• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Neslihan Atagül de böyle paylaşmıştı ☺️
Ahahaha ay evet şimdi girip baktım gerçekten benziyor 😀😀 çok ilginç değil mi yaa. Forumda bakıyorum herkesinki yusyuvarlak 😀 benimki bi tuhaf. Doktorum bi önemi yok sonuçta içinde bebek var ve kalbi atıyor dedi ama insan bi sorguluyor 😀😀

Ahahaha ay evet şimdi girip baktım gerçekten benziyor 😀😀 çok ilginç değil mi yaa. Forumda bakıyorum herkesinki yusyuvarlak 😀 benimki bi tuhaf. Doktorum bi önemi yok sonuçta içinde bebek var ve kalbi atıyor dedi ama insan bi sorguluyor 😀😀
Sen söyleyince bende önceki gebeliğime baktım benimki fasülye gibiymiş 😂😂😂 daha bu gebelikte kese göremedik pazartesi görücem inşallah

Eklentiler

• IMG_2861.webp
    IMG_2861.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar aranizda pıhtı bozukluğu olup iğne kullanan var mı? Varsa dozu nedir acaba? Bı de sadece igne mi? Yanında hap kullandınız mı ?
Bende pıhtı bozukluğu varmı bilmiyorum ama daha önce bir kürtajım olduğu için önlem amaçlı oksapr iğne kullanmamı istedi doktorum aynı zamanda koraspirinde kullanıyorum

Gözün aydın. 🥰
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi :KK51:

Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi 🥰
Bebislerine de maşallah 🧿
Ne tahlili istedi ?

Ahahhahaha 😁

Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın :KK45:

Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın :eek:

Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün ☺️
İnşallah teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahh🙏🏻

Eki Görüntüle 3516690
Kızlar bu arada benim kesenin şekli niye böyle ya. Herkesin ki yuvarlak neredeyse benimkinde bi sorun mu var lady peacock lady peacock sen anlarsın gibi geldi 😀
Kadınlar kulübünde, kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyollaaaa
Ben de onların yalancısıyım. :p
Baktım son ultrason resmine, benimki de böyle.

Yalnız nasıl gidip en uç noktaya saklanmış. Sanki hiç yer yokmuş gibi. :-)
Son randevuda benimki de böyleydi. Zor yakaladı görüntüyü Dr.

Kadınlar kulübünde, kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyollaaaa
Ben de onların yalancısıyım. :p
Baktım son ultrason resmine, benimki de böyle.

Yalnız nasıl gidip en uç noktaya saklanmış. Sanki hiç yer yokmuş gibi. :-)
Son randevuda benimki de böyleydi. Zor yakaladı görüntüyü Dr.
Ay evet bi de herkesinki ortada bizimki köşede bekliyor 😀 zaten daha tek taş görünümünde 😀 bi de doktor kese biraz fazla büyük dedi. Ne anlama geliyor bilmiyorum inş kötü bi şey değildir 😀 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu 2 hafta nasıl geçecek acaba

Back
X