- 23 Kasım 2024
- 45
- 34
- 24
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.381
Merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende oluyor, ozellikle yemek yedikten sonra nabzim yukseliyo, carpinti da oluyo...Kızlar 5 haftaya gircem öğrendiğimden beri çarpıntım oluyor yaşayan var mı
Bende geçen hafta oldu varla yok arası peçeteye bulaşan pembe bir akıntı. Yerleşme kanaması dedi doktorum. İlk 3 ay olabiliyormuş. Ama tabiki doktorunla görüş canım yinede Allah korusunMerhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
8+4 oldum cnmAnladım kaç haftaliksiniz ?
Benimde aynı bu şekilde oldu sadece peçeteye bulaştı sizin kaç haftalıktı? İnşallah bi sorun yokturBende geçen hafta oldu varla yok arası peçeteye bulaşan pembe bir akıntı. Yerleşme kanaması dedi doktorum. İlk 3 ay olabiliyormuş. Ama tabiki doktorunla görüş canım yinede Allah korusun
Ben de 8+4 um canım, pıhtı bozuklugum var, doktor bana da hap ve iğne verdi ama ben hapı kullanmaktan çekiniyorum açıkçası ama sen kullanıyorsun bir sorun da yok demek ki8+4 oldum cnm
Benim daha gebeligimi yeni ogrendigimde olmuştu, doktor kontrolüne çok var mı canım, yerleşme kanaması olabilir ama yine de doktora gitmeyi ihmal etme benceMerhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
İlk haftalarda olabiliyor evet ama 9. Haftada olması korkuttu pazartesi gitcem inşallah bi sıkıntı yokturBenim daha gebeligimi yeni ogrendigimde olmuştu, doktor kontrolüne çok var mı canım, yerleşme kanaması olabilir ama yine de doktora gitmeyi ihmal etme bence
Cnm ben ikisinin görevide farklı diye biliyorum yani ben de doktora sordum ikisi ni problem yapmasın diye bırakamayız dedi ikisinide kullan dedi sanırım hap senin damatlarını açtığı için rahmin rahat beslenmesini sağlıyor iğnede direk bebeğe giden damatları rahatlattığı için bebeğin rahat beslenmesini sağlıyoBen de 8+4 um canım, pıhtı bozuklugum var, doktor bana da hap ve iğne verdi ama ben hapı kullanmaktan çekiniyorum açıkçası ama sen kullanıyorsun bir sorun da yok demek ki
Arkadaşlar aranizda pıhtı bozukluğu olup iğne kullanan var mı? Varsa dozu nedir acaba? Bı de sadece igne mi? Yanında hap kullandınız mı ?
Benden istenen testler bunlarGözün aydın.
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi
Bebislerine de maşallah
Ne tahlili istedi ?
Ahahhahaha
Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın
Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün
Evt yemekten sonra da oluyor korkuyorum doktora soracağımEvet bende oluyor, ozellikle yemek yedikten sonra nabzim yukseliyo, carpinti da oluyo...
Ben de cok korktum geçen gun, panik atagimi tetikledi...Evt yemekten sonra da oluyor korkuyorum doktora soracağım
6 haftalıktı şimdi 7 haftalık oldukBenimde aynı bu şekilde oldu sadece peçeteye bulaştı sizin kaç haftalıktı? İnşallah bi sorun yoktur
Günaydın canım bende şuan 9+6 dayım iki gün önce sadece peçete kullanırken bir damla şeklinde pembe kırmızıya dönük akıntı gördüm ondan sonrası yoktu randevuma daha 8 gün var yerleşme kanaması olarak benimsiyorum umarım öyledir deMerhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
Canım benim selam benim iki gebeliğimde de ilk üç ay içinde 7-10 haftalar arası lekelenmelerim oldu ilkini kaybettim ama ikincisini doğurdum sağ Salim çok şükür yani lekelenme tedbirli olmayı gerektiriyor tabiki ama her zaman kötü bir şey olacak demek değilBenimde aynı bu şekilde oldu sadece peçeteye bulaştı sizin kaç haftalıktı? İnşallah bi sorun yoktur
Anladım canım, teşekkür ederim bu bilgi için. her doktor farklı görüşte benim de bu konuda kafam karıştı bayağı. Sağlıkla dünyaya getiririz inşallahKızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz tüp bebek annesiyim aklıma çok takıldı 5 yada 6 haftalardayım dün ve bugün 3 er saat kanamam sürdü dün acile gittim direk idrar ve kan testi aldılar beta değerim 2 katı artmış sorun gözükmüyor dedi bol bol dinlen dedi daha kalp atışını duymadım 1 hafta sonra kontrole gideceğim benim gibi yaşayan varmı
İki arkadaşımın da kalbinin sesini duyduktan sonra kanamaları oldu ve sorunsuz ilerledi gebelikleri, inşallah senin ki de sorunsuz ilerliyordur merak etme içini ferah tut ve doktoruna danış bir an önceİlk haftalarda olabiliyor evet ama 9. Haftada olması korkuttu pazartesi gitcem inşallah bi sıkıntı yoktur