Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    24
Merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
Bende geçen hafta oldu varla yok arası peçeteye bulaşan pembe bir akıntı. Yerleşme kanaması dedi doktorum. İlk 3 ay olabiliyormuş. Ama tabiki doktorunla görüş canım yinede Allah korusun

Ben de 8+4 um canım, pıhtı bozuklugum var, doktor bana da hap ve iğne verdi ama ben hapı kullanmaktan çekiniyorum açıkçası ama sen kullanıyorsun bir sorun da yok demek ki 😊
Cnm ben ikisinin görevide farklı diye biliyorum yani ben de doktora sordum ikisi ni problem yapmasın diye bırakamayız dedi ikisinide kullan dedi sanırım hap senin damatlarını açtığı için rahmin rahat beslenmesini sağlıyor iğnede direk bebeğe giden damatları rahatlattığı için bebeğin rahat beslenmesini sağlıyo

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz tüp bebek annesiyim aklıma çok takıldı 5 yada 6 haftalardayım dün ve bugün 3 er saat kanamam sürdü dün acile gittim direk idrar ve kan testi aldılar beta değerim 2 katı artmış sorun gözükmüyor dedi bol bol dinlen dedi daha kalp atışını duymadım 1 hafta sonra kontrole gideceğim benim gibi yaşayan varmı 🥺

Gözün aydın. 🥰
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi :KK51:

Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi 🥰
Bebislerine de maşallah 🧿
Ne tahlili istedi ?

Ahahhahaha 😁

Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın :KK45:

Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın :eek:

Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün ☺️
Benden istenen testler bunlar 😊

Eklentiler

• bddf81f7-67f8-4e57-b30f-871fa7c19061.jpeg
    bddf81f7-67f8-4e57-b30f-871fa7c19061.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kızlar ben 9+3 günlük hamileyim. Bugün pembe akıntı geldi ama ağrım yok normal mi bu yaşayan var mı.
Günaydın canım bende şuan 9+6 dayım iki gün önce sadece peçete kullanırken bir damla şeklinde pembe kırmızıya dönük akıntı gördüm ondan sonrası yoktu randevuma daha 8 gün var yerleşme kanaması olarak benimsiyorum umarım öyledir de

Benimde aynı bu şekilde oldu sadece peçeteye bulaştı sizin kaç haftalıktı? İnşallah bi sorun yoktur🥹
Canım benim selam benim iki gebeliğimde de ilk üç ay içinde 7-10 haftalar arası lekelenmelerim oldu ilkini kaybettim ama ikincisini doğurdum sağ Salim çok şükür 😍 yani lekelenme tedbirli olmayı gerektiriyor tabiki ama her zaman kötü bir şey olacak demek değil ♥️

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz tüp bebek annesiyim aklıma çok takıldı 5 yada 6 haftalardayım dün ve bugün 3 er saat kanamam sürdü dün acile gittim direk idrar ve kan testi aldılar beta değerim 2 katı artmış sorun gözükmüyor dedi bol bol dinlen dedi daha kalp atışını duymadım 1 hafta sonra kontrole gideceğim benim gibi yaşayan varmı 🥺
Anladım canım, teşekkür ederim bu bilgi için. her doktor farklı görüşte benim de bu konuda kafam karıştı bayağı. Sağlıkla dünyaya getiririz inşallah 🤲🏼

İlk haftalarda olabiliyor evet ama 9. Haftada olması korkuttu 🥺 pazartesi gitcem inşallah bi sıkıntı yoktur
İki arkadaşımın da kalbinin sesini duyduktan sonra kanamaları oldu ve sorunsuz ilerledi gebelikleri, inşallah senin ki de sorunsuz ilerliyordur merak etme içini ferah tut ve doktoruna danış bir an önce 😊

X