliklerde göbüşler
Bende yeni 15 haftaya girdim göbeğim almış başını gidiyor bazen gaz da oluyor daha da şişkin görünüyor şuan bu durumda
Buda benden gelsin kızlar
İnşallah kuzum benim inşallah bende öyle düşünmek istiyorum öyle olmasını istiyorum onun üzülmesini hiç istemem. Bazen başkaları yanında kıskanır doğunca falan diyor ben de sinirleniyorum. Neden kıskansın o çok sevecek kardeşini diyorum. Çocuğa ne asilarsan onu büyütür içinde. Ben kardeşimi çok kiskanmisim sürekli pabucun dama atılacak bilmem ne demişler artık seni az sevecekler gibi konuşmuşlar. Cahillik. Ben o sevsin diye elimden geleni yapıyorum yapacağımYaa benimde kızım aynı şeyleri söylüyor sürekli gelip sarılıp öpüyor ne zaman gelecek bebişimiz anne diyor ben ona herşeyi öğreteceğim süt vereceğimbenim yatağımda uyusun bu tarz konuşmaları yapıyor sürekli böyle konuşunca o kadar duygusal oluyorum ki umarım doğduktan sonra da bu şekilde yaklaşımı olur malum bebek her dakika yanımızda emzirme bakma uyutma derken bunları görüp belki içten içe üzülebilir bunu hiç görmek istemiyorum inşallah o durumu yaşamam gönlüm hep çok sevecek kıskanmayacak onunla hep ilgilenecek diyor inşallah öyle de olur
HahahaMaşallah canım benimki de böyle ya. Ki kilo vermeme rağmenyani eşime diyorum ki son zamanlarda oturduğum yerden kalkamayacagım sanırım bomba gibi olacağım o da gülüyor galiba şimdiden böyleyse diyor
İnşallah kuzum benim inşallah bende öyle düşünmek istiyorum öyle olmasını istiyorum onun üzülmesini hiç istemem. Bazen başkaları yanında kıskanır doğunca falan diyor ben de sinirleniyorum. Neden kıskansın o çok sevecek kardeşini diyorum. Çocuğa ne asilarsan onu büyütür içinde. Ben kardeşimi çok kiskanmisim sürekli pabucun dama atılacak bilmem ne demişler artık seni az sevecekler gibi konuşmuşlar. Cahillik. Ben o sevsin diye elimden geleni yapıyorum yapacağım
Bana da çevrem sana dediğin gibi konuştu onlara bile bile dedimki ben o durumu yaşatmamak onu incitmemek için elimden geleni yapacağım şimdiden çok seviyor kardeşini bakmak istiyor doğduktan sınra da öyle olacak yok sen doğduktan sonra görürsün çok kıskanır falan deniliyor ama takmıyorum şahsen dediğin gibi baştan nasıl yaşatırsan durumu o şekilde ilerler inşallahMaşallah canım benimki de böyle ya. Ki kilo vermeme rağmenyani eşime diyorum ki son zamanlarda oturduğum yerden kalkamayacagım sanırım bomba gibi olacağım o da gülüyor galiba şimdiden böyleyse diyor
İnşallah kuzum benim inşallah bende öyle düşünmek istiyorum öyle olmasını istiyorum onun üzülmesini hiç istemem. Bazen başkaları yanında kıskanır doğunca falan diyor ben de sinirleniyorum. Neden kıskansın o çok sevecek kardeşini diyorum. Çocuğa ne asilarsan onu büyütür içinde. Ben kardeşimi çok kiskanmisim sürekli pabucun dama atılacak bilmem ne demişler artık seni az sevecekler gibi konuşmuşlar. Cahillik. Ben o sevsin diye elimden geleni yapıyorum yapacağım
3.ay bitince bitecek miymişBende de aynı ağrı bana 3. Ayı bitirene kadar bol bol yat dinlen dedi 4. Aya geçince hepsi geçecek defi
ErkekAy 12. Haftada biter diyorlardı ama çoğu kişinin 14-15 civarı bitmiş anlaşılanolsun bitsin de ona razıyım senin cinsiyet neydi kuzummm
Bana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçtiHahahasanırım bu gidişle öyle olacağız
Ya ben hiç kilo vermedim . Hatta aldım gebeliğimin başladığından beri bu biraz benim canımı sıkıyor ama sonra diyorum ki bebeğim iyi olsun da bir şey olmaz yine verilir kilo
Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende.Bana da çevrem sana dediğin gibi konuştu onlara bile bile dedimki ben o durumu yaşatmamak onu incitmemek için elimden geleni yapacağım şimdiden çok seviyor kardeşini bakmak istiyor doğduktan sınra da öyle olacak yok sen doğduktan sonra görürsün çok kıskanır falan deniliyor ama takmıyorum şahsen dediğin gibi baştan nasıl yaşatırsan durumu o şekilde ilerler inşallah
Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..Ufacık cocuklar nerden bilecek kiskanmayi milletten duya duya ogreniyorlar sinir oluyorum bende, AA kiskanir şimdi istemez dediklerinde, halbuki çocuk kardeş diye anlatınca benim arkadaşım olacak oynamayı ogretirim diye planlarını sayıyor, minik bebek görünce seviyor ilgileniyor anne bunu al sev aglamasin diyor oyuncaklarını hep döküyor veriyor, milletin de çenesi durmuyor duya duya iyice kosullanacaklar çok kızıyorum hep aynı yorumlar
Cinsiyeti doktora gönderiyorlar benim bildiğim, bize söylemeleri yasakmış. Doktor adı vermiş miydiniz?Arkadaşlar bu Fetal Dna raporundaa cinsiyet yazıyor mu ben göremiyorum firmada bilgi vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?