Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    24
Merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
Benim de 5+3 ikiz bebekler sadece idrara gidince toz pembeden daha açık iki gundur gördükçe doktora gittim normal dediler keseler saglam ama ikiz olduğu için aşağıda dediler progestan verdiler

9+6yım. Son on beş günde birkaç kez tansiyon düşmesi yaşadım. Feci bi şey 😑 Baş dönmesi ondan sanıyorum.
9+3um benimde sürekli tansiyonum düşüyor bugün 9 a6 ydi ve sürekli başım dönüyor denge kaybı yaşıyorum genelde yürürken bı anda sağa sola yalpalaniyorum düşmeden son anda biri yakaliyo 😂

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz tüp bebek annesiyim aklıma çok takıldı 5 yada 6 haftalardayım dün ve bugün 3 er saat kanamam sürdü dün acile gittim direk idrar ve kan testi aldılar beta değerim 2 katı artmış sorun gözükmüyor dedi bol bol dinlen dedi daha kalp atışını duymadım 1 hafta sonra kontrole gideceğim benim gibi yaşayan varmı 🥺
Aynı durumdayım tüp bebekle hamile kaldım kanamalarım oldu. Sizde ağrı var mıydı kanamayla birlikte

9+6yım. Son on beş günde birkaç kez tansiyon düşmesi yaşadım. Feci bi şey 😑 Baş dönmesi ondan sanıyorum.
Kuzucum benim de aynı şekildeydi. 6-3 e düşmüş tansiyonum. Ara ara serum taktıracaksın dedi doktorum. Dün yine başım dönüyordu mesela hemen bi izotonik taktık toparladım.

Arkadaşlar doğum kapsamlı sigortam var acaba ikili test için ek ücret alırlar mı yoksa sigorta mı karşılar

Merhaba hanımlar, doktorum yatış verdi.
Ultrason fotosunu atacağım, sanırım kanama alanı var açıklama yapmadı, yorumlar mısınız?

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-08-22-10-54-37_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2024-12-08-22-10-54-37_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar özellikle iki gündür baş dönmesi yaşıyorum bugün yürüdüm biraz dışarıda inanılmaz enerjim düştü başım döndü yaşayan var mı aranızda 7+3 teyim 🍓
Baş dönmesi için benim doktorum kuru kayısı ve inciri önerdi çünkü bende aynı şekilde yoğun baş dönmesi yaşıyordum deneyin isterseniz:)

İkili test yaptıracak msnz
Hayır canım yaptırmayacağım.
Arkadaşlar doğum kapsamlı sigortam var acaba ikili test için ek ücret alırlar mı yoksa sigorta mı karşılar
Hamilelik içinde standart bi uygulama aslında. Anlasmalı olduğun şirketi arayıp sorsan net bilgi alırsın.
Ultrason fotosunu atacağım, sanırım kanama alanı var açıklama yapmadı, yorumlar mısınız?
Geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. 😕
Yatış verdi derken, hastaneye yatış anladım.
Öyleyse neden bilgi verilmedi ? 🤔
Yoksa evde mi istirahat et dedi ?

Hayır canım yaptırmayacağım.

Hamilelik içinde standart bi uygulama aslında. Anlasmalı olduğun şirketi arayıp sorsan net bilgi alırsın.

Geçmiş olsun. Hiçbir bilgim yok. 😕
Yatış verdi derken, hastaneye yatış anladım.
Öyleyse neden bilgi verilmedi ? 🤔
Yoksa evde mi istirahat et dedi ?
Merhaba,
Hayır evde dinlen dedi, rapor verdi.

Benimde iki hafta önce kesede kanama alanı vardı. Ben çalışmaya devam ettim. Doktorum eğer vajinal bir kanama görürsen gelirsin rapor yazarım dedi. Birde duphaston diye bir ilaç verdi. Şükür geçti kanama alanım son kontrolde çıkmadı

X