Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Normal muayene ücretinin yanında kan tahlili ücreti veriliyor hepsi bu

Yine kusturmuyorsa iyi kuzucum ya. Ben sabahları safra kusuyorum çok kötü oluyor. Bu aralar nedense akşamları da midem bulanıyor yatmadan önce yeni bi güncelleme geldi günde 3-4 kusmayla devam ediyorum yani inşallah hepimizin ki bir an evvel biter

Ben belki on gündür yediklerimi hiç çıkarmadım ama arada bulantı çarpıp geçiyor günde en az iki üç kere, bir de mide ağrısı aman yarabbim arada bı yokluyor gün içinde yada yatarken midem acıyor bildiginiz, sürekli değil şükür ki yoklayip geçiyor, bir de gastrit rahatsız ediyor bu da tamamen azalsa rahatlayacagim en nefret ettiğim davranıştır geğirme başıma geldi kontrolsüz her lokmadan yudumdan sonra oluyor 15.haftanin sonundayim yarın 16oluyorum inşallah bakalım neler değişecek son güncel raporum böyle,kramplar ağrılar da devam bugün beynim akıyor sanki, baş ağrım arada oluyor ama olunca da çok rahatsız edici oluyor

Al canım al bizleri yalnız bırakmayın şaka bir yana sağlıklı olsunlar bizlerde dahil gerisi önemli değil

Takmayın canlar doğduktan sonra da hep konuşulacak en iyisi kulak kapamak ve bildiğimizi yapmak

Al canım al bizleri yalnız bırakmayın şaka bir yana sağlıklı olsunlar bizlerde dahil gerisi önemli değil

Takmayın canlar doğduktan sonra da hep konuşulacak en iyisi kulak kapamak ve bildiğimizi yapmak
Valla inşallah kulaklarımı kapatabilirim. Bir gün birine fena patlayacağım diye korkuyorum. Lohusa döneminde de abuk subuk yorumlar yapılıyor ya insan zaten çok duygusal ve gergin oluyor bir de o yorumlar iyice sinirlendiriyor. Kimseyi kırmak istemem inşallah güzelce atlatırız o günleri de . Sağlıkla bir doğsunlar da hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza gerisi bir şekilde hallolur inşallah

Merhaba ben Lütfi kırdar da yaptırmayı planlıyorum. Yarım randevum var amniyosentez için başka bir gün tekrar çağırırlar mı yarın yaparlar mı bilmiyorum hazırlıklı gideceğim

Aynı sorun bende de var, özellikle dönerken sanki bir çekme oluyor canım çok yanıyor neden bilmiyorum

Aynı sorun bende de var, özellikle dönerken sanki bir çekme oluyor canım çok yanıyor neden bilmiyorum
Yuvarlak bağlardan kaynaklaniyor kızlar hiç canınızı sıkmayın çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…