- 7 Ekim 2024
- 1.048
- 346
- 38
- 21
Canım ben bakar bakmaz gördüm birde aydınlıkta çeker misin canım
Canm bat günü normal mi bu kadar silik çıkması? Acaba yalancı pozitif miBenim ilk testim de öyleydi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bakar bakmaz gördüm birde aydınlıkta çeker misin canım
Canm bat günü normal mi bu kadar silik çıkması? Acaba yalancı pozitif miBenim ilk testim de öyleydi canım
Canım geç döllenme olabilir bak ben oğlumu da Ekim'de kimyasal olmuştu onu da 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim için rahat etmiyorsa akşam tekrarla testi istersenCanm bat günü normal mi bu kadar silik çıkması? Acaba yalancı pozitif mi
Yok degerlndrimedim onceki dün degerlndirmiştikBugun degerlndircemDün değerlendirmiş miydin canım
Aynı testten yok şuan yarın sabah doktor randevum var orda kan mi versem acabaCanım geç döllenme olabilir bak ben oğlumu da Ekim'de kimyasal olmuştu onu da 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim için rahat etmiyorsa akşam tekrarla testi istersen
Canm ilk testinin fotosunu atarmısinBenim ilk testim de öyleydi canım
Gebelik testimi bu cnmKızlar böyle çıktı baksanıza bi
EvetGebelik testimi bu cnm
İnşallah bu ay sana uğur getirir hayırlısıyla güzel haber alırsınYok degerlndrimedim onceki dün degerlndirmiştikBugun degerlndircem
Canm ilk testinin fotosunu atarmısin
İnşallah kuzum hepimize bu ay Rabbim nasip etsin guzel guzel bebişlerİnşallah bu ay sana uğur getirir hayırlısıyla güzel haber alırsın
Ben goremedim kuzum regl gunune daha varmi gectimi
Amin canımİnşallah kuzum hepimize bu ay Rabbim nasip etsin guzel guzel bebişler
Yani sevinsem mi inan ki cesaret edip sevinemiyorumEki Görüntüle 3537304 bak canım benim görünmüyordu bile kamerada
Canım arkadaş ilk testimi istediBen goremedim kuzum regl gunune daha varmi gectimi
Stres yapma canım akşam testi yenile yada istersen başka marka testlede yap ondada pozitifi görürsün belki olmaz mı hem içinde rahat ederYani sevinsem mi inan ki cesaret edip sevinemiyorum
Bidaha baksanaBen goremedim kuzum regl gunune daha varmi gectimi
Başka testim de yok burda da sadece artımed satılıyo yarın gidiyorum zaten kan veririm doktora söyleyip inşallah vardırStres yapma canım akşam testi yenile yada istersen başka marka testlede yap ondada pozitifi görürsün belki olmaz mı hem içinde rahat eder
Artimed için pek iyi konuşmuyorlar ama sen güzel düşün kan kesin sonuç zaten inşallah güzel haber alırsın. Bende akşam vericem kanBaşka testim de yok burda da sadece artımed satılıyo yarın gidiyorum zaten kan veririm doktora söyleyip inşallah vardır
İnşallah canm çok teşekkür ederimArtimed için pek iyi konuşmuyorlar ama sen güzel düşün kan kesin sonuç zaten inşallah güzel haber alırsın. Bende akşam vericem kan