- 8 Kasım 2024
- 56
- 113
- 8
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.461
Normal muayene ücretinin yanında kan tahlili ücreti veriliyor hepsi buSelam kızlar herkese iyi akşamlarben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Yine kusturmuyorsa iyi kuzucum ya. Ben sabahları safra kusuyorum çok kötü oluyor. Bu aralar nedense akşamları da midem bulanıyor yatmadan önce yeni bi güncelleme geldiAy benim zaten cok mide bulantim yoktu ama olan da hiç azalmadı maşallah, ne öldürüyor ne kusturuyor ne rahat ettiriyor 14. Haftam daha devam benim ilk gün ki gibi, bir ara bitmiş gibiydi üç dört gün sonra tekrar başladı...
Bana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçtiolsun kilo alınır verilir iyi olsunlar da
Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende.
Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..
Al canım al bizleri yalnız bırakmayınBana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçtiolsun kilo alınır verilir iyi olsunlar da
Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende.
Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..
Valla inşallah kulaklarımı kapatabilirim. Bir gün birine fena patlayacağım diye korkuyorum. Lohusa döneminde de abuk subuk yorumlar yapılıyor ya insan zaten çok duygusal ve gergin oluyor bir de o yorumlar iyice sinirlendiriyor. Kimseyi kırmak istemem inşallah güzelce atlatırız o günleri de .Al canım al bizleri yalnız bırakmayınşaka bir yana sağlıklı olsunlar bizlerde dahil gerisi önemli değil
Takmayın canlar doğduktan sonra da hep konuşulacak en iyisi kulak kapamak ve bildiğimizi yapmak
Merhaba ben Lütfi kırdar da yaptırmayı planlıyorum. Yarım randevum var amniyosentez için başka bir gün tekrar çağırırlar mı yarın yaparlar mı bilmiyorum hazırlıklı gideceğimDoğru Nipt de bir sey cıksa yine amniyosentez isteyecekler tamamen kesin tanı için. Peki amniyosentezi nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz iyi bir perinatolog gerekli sanırım .. ben de kaygılı biriyim kafama takarım kalan hamilelik sürecimde o yüzden bilmek istiyorum yine de .. Rabbim en güzelini hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallah
Aynı sorun bende de var, özellikle dönerken sanki bir çekme oluyor canım çok yanıyor neden bilmiyorumGünaydın kızlar. Gece uyurken solumdan sağıma döneceğim bi uyanıyorum karnımın bir tarafında kasılma ağrısı oluyor. Bağlar mı bebek mi . Gaz mı hiç bilmiyorum. İkiz gebesiyim biraz karnım büyükte haftama göre . Hafif okşuyorum geri düzeliyor.
Günaydın kızlar. Gece uyurken solumdan sağıma döneceğim bi uyanıyorum karnımın bir tarafında kasılma ağrısı oluyor. Bağlar mı bebek mi . Gaz mı hiç bilmiyorum. İkiz gebesiyim biraz karnım büyükte haftama göre . Hafif okşuyorum geri düzeliyor.
Yuvarlak bağlardan kaynaklaniyor kızlarAynı sorun bende de var, özellikle dönerken sanki bir çekme oluyor canım çok yanıyor neden bilmiyorum
Ay canım maşallahKizlar sizce cinsiyet nedir anlayan var mı
Dedim bi bağ bi kas şeysidir . Çok şükür paronoya yapacak şey arıyorum. Teşekkürler canımYuvarlak bağlardan kaynaklaniyor kızlarhiç canınızı sıkmayın çok normal
Benim de içime erkek hissi doğdu canım. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinKizlar sizce cinsiyet nedir anlayan var mı
Yaşlı gibi soldan sağa dönerken aman aman aman of of of demeye devam yaniYuvarlak bağlardan kaynaklaniyor kızlarhiç canınızı sıkmayın çok normal
Asıl aman aman aman of of of lar son trimesterda yataktan kalkamazken, sağdan sola donemezken oluyorYaşlı gibi soldan sağa dönerken aman aman aman of of of demeye devam yani
Canım güzel haberler al inşallahGünaydın Güzel Annelerumarım hepiniz iyisinizdir bugün benim 15:00'da randevum var en son 3 hafta önce görmüştüm bebeğimi... Gece tuhaf rüyalar gördüm dualarınızı bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım
Olsun fikir almak bile hoşuma gidiyorAy canım maşallaherkek diyesim geldi ama bir şey bildiğimden değil de his
Hayırlısıyla inşallahBenim de içime erkek hissi doğdu canım. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Evet vermeme rağmen ona giden bir şey olmamışCinsiyeti doktora gönderiyorlar benim bildiğim, bize söylemeleri yasakmış. Doktor adı vermiş miydiniz?
Daha o günler gelecek... Birkaç ay sonra hem de... Biz şimdi naneyi yemedik mi ?Asıl aman aman aman of of of lar son trimesterda yataktan kalkamazken, sağdan sola donemezken oluyorşimdi yine dinuyoz bı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?